סלקום TV על מכשירי Amazon Fire TV - השילוב המנצח!
-
liorreem
- חבר ותיק

- תגובות: 2386
- שם מלא: ליאור ראם
- נתן תודות: 525 פעמים
- קיבל תודות: 132 פעמים
בודאי שמעתם שאפליקציית סלקום TV נכנסה לחנות האפליקציות של אמזון TV, ואם לא אז אני שמח לבשר לכם (וגם להרבה מנציגי סלקום שהיו מאד מופתעים מדברי).
לא שיערתי שה- FIRE TV CUBE שהבאתי מארה"ב יהיה כל כך שימושי - גם נטפליקס, גם כל צכני amazon prime, גם ספוטיפיי, דיזר ויוטיוב, ועכשיו גם סלקום TV. פשוט כל מה שאפשר לבקש במכשיר אחד. כיף לא נורמלי.
וכמובן הדובדבן שבקצפת - אלקסה.
גם PLEX וגם KODI מותקנים, כאשר האחרui דרך sideload/
כרגע סלקום TV רץ אצלי על 3 ממירי שיומי MIBOX, טלוויזיה חכמה ואמזון TV CUBE.
ואל תאמינו לנציגי סלקום שיאמרו לכם שחייבים ממיר אחד של סלקום. הוא נחוץ אולי בהתקנה, אבל התמיכה הטכנית יכולים לבטל אותו ולאפשר התקנה של סטרימר חמישי.
לא שיערתי שה- FIRE TV CUBE שהבאתי מארה"ב יהיה כל כך שימושי - גם נטפליקס, גם כל צכני amazon prime, גם ספוטיפיי, דיזר ויוטיוב, ועכשיו גם סלקום TV. פשוט כל מה שאפשר לבקש במכשיר אחד. כיף לא נורמלי.
וכמובן הדובדבן שבקצפת - אלקסה.
גם PLEX וגם KODI מותקנים, כאשר האחרui דרך sideload/
כרגע סלקום TV רץ אצלי על 3 ממירי שיומי MIBOX, טלוויזיה חכמה ואמזון TV CUBE.
ואל תאמינו לנציגי סלקום שיאמרו לכם שחייבים ממיר אחד של סלקום. הוא נחוץ אולי בהתקנה, אבל התמיכה הטכנית יכולים לבטל אותו ולאפשר התקנה של סטרימר חמישי.
-
liorreem
- חבר ותיק

