מחשב HTPC במזנון
אין דין HTPC אחד כמשנהו.
אצלי למשל, מכיוון שמדובר על מארז גדול יחסית בעל יכולות קירור טובות, הממיר של יס פולט הרבה יותר חום מה-HTPC.
כמובן שרצוי (מאוד) שיהיה פתח אוורור אחורי למזנון, בדרך כלל ממקמים אותו למול פתחי האוורור האחורים של ה-HTPC (כידוע, יש שאיבה של אוויר מקדימה ופליטה מאחור).
מי שרוצה להיות יותר קדוש מהאפיפיור, יוסיף גם פתח באחת הדפנות (לשיפור סירוקלציה).
בשורה תחתונה - במערכת הקיימת אצלי אני צריך לדאוג לטמפ' של הממיר יותר מאשר של ה-HTPC. הממיר יושב כבר זמן רז בתוך מזנון, ולא מתלונן יותר מדי
אצלי למשל, מכיוון שמדובר על מארז גדול יחסית בעל יכולות קירור טובות, הממיר של יס פולט הרבה יותר חום מה-HTPC.
כמובן שרצוי (מאוד) שיהיה פתח אוורור אחורי למזנון, בדרך כלל ממקמים אותו למול פתחי האוורור האחורים של ה-HTPC (כידוע, יש שאיבה של אוויר מקדימה ופליטה מאחור).
מי שרוצה להיות יותר קדוש מהאפיפיור, יוסיף גם פתח באחת הדפנות (לשיפור סירוקלציה).
בשורה תחתונה - במערכת הקיימת אצלי אני צריך לדאוג לטמפ' של הממיר יותר מאשר של ה-HTPC. הממיר יושב כבר זמן רז בתוך מזנון, ולא מתלונן יותר מדי
אז בקיצור אני מבין שאם יש לי מגבלות שמאלצות אותי להכניס את הHTPC לתוך מזנון סגור, כדאי דבר ראשון לדאוג לרכיבים עם קירור טוב, ודבר שני עדיף להדליק את המחשב רק בשעה-שעתיים ביום שאני ממש אשתמש בו, על מנת לא לפגוע בו?
אגב לא חשבתי על זה קודם, אבל לאור התגובות כאן, הכוונה היתה שגם הממיר וגם הרסיבר ישבו בתוך המזנון (עם דלתות זכוכית לקליטת השלט), האם גם עם זה תהיה לי בעיה?
אגב לא חשבתי על זה קודם, אבל לאור התגובות כאן, הכוונה היתה שגם הממיר וגם הרסיבר ישבו בתוך המזנון (עם דלתות זכוכית לקליטת השלט), האם גם עם זה תהיה לי בעיה?
גם הממירוגם הרסיבר הם מכשירים שנוטים להתחממם והם חייבים איוורורsputty כתב:אז בקיצור אני מבין שאם יש לי מגבלות שמאלצות אותי להכניס את הHTPC לתוך מזנון סגור, כדאי דבר ראשון לדאוג לרכיבים עם קירור טוב, ודבר שני עדיף להדליק את המחשב רק בשעה-שעתיים ביום שאני ממש אשתמש בו, על מנת לא לפגוע בו?
אגב לא חשבתי על זה קודם, אבל לאור התגובות כאן, הכוונה היתה שגם הממיר וגם הרסיבר ישבו בתוך המזנון (עם דלתות זכוכית לקליטת השלט), האם גם עם זה תהיה לי בעיה?...
בכדי שלא יתחממו יותר מידיי.
לא יהיה לך מנוס מליצור פתחים במזנון.