רכשתי mi box של שיומי
רכשתי mi box של שיומי אבל כשאני מנסה להתקין אפליקציות כמו קודי או כל אפליקציה אחרת אני מקבל מסך שחור .
ואני לא יכול לעשות כלום אלא לצאת אחורה למסך הקודם.
מה אני צריך לעשות או להגדיר בכדי שאוכל להתקין אפליקציות ( חשבון גוגל מעודכן כבר)
ואני לא יכול לעשות כלום אלא לצאת אחורה למסך הקודם.
מה אני צריך לעשות או להגדיר בכדי שאוכל להתקין אפליקציות ( חשבון גוגל מעודכן כבר)
@new2014
·בחנות תראה רק אפליקציות מותאמות לandroid tv אם אתה רוצה משהו אחר צריך למצא apk ולהתקין ידנית. קח בחשבון שאפליקציות שלא הותאמו הרבה פעמים לא יעבדו כמו שצריך על המכשיר או שהממשק לא יהיה מותאם לטלוויזיה.
·בחנות תראה רק אפליקציות מותאמות לandroid tv אם אתה רוצה משהו אחר צריך למצא apk ולהתקין ידנית. קח בחשבון שאפליקציות שלא הותאמו הרבה פעמים לא יעבדו כמו שצריך על המכשיר או שהממשק לא יהיה מותאם לטלוויזיה.
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@new2014
·מוריד קובץAPK של האפליקציה (מאתר מוכר שלא תתפוס איזה וירוס) מעביר לכונן נייד/רשת ומתקין. לפעמים האפליקציה גם לא תופיע לך בעמוד הבית ותצטרך לאנצ'ר אחר כדי לראות אותה.
איזה אפליקציה חסרה לך במי בוקס?
·מוריד קובץAPK של האפליקציה (מאתר מוכר שלא תתפוס איזה וירוס) מעביר לכונן נייד/רשת ומתקין. לפעמים האפליקציה גם לא תופיע לך בעמוד הבית ותצטרך לאנצ'ר אחר כדי לראות אותה.
איזה אפליקציה חסרה לך במי בוקס?
"Friendship is like peeing on yourself: everyone can see it, but only you get the warm feeling that it brings"
BSD
BSD
@new2014
·אכן אפליקציות שלא מותאמות לטלוויזיה 💁.
מנוע החיפוש המובנה הוא גוגל, פשוט הוא נותן לך רק תוצאות מותאמות לטלוויזיה.
·אכן אפליקציות שלא מותאמות לטלוויזיה 💁.
מנוע החיפוש המובנה הוא גוגל, פשוט הוא נותן לך רק תוצאות מותאמות לטלוויזיה.
BSD
BSD