חיפוש קולי בפרטנר TV

נטפליקס, אמאזון פריים, דיסני+, יס+ סלקוםTV, פרטנרTV, סטינג טיוי, הוט נקסט+, HBO-max, peacock, paramount plus
שלח תגובה
Yovyov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 3
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

כבר שבוע בפרטנר עם שני ממירים. בגדול - מרוצה למדי, בקטן לא מצליח להפעיל את החיפוש הקולי. לא ביוטיוב ולא במקומות אחרים.
שני הממירים יושבים בארון ציוד במרכז הבית. חיבוריים קווים לטלויזות לרשת ולכל השאר. את אותות השלטים מוליכות עיניות IR (חיבור חוטי) גם לפרטנר וגם לציוד האחר. הכל פועל טוב. החיפוש הקולי לא. למען הדיוק הוא לא פועל עד שמתקרבים ממש לארון הציוד. שני מטר ומטה מהארון + דלת פתוחה והחיפוש הקולי עובד (כמובן שלא ריאלי, זה לא קרוב לטלויזיות...)
אחרי נסיונות של הטכנאי שהתקין והטכנאי שחזר היום ועוד כמה שיחות עם התמיכה מסתמנת כבעיה טווח קליטת ה- Bluetuth של הממיר. לפרטנר אין פתרון לענין, הם אפילו מכירים אותו מבתים מרובי מפלסים.
אחרי שראיתי שיש בגב הממיר שקע USB חשבתי שחיבור של דאנגל Bluetuth יכול להגביר שם טווח. לא בטוח שגם הממיר יבין את הכוונה...
מישהו ניסה רעיון כזה?
פתרון אחר?
מחשבות?

Yovyov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #2 

מה באמת? אף אחד?

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #3 

תשמע צריך לברר לפי מה עובד השלט שלהם, אם כל הפקודות בבלוטוס אין סיבה שרק החיפוש קולי לא יעבוד...
אם חלק מהפקודות באינפרא והחיפוש קולי לא אז אין יותר מדי מה לעשות, מחזקי בלוטוס בדרכ על הפנים.
מה שמוזר הוא שהשלט עובד גם שהבלוטוס סגור ככה שכל הסיפור נשמע הזוי...
תשמע לי גם היה עינית ופעם טכנאי של הוט אמר לי על יופי משלמים...

Yovyov פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #4 

פקודות השלט עוברות על אינפרא. זה בדוק ברמה התאורטית והניסיונית.
הקולי על בלוטוס, על פי הטכנאים ואנשי התמיכה הטכנית של פרטנר.
סיפור הטווח נולד בתורה פשוטה. ניסינו להתקרב מספר פעמים לאזור הממיר וכשהמרחק היה קטן מספיק זה התחיל לעבוד. ככה פשוט.
ברור שאין פה מגבלה טכנית של הפורמט (נסה להתרחק מהמכונית שלך עם הנייד וראה שהדיבורית ממשיכה לעבוד גם ממרחק של מטרים רבים). שתי אפשרויות : חומרת בלוטוס נחותה בממיר, או יכולת לכוון עוצמה בעזרת תוכנה. את השניה אני והתמיכה הטכנית לא מצאנו, את הראשונה לא יודע לבדוק.

rbh3
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 561
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 34 פעמים

שליחה #5 

נסה לשדר לרמקול בלוטוס את הממיר , אני משדר לרמקול וזה עובד מצויין , בגלל זה ההפתעה..אולי המרחק משחק תפקיד

שלח תגובה

חזור אל “סטרימינג טלויזיה מהרשת”