חילוץ ה-AUDIO מקובץ H264 TS
תנסה:http://www.videohelp.com/tools/ProjectX
Projectx compiled with Java included here
תוריד את (27MB).
Projectx compiled with Java included here
תוריד את (27MB).
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
תודה רבה חברים על העזרה .
הורדתי את project-X הכולל גם את ה-JAVA אבל לא ממש הצלחתי להפעיל את זה . נסיתי הכל , לערוך את קובת ה-BATCH , הגדרות משתני סביבה של JAVA ב-PC , אבל ללא הצלחה .
התוכנה השניה ש- dragonflyXXL המליץ עליה מצויינת . ידידותית מאוד ועושה מה שמצופה ממנה .
בגדול הצלחתי לעשות DEMUX לקובץ H264 ולאחר מכן MUX אבל בגלל שאני משתמש במחשה שהוא לא חזק במיוחד , קיבלתי לאחר ההמרה קובץ MPEG-2 שהוא לא היה רציף מבחינת התמונה על המסך .
לסיכום , אין ממש שום סיבה לנסות להמיר תכני H264 על גבי קונטיינר TS לפורמט MPEG2 כי יש בעולם אנשים שיעשו את העבודה הזו בשבילינו גם מבלי לבקש . את התוצאות יעלו כמובן במיידי לאינטרנט .
תכנים מסוג X264 מסוג MKV , שהם הרוב , הרבה , הרבה , הרבה יותר נוח להמיר לפורמט MPEG-2 .לפי התהליך שראובן המליץ לפני כמה ימים זה עובד מהר והתוצאות מעולות .
הורדתי את project-X הכולל גם את ה-JAVA אבל לא ממש הצלחתי להפעיל את זה . נסיתי הכל , לערוך את קובת ה-BATCH , הגדרות משתני סביבה של JAVA ב-PC , אבל ללא הצלחה .
התוכנה השניה ש- dragonflyXXL המליץ עליה מצויינת . ידידותית מאוד ועושה מה שמצופה ממנה .
בגדול הצלחתי לעשות DEMUX לקובץ H264 ולאחר מכן MUX אבל בגלל שאני משתמש במחשה שהוא לא חזק במיוחד , קיבלתי לאחר ההמרה קובץ MPEG-2 שהוא לא היה רציף מבחינת התמונה על המסך .
לסיכום , אין ממש שום סיבה לנסות להמיר תכני H264 על גבי קונטיינר TS לפורמט MPEG2 כי יש בעולם אנשים שיעשו את העבודה הזו בשבילינו גם מבלי לבקש . את התוצאות יעלו כמובן במיידי לאינטרנט .
תכנים מסוג X264 מסוג MKV , שהם הרוב , הרבה , הרבה , הרבה יותר נוח להמיר לפורמט MPEG-2 .לפי התהליך שראובן המליץ לפני כמה ימים זה עובד מהר והתוצאות מעולות .
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

... או לחילופין להעביר לקונטיינר MP4 לטובת מכשירים מהדור החדש.
ואת זה איך עושים?
דרגון,
כבר מצאת דרך להעביר CONTAINER מבלי לשנות את התוכן. את זה הבנתי.
אתה מוכן לתת לינקים?
ואני לא מפחד מתוכנות מבוססות פקודות.
אתה מוכן לתת לינקים?
ואני לא מפחד מתוכנות מבוססות פקודות.
שורת הפקודה שאני משתמש להוציא את קובץ הוידאו (אני מניח שזה יעזור לך לעשות דבר דומה לאודיו)
mencoder.exe file.ts -of rawvideo -ovc copy -oac copy -noskip -o file.264
MPlayer מגיע עם הורדת mencoder
אם צריך עזרה אז שים קטע קצר ברשת
mencoder.exe file.ts -of rawvideo -ovc copy -oac copy -noskip -o file.264
MPlayer מגיע עם הורדת mencoder
אם צריך עזרה אז שים קטע קצר ברשת
הפשע לא משתלם... האם זה אומר שהעבודה שלי היא פשע ?
- dragonflyXXL
- חבר ותיק

Re: ואת זה איך עושים?
ל-dukasgon ולשאר האנשים שביקשו: מצטער על העיכוב, אני אשתדל לשים לינק הלילה. כרגע לא נמצא בקרבת הבית.dukasgon כתב:דרגון,
אתה מוכן לתת לינקים?
ואני לא מפחד מתוכנות מבוססות פקודות....