Viewsonic px700HD

מקרנים קידמיים - Front Projector.
שלח תגובה
talm102 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי,
עשיתי בשבועות האחרונים בירורים על כמה מקרנים והגעתי למסקנה שאני מעוניין לקנות מקרן Optoma hd27 אחרי שכמה חברה המליצו לי עליו. עשיתי השוואת מחירים בZap והתקשרתי לחברה בשם פרינטר דיל היום במטרה להזמין את המקרן. ענה לי בחור צעיר שאל אם אני בטוח שאני רוצה להזמין טלפונית ולא לבדוק קודם את המקרן, עניתי לו כמובן שאת הבדיקות שלי עשיתי ואז הוא הציע לי את המקרן Viewsonic px700HD, לטענתו מקרן עם נתונים גבוהים יותר מהOptoma 27 אבל כמובן שהוא גם קצת יותר יקר (הבדל של 2000 ש"ח), אמרתי לו שזה לא לתקציב שלי ואני מתכנן לסגור את הפינה של מקרן + מסך ב4K, הוא עשה בדיקות עם מישהו שישב לידו והפלא ופלא החליטו לעשות לי הנחה ולתת לי מסך חשמלי 1.80 על 1.80 + המקרן של Viewsonic ב4100, נשמע מפוצץ אבל כשאני מקבל מתנות כאלה משום מקום החשד עולה ואמרתי להם שאני רוצה קודם לעשות בירורים על המקרן הזה לפני שאני רץ לקנות כי אני דיי סגור על אופטומה, ואז הם אמרו לי חבל תיכנס לאינטרנט תבדוק את הנתונים תראה שהם גבוהים יותר. בוא תעשה הזמנה ואז תלך תעשה בדיקות ואם תתחרט תתקשר אלינו ונשנה את ההזמנה (ישלחו לי את האופטומה במקום)
בקיצור - הייתי קצת יהיר ביצעתי את העסקה לפני מספר דקות ועכשיו עולות החששות והחשדות..

אז לנושא - אחרי שבזבזתי לכם כמה דקות מהחיים - מישהו מכיר את המקרן הזה של VIewsonic? איך הוא? אני רוכש למטרות גיימינג וצפיה בסרטים/סדרות, מבחינת סדרות מאמין שלא תהיה לי בעיה אבל האם הוא מומלץ לגיימינג? (יש לי נגיד טלוויזיה בסלון עם מהירות סנכרון תמונה ששווה לתחת.. ואני סובל מזה בביצועים של משחקים)
וכמובן לשאלה האחרונה והחשובה ביותר - גזרו עלי קופון או שעוד קיימים אנשים טובים בעולם ועשיתי עסקה טובה?

קישורים לשני המקרנים באתר של החברה המדוברת:

VIewsonic:
http://www.printerdeal.co.il/items/1931 ... 7%99%D7%A7

Optoma:
http://www.printerdeal.co.il/items/1360796

סליחה על החפירה וממש תודה למי שיעזור!

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

אין מתנות חינם ! את ה OPTOMA HD27 הם מציגים כמוצר פיתוי במחיר לא הגיוני ואז אתה מתקשר אליהם. בפועל אין להם את המקרן הזה (מכיוון שהיום יש את הדגם החדש HD27E שעולה יותר ויש לו עוצמת הארה גבוהה יותר ) ואז הם מציעים לך את הויוסוניק שהמחיר המפורסם שלו מופרז ואז כביכול נותנים לך עליו הנחה ענקית ואתה מבסוט עד הגג (במיוחד שאתה לא יכול אפילו להשוות את המחיר שלו בזאפ) . במקרנים הפשוטים OPTOMA נחשבת הרבה יותר טובה מ VIEWSONIC גם מבחינת איכות התמונה וגם מבחינת אמינות. אני הייתי מבטל לחלוטין את העסקה מולם בלי למצמץ. אם כזו חנות לא עושים עסקים. אגב, יש לי מכר שרכש לא מזמן את ה OPTOMA HD27E ב 3,800 ש"ח.

toxin
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9357
נתן תודות: 49 פעמים
קיבל תודות: 742 פעמים

שליחה #3 

בכל מקרה תזמין מאמאזון.

talm102 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 6
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #4 

@topprojector
·

תודה רבה על המידע, השאלה האם המקרן שקניתי מהם איכותי? אם נתעלם שניה מהתרגיל שהם עושים

topprojector
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 229
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #5 

לא מכיר את הדגם שרכשת של ויוסוניק אבל לדעתי בהכללה מקרני OPTOMA יותר מוצלחים מ VIEWSONIC . מצטרף לקודמי, תזמין מאמזון או שתרכוש מספק אמין בארץ. בהצלחה ושנה טובה

שלח תגובה

חזור אל “מקרנים”