EMOTIVA RMC-1 . מה למדנו ב CEDIA .
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
כתבתי כאן לפני מספר שבועות שה AVP החדש RMC-1 עומד לצאת למכירה ב 15 לנובמבר .
הוא עומד לצאת בגרסת 9.1.6 ומחירו ביציאה עומד על 4.999$ שזה מחיר מעולה ליכולות שלו.
עכשיו מתבררים עוד כמה דברים נוספים. בצידו האחורי של המכשיר יש 3 PORTS אשר מיועדים
להתקנת חיבורי XLR אשר מסוגלים להביא את ה RMC-1 ל 11.5.8 ערוצים [ 24 ערוצים סה'כ ]
ביציאות ה XLR הללו ניתן להשתמש עבור כל הערוצים או כ BI/AMP לקיימים או להוספת סאבים .
וגם כשילוב של כל אילו . זה מתאפשר כיוון שניתן יהיה להגדיר כל אחד מהערוצים כפי שהמשתמש רוצה .
התוספות של לוחות ה XLR יביאו את המחיר בין 6.000$ ל 6.500$ תלוי איזה שדרוג מבצעים.
והשדרוג יהיה זמין בחודשים הראשונים של 2019 .
ה AVP כפי שהוא מוגדר הוא המכשיר הראשון של היצרן אשר יתמוך ב ATMOS+DTS-X אבל מסתבר
שהוא לא יהיה היחידי . בחודש ינואר הקרוב צפוי לצאת ה XMC-2 עם תמיכה ב 13 ערוצים [ 7.2.4 ]
ובמחיר של 2.999$ ובחודשים הראשונים של 2019 עומד לצאת ה RMC-2 עם תמיכה ב 16 ערוצים
ובמחיר של 3.799$ בשני המכשירים הללו אין אפשרות לבצע שדרוג לרמה גבוהה יותר כמו ב RMC-1.
בנוסף לכך בתחילת 2019 יצא הרסיבר הראשון של היצרן אשר יתמוך ב 16 ערוצים [ 9.1.6 ]
עם הגברה של 15x200 watts ל 8 ohms.
כל אחת מיצאות ה XLR תכיל dedicated dual-core Sharc processor and DACs .
זה אומר מעבד ו DAC נפרדים לכל יציאה. למכשירים יהיו 2 מערכות כיול כאשר אחת מהן היא ידנית עם
11 תדרים לכל אחד מהערוצים והשניה היא 15.1 או 13.3 Dirac Live automatic room
correction . עכשיו כל זה כמובן נשמע מעולה והמחירים מצויינים כל מה שצריך זה להמתין ולראות
שהמכשירים באמת יצאו לשוק כפי שנקבע ועוד יותר חשוב שיפעלו ללא תקלות .
[imgur]nMjBTPf[/imgur]
[imgur]qDWz8tg[/imgur]
הוא עומד לצאת בגרסת 9.1.6 ומחירו ביציאה עומד על 4.999$ שזה מחיר מעולה ליכולות שלו.
עכשיו מתבררים עוד כמה דברים נוספים. בצידו האחורי של המכשיר יש 3 PORTS אשר מיועדים
להתקנת חיבורי XLR אשר מסוגלים להביא את ה RMC-1 ל 11.5.8 ערוצים [ 24 ערוצים סה'כ ]
ביציאות ה XLR הללו ניתן להשתמש עבור כל הערוצים או כ BI/AMP לקיימים או להוספת סאבים .
וגם כשילוב של כל אילו . זה מתאפשר כיוון שניתן יהיה להגדיר כל אחד מהערוצים כפי שהמשתמש רוצה .
התוספות של לוחות ה XLR יביאו את המחיר בין 6.000$ ל 6.500$ תלוי איזה שדרוג מבצעים.
והשדרוג יהיה זמין בחודשים הראשונים של 2019 .
ה AVP כפי שהוא מוגדר הוא המכשיר הראשון של היצרן אשר יתמוך ב ATMOS+DTS-X אבל מסתבר
שהוא לא יהיה היחידי . בחודש ינואר הקרוב צפוי לצאת ה XMC-2 עם תמיכה ב 13 ערוצים [ 7.2.4 ]
ובמחיר של 2.999$ ובחודשים הראשונים של 2019 עומד לצאת ה RMC-2 עם תמיכה ב 16 ערוצים
ובמחיר של 3.799$ בשני המכשירים הללו אין אפשרות לבצע שדרוג לרמה גבוהה יותר כמו ב RMC-1.
בנוסף לכך בתחילת 2019 יצא הרסיבר הראשון של היצרן אשר יתמוך ב 16 ערוצים [ 9.1.6 ]
עם הגברה של 15x200 watts ל 8 ohms.
