התיעצות דחופה LG 55EG9200 ב 2000 שח חדש באריזה - לקחת? מה זה הדגם הזה?
שלום
אני בחנות "עולם הקולנוע" בדרום. נכנסתי במקרה להתעניין במסכים. בעל החנות אומר שיש לו יחידה אחרונה מסך שעל האריזה רשום תמיכה ב dolby vision וגם 3D. המסך משנת ייצור 2015. על האריזה יש מכל צד מדבקה לבנה עם הכיתוב grade E שנראה כמו סוג של הזהרה...
יש למשהו פרטים על המסך הזה? לאיזו מדינה הוא מיועד? האם הוא תואם לסדרה 6 ? ממתי DV היה קיים ב 2015? 2000 שח ל 55 אינטש נשמע מאד זול למסך חדש.
אשמח לקבל פרטים ממביני עניין
אגב נמכר כמו שהוא ללא כל אחריות פרט לתקלה שמתגלה מיד (הוא מוכן לפתוח ולבדוק מולי שהכל עובד, אבל אם יתקלקל מחר, אין אחריות).
תודה
אני בחנות "עולם הקולנוע" בדרום. נכנסתי במקרה להתעניין במסכים. בעל החנות אומר שיש לו יחידה אחרונה מסך שעל האריזה רשום תמיכה ב dolby vision וגם 3D. המסך משנת ייצור 2015. על האריזה יש מכל צד מדבקה לבנה עם הכיתוב grade E שנראה כמו סוג של הזהרה...
יש למשהו פרטים על המסך הזה? לאיזו מדינה הוא מיועד? האם הוא תואם לסדרה 6 ? ממתי DV היה קיים ב 2015? 2000 שח ל 55 אינטש נשמע מאד זול למסך חדש.
אשמח לקבל פרטים ממביני עניין
אגב נמכר כמו שהוא ללא כל אחריות פרט לתקלה שמתגלה מיד (הוא מוכן לפתוח ולבדוק מולי שהכל עובד, אבל אם יתקלקל מחר, אין אחריות).
תודה
@BARBIE
·
המחיר מעוד נמוך אך קח בחשבון:
בהצלחה
·
המחיר מעוד נמוך אך קח בחשבון:
- אתה לא יודע בבדאות איכן אוחסן במשך 3 השנים המשך
- דגם לא מהארץ כנראה לא תהיה תמכיה בכל נושא הסמרט בעברית (יתכן ואף חלק מהפונקציות יהיו עם הגבלות מיקום)
- אין אחריות בעיה רצינית למוצר שישב 3 שנים
בהצלחה
תודה\
המדבקה הזאת רשומה על 3 צדדים של הקרטון. המוכר אמר שמדובר במכירה פרטית ולכן לא באחריות הרשת. המסך בהזמנה מיוחדת מעודפי מעודפי מלאי של היבואן הקנדי. הוא הביא מכולה ומכר את כולה פרט ליחידה אחרונה שהרוכש התחרט וביטל. אמר שאם אני משלם הוא יפתח ויאפשר לי לבדוק את המסך כמה שאני רוצה אצלו בחנות. אם יש תקלה הוא יחזיר לי את הכסף ויזרוק את המסך, ואם הכל תקין אני מחוייב לקחת... אומר שהוא מכר כל יחידה ב 4000 שח ובגלל שנשארה אחת הוא הוריד את המכיר לחצי... הוא לא עושה רושם של אדם הכי אמין, אבל המחיר מאד מפתה. יש לי הרגשה שאוכל להוריד עוד כ 200 שח...
