קליטה סלולרית גלקסי 7
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
אני יודע שזה לא קשור לפה אבל יש ספציפית אנשים פה עם ידע רב אז חשבתי שידעו לעזור.
יש ברשותי גלקסי 7 קודם כל אם נניח אקח נוט 9 (סמארטפון מהדור הנוכחי) הוא ייתן יותר קליטה סלולרית? הגלקסי תומך עד 450mbps החדישים יותר תומכים עד 1200mbps השאלה שלי אם זה משפר גם תקליטה ויכול לקלוט לטווח יותר רחוק אם נניח אשדרג תמכשיר זה ישפר קליטה?
והאם יש דרך תוכנה לשפר קליטה כמו הגדרות מסויימות proxy או דברים ספציפים תודה.
והאם יש תוכנה/אפליקציה שמראה איזה חברת סלולאר עם הקליטה הכי טובה במיקום הנוכחי שלי כמו שיש לתדרים ב wifi את inssider אז משהו דומה
יש ברשותי גלקסי 7 קודם כל אם נניח אקח נוט 9 (סמארטפון מהדור הנוכחי) הוא ייתן יותר קליטה סלולרית? הגלקסי תומך עד 450mbps החדישים יותר תומכים עד 1200mbps השאלה שלי אם זה משפר גם תקליטה ויכול לקלוט לטווח יותר רחוק אם נניח אשדרג תמכשיר זה ישפר קליטה?
והאם יש דרך תוכנה לשפר קליטה כמו הגדרות מסויימות proxy או דברים ספציפים תודה.
והאם יש תוכנה/אפליקציה שמראה איזה חברת סלולאר עם הקליטה הכי טובה במיקום הנוכחי שלי כמו שיש לתדרים ב wifi את inssider אז משהו דומה
http://www.sviva.gov.il/subjectsEnv/Rad ... apGIS.aspx
אולי זה יעזור לך, תוכל לראות את האנטנות הפעילות סביב מקום המגורים שלך.
אולי זה יעזור לך, תוכל לראות את האנטנות הפעילות סביב מקום המגורים שלך.
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
·ושעוברים תקן תקשורת נניח ל 5g שמשנה הבאה כבר פלאפונים יתמכו בו זה משהו שישפר קליטה או שזה נטו למהירות?rbh3 כתב:לא מאמין שמקלט הקליטה יותר טוב, אולי יותר מהיר , אבל לא יהיה קליטה איפה שאין......
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
יש לי 3 מכשירים S7 Edge.
כל אחד מראה רמת קליטה אחרת, מאותו מקום בדיוק.
גם ב- WIFI, כל מכשיר מראה רמה אחרת.
מכשיר אחד בתנאים מסויימים של קליטה חלשה לא מתחבר לרשת, והשניים האחרים כן מתחברים.
אם זו הסטטיסטיקה, אז זה פשוט הימור על איזה מכשיר אתה נופל.
כל אחד מראה רמת קליטה אחרת, מאותו מקום בדיוק.
גם ב- WIFI, כל מכשיר מראה רמה אחרת.
מכשיר אחד בתנאים מסויימים של קליטה חלשה לא מתחבר לרשת, והשניים האחרים כן מתחברים.
אם זו הסטטיסטיקה, אז זה פשוט הימור על איזה מכשיר אתה נופל.