הצגת מסך בטלוויזיה lg oled 55b6y

פורום מסכי OLED ו- QD-OLED
שלח תגובה
ייב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,

אני רוצה להציג את מסך המחשב על הטלוויזיה (lg oled 55b6y) בחיבור אלחוטי. אני עובדת על ויינדוז 7 ככה ש-mircast לא רלבנטי. אינטל הפסיקו את התמיכה ב-widi וכל הגרסאות שניסיתי להוריד והיו אמורות להיות תואמות מציגות הודעת שגיאה. חשבתי לקנות chormcast 2/ chromcast ultra למטרה זו. למישהו יש ניסיון עם כרומקסט חיצוני בטלוויזיה הזו או אולי פתרון אחר לעניין?

תודה :)

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

אם את רוצה להציג את מסך המחשב עצמו (לא רק דפדפן לדוגמה), אני לא חושב שכרומקאסט יהיה אופצייה טובה.
עד כמה שידוע לי, אפשר לשקף את מסך הטלפון שלך (אם יש לך אנדרויד) עם כרומקאסט, אבל לא את מסך המחשב.
אני כן יודע שניתן להתחבר ל-B7 עם וינדוס 10 (לפחות זה עבד לי מהטלפון), אבל אני לא חושב שהתמיכה בזה קיימת בוינדוס 7, ולא יודע אם האפליקציה קיימת עבור B6.

ייב פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 2
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

תודה על התגובה

שליחה #3 

להציג את הדפדפן יספיק לי (בצפייה ישירה וכו' מעדיפה שתוכנת האנטי וירוס שעל המחשב תחסום מה שצריך לחסום). להעביר תכנים מהסלולרי זו לא בעיה, חשוב לי מהמחשב, ומעדיפה לא לעבור לווינדוז 10. עד עכשיו התחברתי עם כבל HDMI אבל זה די מעיק ונראה לי מגוחך שטלוויזיה שמסוגלת להתחבר לרשת ומחשב נייד לא יוכלו להתחבר בלי הבוג'רס הזה

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20174
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #4 

אז כן, בדפדפן כרום אפשר "להזרים" את הטאב אל הטלוויזיה. ומשם גם אפשר לעשות קאסט לתוכן שמתנגן ע"מ שיוצג כמו שצריך על המסך.

שלח תגובה

חזור אל “מסכי OLED”