קשה להשוות כי הם מחוברים למסכים שונים. אנסה לבדוק.
לגבי הקיוב מול ממיר סלקום (אותו מסך), הקיוב נראה עדיף באמת. הכל חד יותר.
חוץ מזה הממשק של האפליקציה הרבה יותר חי ונוח מאשר ממשק הממיר של סלקום.
לגבי הקיוב מול ממיר סלקום (אותו מסך), הקיוב נראה עדיף באמת. הכל חד יותר.
חוץ מזה הממשק של האפליקציה הרבה יותר חי ונוח מאשר ממשק הממיר של סלקום.
היי ליאור, אני מנסה להתקין את סלקום טיוי גם על ה- Fire TV שלי, אבל לא מוצא בשום מקום את האפליקציה.
מאיפה הורדת אותה?
בחנות של אמזון היא לא נמצאת, בחנות של גוגל נראה שהאפליקציה עודכנה לאחרונה במרץ 2018 ולא עובדת טוב כשאני עושה side load (הצבעים נמרחים).
אשמח לעזרה, תודה!
מאיפה הורדת אותה?
בחנות של אמזון היא לא נמצאת, בחנות של גוגל נראה שהאפליקציה עודכנה לאחרונה במרץ 2018 ולא עובדת טוב כשאני עושה side load (הצבעים נמרחים).
אשמח לעזרה, תודה!
- LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מאיפה אפשר לקנות את זה? אני רואה שלא זמין למכירה.. וה-CUBE STICK שלהם זמין רק בעוד שבוע? זה כדאי?
אנחנו היום מתנתקים מהוט כנראה ורוצים חברה אחרת אז איך אני צריך להתחבר לסלקום ושזה יהיה על הסטיק הזה?
אנחנו היום מתנתקים מהוט כנראה ורוצים חברה אחרת אז איך אני צריך להתחבר לסלקום ושזה יהיה על הסטיק הזה?
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
אצלי זה כבר פועל מהגירסת נסיון, בהחלט נהדר.
https://www.amazon.com/Cellcom-TV/dp/B0 ... ds=cellcom
·spl4sh כתב:היי ליאור, אני מנסה להתקין את סלקום טיוי גם על ה- Fire TV שלי, אבל לא מוצא בשום מקום את האפליקציה.
מאיפה הורדת אותה?
אשמח לעזרה, תודה!...
https://www.amazon.com/Cellcom-TV/dp/B0 ... ds=cellcom
@mp3lll
·תודה רבה
נראה שזה חסום אצלי בגלל שהחשבון שלי באמזון מוגדר לארה"ב (כדי לראות תכני וידאו של אמזון פריים)
עוד לא מצאתי דרך לעקוף את זה, אם בכל זאת מישהו מצליח לחלץ משם את הAPK שלו ולשלוח לי ממש אודה לו (אפשר בעזרת ES File Explorer)
·תודה רבה
נראה שזה חסום אצלי בגלל שהחשבון שלי באמזון מוגדר לארה"ב (כדי לראות תכני וידאו של אמזון פריים)
עוד לא מצאתי דרך לעקוף את זה, אם בכל זאת מישהו מצליח לחלץ משם את הAPK שלו ולשלוח לי ממש אודה לו (אפשר בעזרת ES File Explorer)
@LogicSound
·אכן נראה שאין במלאי, אבל אתה יכול לקנות את זה:
https://www.amazon.com/amazon-fire-tv-4 ... ds=fire+tv
·אכן נראה שאין במלאי, אבל אתה יכול לקנות את זה:
https://www.amazon.com/amazon-fire-tv-4 ... ds=fire+tv
- LogicSound
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 421
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 3 פעמים
מוכרים אותו שם כמשומש..
בכל מקרה אני לא סגור מה לעשות.. פרטנר הציעו לי מחיר על טריפל ואני לא סגור מה לשים בתור טלויזיה ובתור אינטרנט..
בכל מקרה אני לא סגור מה לעשות.. פרטנר הציעו לי מחיר על טריפל ואני לא סגור מה לשים בתור טלויזיה ובתור אינטרנט..
-
liorreem
- חבר ותיק

·אל תלך על פרטנר - אין שם שום תוכן.LogicSound כתב:מוכרים אותו שם כמשומש..
בכל מקרה אני לא סגור מה לעשות.. פרטנר הציעו לי מחיר על טריפל ואני לא סגור מה לשים בתור טלויזיה ובתור אינטרנט.....
עדיף סלקום או סטינג.
-
liorreem
- חבר ותיק

·מה הבעייה לפתוח חשבון נוסף ישראלי??spl4sh כתב:@mp3lll
·תודה רבה
עוד לא מצאתי דרך לעקוף את זה, אם בכל זאת מישהו מצליח לחלץ משם את הAPK שלו ולשלוח לי ממש אודה לו (אפשר בעזרת ES File Explorer)...
הצלחתי להתקין את זה אצלי אבל אני עדיין רואה את התמונה הכפולה עם הצבעים המעוותים (אותו באג נודע שהיה במכשירי אמזון דור 2 ומעלה)
הגירסא שמותקנת אצלי היא 1.0.36.9.1, אצלכם זה אותו דבר?
עם איזה מכשיר אמזון אתם משתמשים ומאיזה דור הוא?
הגירסא שמותקנת אצלי היא 1.0.36.9.1, אצלכם זה אותו דבר?
עם איזה מכשיר אמזון אתם משתמשים ומאיזה דור הוא?
גם צריכה עזרה
יש לי אמזון fire tv ואני לא מוצאת בכלל את האפליקציה . ניסיתי להוריד עם apk לפי מדריך שהיה פה באיזה פורום אבל זה פשוט קרס כל פעם שניסיתי לפתוח.
כשאני נכנסת באתר דרך המחשב לחנות של האפליקציות של אמזון זה אומר לי שאי אפשר לרכוש את האפליקציה בישראל .
יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
כשאני נכנסת באתר דרך המחשב לחנות של האפליקציות של אמזון זה אומר לי שאי אפשר לרכוש את האפליקציה בישראל .
יש למישהו רעיון איך לפתור את זה?
-
liorreem
- חבר ותיק

Re: גם צריכה עזרה
@reut585
·גם לך יש מנוי אמריקאי?
כנראה שאין ברירה אלא לעשות מנוי ישראלי ולהעביר את הפריים (אם יש) אליו