רמקולי סרואונד אחוריים חוות דעת
קקסלתי המלצה לרמקולים. אחוריים בתצורה של 5.1 של. Golden ear super sat3
משהו מכיר שמע השווה ? אייך בתור סראונד בהשוואה לרמקולים בי פולרים או די פולרים?
המערכת שלי קדמיים Devore fidelity nines
סנטר Devore רסיסי ימאהה 3050
תןשב
משהו מכיר שמע השווה ? אייך בתור סראונד בהשוואה לרמקולים בי פולרים או די פולרים?
המערכת שלי קדמיים Devore fidelity nines
סנטר Devore רסיסי ימאהה 3050
תןשב
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
יש פה אנשים עם נסיון עם רמקולים ביפולריים ולי אין.
אבל ה 2 סנט שלי, הוא שהם ככל הנראה יעשו את העבודה מצויין. הרסיבר שלך יכייל אותם כמו שצריך, אם אתה אוהב את הקדמיים ואיך שהם נשמעים, תשתמש באופציית "Front" בכיול של יאמאהה וזה יקרב את הסטלייטים לסאונד שלהם וזה הכל.
בהצלחה.
אבל ה 2 סנט שלי, הוא שהם ככל הנראה יעשו את העבודה מצויין. הרסיבר שלך יכייל אותם כמו שצריך, אם אתה אוהב את הקדמיים ואיך שהם נשמעים, תשתמש באופציית "Front" בכיול של יאמאהה וזה יקרב את הסטלייטים לסאונד שלהם וזה הכל.
בהצלחה.
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·היי, אני בטוח שמי שהמליץ לו על הרמקוליםfreedom_il כתב:יש פה אנשים עם נסיון עם רמקולים ביפולריים ולי אין.
בהצלחה....
יודע טוב מאוד שאכן הרמקולים יעבדו בחלל שלו מצויין
בקשר אליך חברי, האם ראת את החלל שלו שאתה ממהר לכתוב
שככול הנראה כך וכך וכך?
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@FastandFurious
בוא ויקטור, אין לי כח להתנצחויות וכל זה.
הבן אדם שאל על רמקולים ברמה די טובה בתור אחוריים. יש סיבה שלא יעשו את העבודה אם הוא שם אותם בתור אחוריים? בנוסף טוויטר Ribbon יוצר פיזור מאוד טוב ולכן זה סביר ביותר שכזה רמקול צמוד לקיר ישמע טוב בתור רמקול סראונד בכמעט כל חלל (בהנחה והוא מונח במקום מתאים).
אני לא איסטניס, אולי השואל דווקא כן ובא לו להשקיע בחיפושים והשוואות. כתבתי את דעתי. ודעתי בכנות, אם מדובר על רמקול טוב ומתאים למערכת, לא נראה לי שאם משקיעים יותר באחוריים (נגיד פי 2) מקבלים איזה תוספת משמעותית שמצדיקה את זה. כמו שכתבתי, רסיברים ומערכות כיול יודעים להסתדר עם מה שיש בצורה די טובה ואפשר גם לתקן קצת ידנית.
לסיום, אם מדובר בסלון, מבחינתי צריך להתחשב גם בניראות...
הבן אדם שאל על רמקולים ברמה די טובה בתור אחוריים. יש סיבה שלא יעשו את העבודה אם הוא שם אותם בתור אחוריים? בנוסף טוויטר Ribbon יוצר פיזור מאוד טוב ולכן זה סביר ביותר שכזה רמקול צמוד לקיר ישמע טוב בתור רמקול סראונד בכמעט כל חלל (בהנחה והוא מונח במקום מתאים).
אני לא איסטניס, אולי השואל דווקא כן ובא לו להשקיע בחיפושים והשוואות. כתבתי את דעתי. ודעתי בכנות, אם מדובר על רמקול טוב ומתאים למערכת, לא נראה לי שאם משקיעים יותר באחוריים (נגיד פי 2) מקבלים איזה תוספת משמעותית שמצדיקה את זה. כמו שכתבתי, רסיברים ומערכות כיול יודעים להסתדר עם מה שיש בצורה די טובה ואפשר גם לתקן קצת ידנית.
לסיום, אם מדובר בסלון, מבחינתי צריך להתחשב גם בניראות...
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5166
- נתן תודות: 1064 פעמים
- קיבל תודות: 702 פעמים
·היי, קראתי רק את המילה הראשונה שכתבת, שאין לך כוח להתנצחויותfreedom_il כתב:@FastandFurious
לסיום, אם מדובר בסלון, מבחינתי צריך להתחשב גם בניראות......
ורק על זה אגיב ברשותך.
למה אתה חושב שבאתי להתנצח, ממש לא וחבל שכך.
חג שמח שנה טובה ידידי
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo
Accuphace E480
.............
PSA S1813