כל אחת מיצאות ה XLR תכיל dedicated dual-core Sharc processor and DACs .
זה אומר מעבד ו DAC נפרדים לכל יציאה. למכשירים יהיו 2 מערכות כיול כאשר אחת מהן היא ידנית עם
11 תדרים לכל אחד מהערוצים והשניה היא 15.1 או 13.3 Dirac Live automatic room
correction . עכשיו כל זה כמובן נשמע מעולה והמחירים מצויינים כל מה שצריך זה להמתין ולראות
שהמכשירים באמת יצאו לשוק כפי שנקבע ועוד יותר חשוב שיפעלו ללא תקלות .
[imgur]nMjBTPf[/imgur]
[imgur]qDWz8tg[/imgur]
נערך לאחרונה על ידי mbd ב 13/09/2018 13:03, נערך פעם 1 בסך הכל.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17927
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2490 פעמים
תודה על המיידע, בהחלט חדשות טובות למי שמעונין לשדרג לפרוססור ,רק שבבית ישראלי טיפוסי ואפילו לחדר קולנוע ישראלי טיפוסי יותר מ 7.2.4 ,לא נראה לי שימושי .
כמו שכתבת באמוטיבה, כמו באמוטיבה, עד שהניירות הופכים למציאות, זורמים המון מים בים.
נמתין בסבלנות.
תודה
כמו שכתבת באמוטיבה, כמו באמוטיבה, עד שהניירות הופכים למציאות, זורמים המון מים בים.
נמתין בסבלנות.
תודה
תודה על הידיעה חבר.
בהחלט חדשות שאותי באופן אישי מאוד מעניינות ורלוונטיות.
מזה כבר חצי שנה שאני יושב "על הגדר" בנוגע לפרוססור הבא שלי.
בנוגע ל emotive כמו שנאמר מעלי, חייבים "בטחון" של משתמשים וזמן "התבשלות" בכדי לדעת ולהבין שהכל כשורה.
mbd
ידוע לך אם ה RMC-1 יקבל עדכון firmware עבור IMAX וכל המשתמע מכך ?
איתי
בנוגע ל emotive כמו שנאמר מעלי, חייבים "בטחון" של משתמשים וזמן "התבשלות" בכדי לדעת ולהבין שהכל כשורה.
mbd
איתי
- Lior_M
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8128
- נתן תודות: 418 פעמים
- קיבל תודות: 473 פעמים
איתי,itay123 כתב:תודה על הידיעה חבר.
mbd
איתי...
אני מקווה שאתה לא עוצר את נשימתך, בכל זאת Emotiva אתה יודע ..
יש כאלה שמחכים לעדכון של האטמוס עבור ה XMC-1 כבר שלוש שנים וחצי ..
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי
הקולנוע שלי
·ליאורLior_M כתב:איתי,......
אני מקווה שאתה לא עוצר את נשימתך, בכל זאת Emotiva אתה יודע ..
יש כאלה שמחכים לעדכון של האטמוס עבור ה XMC-1 כבר שלוש שנים וחצי .....
מודע לבעייתיות הנלוות לשם Emotiva ופרוססורי ק"ב.
בכל זאת אופטימי you know.
"רשימת המכולת" נקראת על הנייר היטב.
השאלה מה תכלס כשיצא.
כרגע ממתין.
איתי
-
mbd
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3601
- נתן תודות: 26 פעמים
- קיבל תודות: 2020 פעמים
·itay123 כתב:תודה על הידיעה חבר.
mbd
איתי...
היות והפורמט חדש ולא היה קיים כשה RMC-1 תוכנן לא נאמר כרגע כלום לגבי שדרוג
עתידי . אבל חייבים להמתין גם ליציאת המכשירים וגם לתחילת השדרוגים . אני מניח
שבמידה וזה יהיה אפשרי זה יעשה בעתיד.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9032
- נתן תודות: 1580 פעמים
- קיבל תודות: 1349 פעמים
פוסט מעניין, עוקב... 
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
רסיבר ה denon 4308ci שלי מזדקן והשתעשעתי ברעיון להחליף אותו אבל הדורות החדשים שהחליפו אותו לא מרגשים אותי מבחינת ההגברה שלהם והשתעשעתי ברעיון של החלפת כיוון ומעבר לרכיבים נפרדים לפרוססור והגברה. את המגברים של emotiva אני מכיר וחושב שהם נותנים תמורה טובה, אבל הפרוססורים שלהם תמיד נתנו לי את ההרגשה שהם מתכננים לרוכשים שלהם מסע אלונקות לתוך הלילה.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.