המדבקה הזאת רשומה על 3 צדדים של הקרטון. המוכר אמר שמדובר במכירה פרטית ולכן לא באחריות הרשת. המסך בהזמנה מיוחדת מעודפי מעודפי מלאי של היבואן הקנדי. הוא הביא מכולה ומכר את כולה פרט ליחידה אחרונה שהרוכש התחרט וביטל. אמר שאם אני משלם הוא יפתח ויאפשר לי לבדוק את המסך כמה שאני רוצה אצלו בחנות. אם יש תקלה הוא יחזיר לי את הכסף ויזרוק את המסך, ואם הכל תקין אני מחוייב לקחת... אומר שהוא מכר כל יחידה ב 4000 שח ובגלל שנשארה אחת הוא הוריד את המכיר לחצי... הוא לא עושה רושם של אדם הכי אמין, אבל המחיר מאד מפתה. יש לי הרגשה שאוכל להוריד עוד כ 200 שח...
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
היה לחבר שלי מסך של דור אחד לפני זה. למה היה? כי לפני כחודשיים, מסך בן 3 שנים, בדיוק אחרי שפגה האחריות, הפאנל שבק חיים.
מסתבר שזו בעיה מוכרת של מסכי ה OLED הראשונים מהתקופה הזו וזה יכול לקרות. אם מתאים לך מסך OLED שיכול למות אחרי שנתיים אבל ב 2000 ש"ח, אז למה לא? תכלס סיכון אבל לא נורא.
מסתבר שזו בעיה מוכרת של מסכי ה OLED הראשונים מהתקופה הזו וזה יכול לקרות. אם מתאים לך מסך OLED שיכול למות אחרי שנתיים אבל ב 2000 ש"ח, אז למה לא? תכלס סיכון אבל לא נורא.
@BARBIE
·
נשמע מוזר....
אם מחר את הכל ב-4000 אז למה את זאת בחצי??
תבדוק טוב נראה לי שיש איזה בעיה איתה...
האם האריזה נראת פתוחה יכול להיות שאותו לקוח שהחזיר גילה פגם.
ודרך אגב לא מכיר מספיק את החוק אבל נראה לי שלבטל עיסקה ניתון או לקבל כסף חזרה
·
נשמע מוזר....
אם מחר את הכל ב-4000 אז למה את זאת בחצי??
תבדוק טוב נראה לי שיש איזה בעיה איתה...
האם האריזה נראת פתוחה יכול להיות שאותו לקוח שהחזיר גילה פגם.
ודרך אגב לא מכיר מספיק את החוק אבל נראה לי שלבטל עיסקה ניתון או לקבל כסף חזרה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
המחיר זול בהחלט אבל המסך הזה נחות בכמה רמות אפילו מ-B7 של שנה שעברה.
ללא אחריות.
מסך ייבוא מקביל מארה"ב. לא יודע אם החשמל יתאים (כנראה שכן - ידרש רק מתאם לשקע)
אם אתה מחפש מסך זול לחדר שינה, אז כנראה שהוא יהיה אופציה טובה.
נראה ש-Grade E אומר שהמסך נבדק אך ורק שהוא נדלק ולא יותר מזה.
ללא אחריות.
מסך ייבוא מקביל מארה"ב. לא יודע אם החשמל יתאים (כנראה שכן - ידרש רק מתאם לשקע)
אם אתה מחפש מסך זול לחדר שינה, אז כנראה שהוא יהיה אופציה טובה.
נראה ש-Grade E אומר שהמסך נבדק אך ורק שהוא נדלק ולא יותר מזה.
- freedom_il
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2159
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 196 פעמים
@BARBIE
שמח בשבילך. זה לא משהו שבאמת היית נהנה ממנו לדעתי. לאנשים שנמצאים פה יש סטנדרט אחר של תשומת לב לפרטים.
איך אומרים? "טיפש וטוב לו"? זה הלקוח הפוטנציאלי של המסך. מישהו שיודע רק מה זה 4k ו hdr ולא מבין בסדרות, דורות של מסכים וכו'
שמח בשבילך. זה לא משהו שבאמת היית נהנה ממנו לדעתי. לאנשים שנמצאים פה יש סטנדרט אחר של תשומת לב לפרטים.
איך אומרים? "טיפש וטוב לו"? זה הלקוח הפוטנציאלי של המסך. מישהו שיודע רק מה זה 4k ו hdr ולא מבין בסדרות, דורות של מסכים וכו'