קטע הזוי...

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם.
ברשותי מגבר של denon avrx 1400 מסך של סמסונג mu9000 מחשב nuc ופלייסטיישן 4 וממיר של yes.
המחשב הממיר והפליסטישן מחוברים למגבר והמגבר מחובר למסך.
הכל טוב ויפה אבל לפעמים יש קטע שמגבר לא משדר את התמונה של המחשב שמחובר ביציאה media player,התמונה פשוט מופיעה לשניה ואז נעלמת וחוזרת לשניה כאשר אני מנתק את הכבל בין המחשב לרסיבר.
זה לא קורה אף פעם עם הממיר או עם הקונסולה,כשזה קורה עם המחשב אני מחבר אותו ישירות ליציאת hd במסך (מדלג על המגבר)ואז המחשב עובד מצויין...
ניסיתי להחליף יציאה,ניסיתי להחליף כבל hdmi,החלפתי מגבר,ניסיתי הכל וזה עדיין חוזר...רעיון למישהו???

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #2 

shlomiaz07 כתב:שלום לכולם.
ברשותי מגבר של denon avrx 1400 מסך של סמסונג mu9000 מחשב nuc ופלייסטיישן 4 וממיר של yes.
המחשב הממיר והפליסטישן מחוברים למגבר והמגבר מחובר למסך.
הכל טוב ויפה אבל לפעמים יש קטע שמגבר לא משדר את התמונה של המחשב שמחובר ביציאה media player,התמונה פשוט מופיעה לשניה ואז נעלמת וחוזרת לשניה כאשר אני מנתק את הכבל בין המחשב לרסיבר.
זה לא קורה אף פעם עם הממיר או עם הקונסולה,כשזה קורה עם המחשב אני מחבר אותו ישירות ליציאת hd במסך (מדלג על המגבר)ואז המחשב עובד מצויין...
ניסיתי להחליף יציאה,ניסיתי להחליף כבל hdmi,החלפתי מגבר,ניסיתי הכל וזה עדיין חוזר...רעיון למישהו???
...
·

תנסה לבטל את ה HDMI CEC בכל המכשירים ותבדוק.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

shlomiaz07 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 276
נתן תודות: 31 פעמים
קיבל תודות: 14 פעמים

שליחה #3 

@Lior_M
תודה על התגובה אבל...
·מה זה hdmi cec ואיך מבטלים אותו?

Lior_M
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 8128
נתן תודות: 418 פעמים
קיבל תודות: 473 פעמים

שליחה #4 

זו אופציה שמאפשרת לך לשלוט על כל המכשירים ממכשיר אחד באמצעות מידע שעובר דרך ה hdmi.
לגבי שינוי ההגדרות, אתה תצטרך לבדוק בספר של המסך ושל הרסיבר מכיוון שאין לי את המוצרים האלו ואני לא יודע איפה בדיוק מסתתרת ההגדרה הזו.
בעבר טכנאי סאונד באולפני טריטון כיום עוסק בתחום ההי-טק.
הקולנוע שלי

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”