למכירה סאונד בר JBL SB150 כמו חדש ב 300 ש"ח

מגברים, נגנים, פטיפונים, DAC, רמקולים, רסיברים, אוזניות וכו'
כללי הפורום
לוחות אלה מוגשים כשירות לחברי האתר. האתר אינו מרוויח מההודעות או המכירות שבו.
האתר משמש תווך בין גולשים באתר שמוכרים לבין גולשים שקונים ואינו אחראי בכל דרך לתוכן או טיב המודעות וההצעות המפורסמות בו ואינו ערב שהסוחרים או המוצרים ליגיטמיים ותקינים. כל ההצעות נמצאות באחריותם הבלעדית של המפרסמים ואנחנו מעודדים את הגולשים לאמת ולוודא שהמוצרים תקינים, שהמחירים הוגנים ושהמוכרים ליגיטמיים.
שלח תגובה
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #1 

הסאונד בר כולל: רמקול סאונד בר, סאבוופר רצפתי עם חיבור אלחוטי לסאונד בר, כבל אופטי ושלט רחוק.

המכשיר נקנה בדצמבר 2016 ע"י אנשים מבוגרים (הוריי) וכמעט לא היה בשימוש.
הוא נראה כמו מכשיר חדש.
קיבלתי אותו מהם לאחרונה ואין לי שימוש בו כי הרמקולים בטלוויזיה שלי טובים ואני מרגיש שיפור רק של 10% בערך.

ייתרונות המכשיר:
1. איכות צליל טובה, יותר מרוב הטלוויזיות ועוצמת כל גבוהה בהרבה מבלי לאבד איכות צליל.
2. חיבור פשוט לפלט אודיו של מכשירים עם כבל אופטי, 3.5mm או Bluetooth (יכול לשמש כרמקול לחדר שינה עבור כל סמארטפון , נגן מוזיקה או מקור אודיו אחר)

חסרונות:
1. הסאבוופר לא מורגש יחסית. אין אפקט של קולנוע ביתי
2. המכשיר אומנם נכנס למצב סטנד ביי אוטומטית אבל לא מופעל אוטומטית כשהטלוויזיה נדלקת. לכן צריך להשתמש גם בשלט של המכשיר או בשלט אוניברסלי.

מחיר מבוקש: 300 ש"ח.
gilg7 פותח השרשור
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #2 

gilg7 כתב:הסאונד בר כולל: רמקול סאונד בר, סאבוופר רצפתי עם חיבור אלחוטי לסאונד בר, כבל אופטי ושלט רחוק.

המכשיר נקנה בדצמבר 2016 ע"י אנשים מבוגרים (הוריי) וכמעט לא היה בשימוש.
הוא נראה כמו מכשיר חדש.
קיבלתי אותו מהם לאחרונה ואין לי שימוש בו כי הרמקולים בטלוויזיה שלי טובים ואני מרגיש שיפור רק של 10% בערך.

ייתרונות המכשיר:
1. איכות צליל טובה, יותר מרוב הטלוויזיות ועוצמת כל גבוהה בהרבה מבלי לאבד איכות צליל.
2. חיבור פשוט לפלט אודיו של מכשירים עם כבל אופטי, 3.5mm או Bluetooth (יכול לשמש כרמקול לחדר שינה עבור כל סמארטפון , נגן מוזיקה או מקור אודיו אחר)

חסרונות:
1. הסאבוופר לא מורגש יחסית. אין אפקט של קולנוע ביתי
2. המכשיר אומנם נכנס למצב סטנד ביי אוטומטית אבל לא מופעל אוטומטית כשהטלוויזיה נדלקת. לכן צריך להשתמש גם בשלט של המכשיר או בשלט אוניברסלי.

מחיר מבוקש: 300 ש"ח.
UP
·

שלח תגובה

חזור אל “לוח מוצרי אודיו”