למכירה נגן מעולה משולב DAC וסטרימר
תומך בכל הפורמטים כולל DSD DXD
מכיל דיסק פנימי עם ספריית המוסיקה וכמו כן מתחבר לרשת או לדיסק חיצוני
מאפשר להפוך דיסק לקבצי flac - פשוט להכניס אליו כל דיסק שרוצים ותוך זמן קצר יהפוך לקבצים באיכות מעולה בדיסק הפנימי
כולל גם פונו סטייג מצויין - מאפשר גם לעשות rip לתקליטים באיכות מעולה
כולל חיבור ל Tidal , Qobuz, Deezer
הוספתי לו דיסק פנימי חצי טרה SSD מלא במוסיקה באיכות גבוהה
פרטים נוספים בטלפון וכאן:
http://www.cocktailaudio.com/home/sub01_03.php
צבע כסוף
מחיר: 5500 ש"ח
אפשרות להחלפה
לירן
0542400038
לא בשבת
נגן/פרה/DAC/סטרימר Cocktail Audio X40 - נמכר
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
-
לירן_ב
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 470
נא להרשם/להכנס לחשבון בפורום על מנת לצפות בקבצים או בתמונות המצורפים לשרשור
-
לירן_ב
-
- חבר פעיל מאוד

נמכר
- BARBIE
-
- טרול

- תגובות: 858
מזל טוב על המכירה. אתה יכול עכשיו לשדרג ל X50D שכולל את כל מה שיש ב X40 אבל תומך ב SACD מדיסק ו DSD128 וגם MQA כולל מתוך TIDAL אם זה מעניין אותך. (אני יכול להשיג אותו ב 8000 שח ביבוא אישי).
-
לירן_ב
-
- חבר פעיל מאוד

·אכן מכשיר מרשים אבל יקר (2500 דולר בחול לפני מיסים ושילוח - לא יודע איך אתה מביא אותו ב 8000 ש"ח)BARBIE כתב:מזל טוב על המכירה. אתה יכול עכשיו לשדרג ל X50D שכולל את כל מה שיש ב X40 אבל תומך ב SACD מדיסק ו DSD128 וגם MQA כולל מתוך TIDAL אם זה מעניין אותך. (אני יכול להשיג אותו ב 8000 שח ביבוא אישי)....
לא ראיתי שהוא תומך sacd
בכל מקרה את השדרוג כבר עשיתי (אני קונה לפני שאני מוכר)