מה ההבדל בין חדר חשוך לחדר עם Ambient Light...
או קיי , ההבדל הוא ברור.. חושך מוחלט מול קצת אור...
אבל השאלה נשאלת מכיוון שכאשר אני משחק עם המחשבון ב Project Central לפעמים אני מקבל תמונה שמתאימה ל :
Recommanded Image brightness for dark room
ולפעמים
Recommanded Image brightness for ambient light rooms.
בעיקרון הדבר היחידי שאני משנה הוא מרחק המקרן מהמסך והזום...
אז מה ההבדלים ? למה תמונה מסויימת תהיה טובה יותר לחדר מואר קצת ?
אבל השאלה נשאלת מכיוון שכאשר אני משחק עם המחשבון ב Project Central לפעמים אני מקבל תמונה שמתאימה ל :
Recommanded Image brightness for dark room
ולפעמים
Recommanded Image brightness for ambient light rooms.
בעיקרון הדבר היחידי שאני משנה הוא מרחק המקרן מהמסך והזום...
אז מה ההבדלים ? למה תמונה מסויימת תהיה טובה יותר לחדר מואר קצת ?
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78879
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 788 פעמים
- קיבל תודות: 5395 פעמים
לא ברור?
הרי אתה חייב לעבור את הסף של האור AMBIENT בכדי לראות פרטים בשחור.
אם ה-BRIGHTNESS שלך נמוך ויש טיפה אור רקע, תפסיד פרטים. אם ה-BRIGHTNESS שלך גבוה ואין אור רקע, אז במקום שחור, תקבל אפור...
אם ה-BRIGHTNESS שלך נמוך ויש טיפה אור רקע, תפסיד פרטים. אם ה-BRIGHTNESS שלך גבוה ואין אור רקע, אז במקום שחור, תקבל אפור...
מה זה הסף של האור Ambient?oferlaor כתב:לא ברור?
אם ה-BRIGHTNESS שלך נמוך ויש טיפה אור רקע, תפסיד פרטים. אם ה-BRIGHTNESS שלך גבוה ואין אור רקע, אז במקום שחור, תקבל אפור......
אם יש לי חדר יעודי שחור לגמרי.. למה שיהיו בעיות ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
לדעתי אין דבר כזה "מתאים לתאורה חלקית" וזה בא לענות בכל זאת לקהל שלא מוכן להחשיך לגמרי.
צריך לזכור, רמת השחור המקסימלית התיאורטית בחדר (עוד לפני שהדלקת את המקרן) הוא צבע המסך התאורת החדר.
אם אתה רואה את המסך - השחור בסרט יהיה רק בהיר יותר מזה ולכן אין שום מצב שניתן לראות בתנאי תאורה כלשהם.
אנחנו דנים על רמות קונטראסט של מקרן אחד מול השני ואז בא מישהו ומדליק לי מנורה בחדר???
צריך לזכור, רמת השחור המקסימלית התיאורטית בחדר (עוד לפני שהדלקת את המקרן) הוא צבע המסך התאורת החדר.
אם אתה רואה את המסך - השחור בסרט יהיה רק בהיר יותר מזה ולכן אין שום מצב שניתן לראות בתנאי תאורה כלשהם.
אנחנו דנים על רמות קונטראסט של מקרן אחד מול השני ואז בא מישהו ומדליק לי מנורה בחדר???
נו , מה אני אעשה...MartinHSabag כתב:לדעתי אין דבר כזה "מתאים לתאורה חלקית" וזה בא לענות בכל זאת לקהל שלא מוכן להחשיך לגמרי.
אנחנו דנים על רמות קונטראסט של מקרן אחד מול השני ואז בא מישהו ומדליק לי מנורה בחדר???...
אני מנסה להבין למה מתכוונים בתמונות הבאות :
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
אמרתי לך, רוב האנשים הם בורים (לא בגנות כמובן אלא פשוט מחוסר ידע) וחושבים שמקרן "בהיר" טוב לחדרים מוארים.
בעוד זה אולי נכון למקרני פרזנטציות, זה ממש לא נכון לק"ב.
אני חושב שהם נותנים את ה"המלצות" הללו, פשוט כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע....
אני חושב שהם נותנים את ה"המלצות" הללו, פשוט כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע....
הממ.. אם ככה , מניסיון שלך , להתעלם מההערה ולצאת מנקודת מחשבה שאם החדר מוחשך , ולפ המחשבון הצלחתי להוציא תמונה בגודל מסויים על מרחק מסויים , אז זה מספיק טוב ?MartinHSabag כתב:אמרתי לך, רוב האנשים הם בורים (לא בגנות כמובן אלא פשוט מחוסר ידע) וחושבים שמקרן "בהיר" טוב לחדרים מוארים.
אני חושב שהם נותנים את ה"המלצות" הללו, פשוט כי זה מה שאנשים רוצים לשמוע.......
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר: