שוקל לרכוש את LG B7 55 אינץ
שלום חברים,
הפלזמה של סמסונג 50״ שווקה חיים אחרי כ-13 שנות עבודה. כבוד.
מחפש אופציה לטלוויזיה חדשה, אני מוגבל ל-55 אינץ׳ (או אולי 60 אם היא ממש דקה) עקב צורך לשים אותה בארונית טלוויזיה עם מעלית.
נראה שהדיל הכי טוב יכול להיות LG B7 55.
האם המחירים שמופיעים כיום בזאפ זאת העסקה הכי טובה שאפשר להשיג (5550 ש״ח)?
הפלזמה של סמסונג 50״ שווקה חיים אחרי כ-13 שנות עבודה. כבוד.
מחפש אופציה לטלוויזיה חדשה, אני מוגבל ל-55 אינץ׳ (או אולי 60 אם היא ממש דקה) עקב צורך לשים אותה בארונית טלוויזיה עם מעלית.
נראה שהדיל הכי טוב יכול להיות LG B7 55.
האם המחירים שמופיעים כיום בזאפ זאת העסקה הכי טובה שאפשר להשיג (5550 ש״ח)?
קניתי לפני כשבועיים במחסני חשמל ב-5,463 ש"ח בזמן שבזאפ המחיר הכי זול היה באזור ה-5,800 או 5,700 (יבואן רשמי בכל המקומות- ספציפית למסך הזה, לא נתקלתי באפשרות של יבוא מקביל). מאז ועד הימים האחרונים, עקבתי בזאפ וראיתי ששאר החנויות יישרו קו.
בימים האחרונים יש לי ספקות ואני חושב לבטל עסקה (לפני 14 יום, וטרם קבלת המסך) בעקבות התנהלות ח.י מולי, ולשנות את הבחירה ל-65NU8000, שלשימושים שלי היא טובה לא פחות.
בימים האחרונים יש לי ספקות ואני חושב לבטל עסקה (לפני 14 יום, וטרם קבלת המסך) בעקבות התנהלות ח.י מולי, ולשנות את הבחירה ל-65NU8000, שלשימושים שלי היא טובה לא פחות.
קודם כל, כתבת שקנית - תתחדש. אני כבר קיבלתי את שלי.odedia כתב:@GiladY תודה על המידע. מה היתה הבעיה עם ח.י.? זמני אספקה? כבר למדתי לא לצפות לשירות עבור שום דבר שאני קונה בארץ אז זה פחות מזיז לי....
הנה קישור לבעיה שהיתה לי עם ח.י :
https://www.hometheater.co.il/vp2863890#2863890
באמת שלא נכתב ממקום של פגיעה ביבואן או בהאדרה של אחרים. זה מתאר את החוויה האישית שלי, והיא שונה אצל כל אחד. אני יכול להגיד שמרגע תיאום ההתקנה ועד לאחר קבלת המסך (כולל השימוש במסך) יש רצף של בעיות ותקלות, ולא ניתן מענה לאף אחת מהן (כשכל פעם אני זה שצריך להתפשר וללכת לקראתם, וזה נראה לי לא הגיוני...), כך שהתאכזבתי באופן כללי מהקנייה. אני מתחרט שלא בחרתי ב-NU8000.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
תתחדש.
אמנם ב C8 אצלי גם ה Arc פשוט עובד. אולי תבדוק אם יש עדכון תוכנה למסך.
בנושא אחר, לדעתי המסך גבוה מאוד. גם נראה שהוא קצת קטן יחסית למרחק ממנו צילמת את התמונה הראשונה.
אמנם ב C8 אצלי גם ה Arc פשוט עובד. אולי תבדוק אם יש עדכון תוכנה למסך.
בנושא אחר, לדעתי המסך גבוה מאוד. גם נראה שהוא קצת קטן יחסית למרחק ממנו צילמת את התמונה הראשונה.
תודה. כרגע זה עובד חלקית, אבל אני לא רוצה שזה ישלוט לי על הרסיבר. כל ההגדרות של שלט ההרמוני נדפקות בגלל זה.
זה הכי גדול שיכל להיכנס לארונית (יש שם מעלית). כשאני צריך מסך גדול יש לי מסך מקרן 140 אינץ׳ שיורד מאחורה
.
זה הכי גדול שיכל להיכנס לארונית (יש שם מעלית). כשאני צריך מסך גדול יש לי מסך מקרן 140 אינץ׳ שיורד מאחורה
מה הגדרות החלקת התנועה המומלצות לדעתכם? אני לא מצליח למצוא הגדרה מספקת. הסוני שהיתה לפני הטלוויזיה הזו (בת 3 שנים בערך) השיגה החלקת תנועה מוצלחת יותר כך שזה מעט מאכזב. אני יודע שזה טופל ב-c8 אבל זה כבר מאוחר מדי