עזרה בהרכבת מחשב.

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
GiliB פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

ערב טוב.
אני קורא בפורום כבר זמן רב אבל זוהי הפעם הראשונה שאני כותב משהו, קודם כל רציתי להודות לכל חבריי הפורום על כל המאמרים הנפלאים.
אני עתיד להרכיב HTPC. בחודש האחרון אני חורש את האתר ומוציא ממנו המון מידע ותועלת, את התמונה הכללית של איזה חלקים צריך כמה ולמה הבנתי, העניין הוא שאני ממש חושש להרכיב את המחשב לבד, במובן הפיזי כמובן, אני מפחד שאני אחבר אולי משהו לא נכון או משהו כזה ואגרום לתאונה מצערת :-).
רציתי לדעת האם למישהו כאן יש איזה שהוא קישור לאתר המסביר הרכבת מחשב כזה.
תודה מראש

oshapir
סמל אישי של משתמש
גורו
גורו
תגובות: 4019
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 36 פעמים

שליחה #2 

אם מעולם לא הרכבת מחשב - אני מציע לך:
1. להעזר במישהו שיש לו נסיון
2. לבקש הרכבה בחנות/מעבדת מחשבים

ישנם המון מקומות שדברים יכולים להשתבש...חבל על הכסף!

קח בחשבון שיהיה לך קשה להחליף חלק אם אתה זה שמרכיב אותו ונראה כי עשית משהו לא "נכון" בזמן ההרכבה - אל תקח סיכון.

אני יודע מעצמי - שאני ממש לא טכנאי מחשבים - שלקח לי מספר שנים ומספר מחשבים עד שהרגשתי שאני יכול להרכיב מחשב שלם מהתחלה עד הסוף. בכל פעם ניסית חלק אחר. התחלתי מכוננים, עברתי למעבד, המשכתי בזכרונות, ללוח אם וספק ובסוף הרכבה מלאה.

אורן.

goodoffer
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1943

שליחה #3 

בנוסף למה שאורן אמר -
יש חנויות שיתנו לך שנתיים אחריות אם תרכיב את המחשב אצלם ואם תרכיב את המחשב לבד או בעזרת טכנאי תקבל רק שנה אחריות על רוב הרכיבים, כמובן שיש רכיבים שבכול מקרה אתה מקבל אחריות ארוכה יותר מהיצרן עצמו בכול מקרה.

באופן כללי לא מומלץ להתקין לבד אבל אם אתה מתעקש אז עם כול רכיב שאתה קונה יש לך הוראות מדוייקות להרכבה.

אוליי אני או מישהו מהחברים יוכל לעזור לך - איפה אתה גר?

mermerus
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 40

שליחה #4 

GiliB כתב:ערב טוב.
אני קורא בפורום כבר זמן רב אבל זוהי הפעם הראשונה שאני כותב משהו, קודם כל רציתי להודות לכל חבריי הפורום על כל המאמרים הנפלאים.
אני עתיד להרכיב HTPC. בחודש האחרון אני חורש את האתר ומוציא ממנו המון מידע ותועלת, את התמונה הכללית של איזה חלקים צריך כמה ולמה הבנתי, העניין הוא שאני ממש חושש להרכיב את המחשב לבד, במובן הפיזי כמובן, אני מפחד שאני אחבר אולי משהו לא נכון או משהו כזה ואגרום לתאונה מצערת :-).
רציתי לדעת האם למישהו כאן יש איזה שהוא קישור לאתר המסביר הרכבת מחשב כזה.
תודה מראש
...
אתה יכול לרשום את המפרט שלך אני גם מתכנן לבנות אחד כזה

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”