כבל hdmi
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
מיותר לחלוטין.
- Catskinner
- חבר במועדון HT

- תגובות: 16019
- נתן תודות: 123 פעמים
- קיבל תודות: 940 פעמים
זה אמור לייצג את קצב העברת המידע המקסימלי שהכבל תומך בו.
העניין הוא שלכבלי HDMI לכשעצמם אין שום אפשרות לשפר את התמונה ואם בכבל הקודם קיבלת תמונה מלאה ללא הפרעות אז מעבר לכבל אחר לא ישנה דבר. את הזמן שנחסך במסע הקניות עדיף להשקיע בללמוד כיצד לכייל את המסך או כיצד להשתמש בפונקציות שלו כדי לבצע אינטגרציה טובה יותר עם ציוד היקפי אחר, כמו רסיברים או HTPC או מזרימדיה הנמצא בסביבתו.
העניין הוא שלכבלי HDMI לכשעצמם אין שום אפשרות לשפר את התמונה ואם בכבל הקודם קיבלת תמונה מלאה ללא הפרעות אז מעבר לכבל אחר לא ישנה דבר. את הזמן שנחסך במסע הקניות עדיף להשקיע בללמוד כיצד לכייל את המסך או כיצד להשתמש בפונקציות שלו כדי לבצע אינטגרציה טובה יותר עם ציוד היקפי אחר, כמו רסיברים או HTPC או מזרימדיה הנמצא בסביבתו.
מעצבן אותי כשאומרים "אני ילך, אני יקנה". מעצבן אותי עוד יותר כשכותבים את זה.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
1. כבר הסבירו, כל עוד התמונה ללא רעשים או הפרעות, החלפה של כבל לא תשנה לך שום דבר באיכות התמונה.
2. כבלים של מונסטר בד"כ יקרים מדי והתמורה לכסף נמוכה מאד.
3. אם אין לך רסיבר או סאונדבר עם כניסת ARC, אז לא משנה לאן תחבר. ARC = Audio Return Channel, מאפשר לטלוויזיה להעביר אודיו אל רסיבר\סאונדבר.
2. כבלים של מונסטר בד"כ יקרים מדי והתמורה לכסף נמוכה מאד.
3. אם אין לך רסיבר או סאונדבר עם כניסת ARC, אז לא משנה לאן תחבר. ARC = Audio Return Channel, מאפשר לטלוויזיה להעביר אודיו אל רסיבר\סאונדבר.