בחירת מכונה חצי אוטומטית

פורום מכונות קפה ידניות (לא אוטומטיות), ומטחנות קפה
שלח תגובה
ayog פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 1
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אחרי כמה שנים עם נספרסו נמאס לי להיות חלק מזיהום הסביבה ולזרוק קפסולות לפח. מחפש את המכונה הבאה. אז הבנתי ש מכונת E61 זה לכאורה הדבר האמיתי אבל אני לא ממש מחפש תחביב חדש, רק רוצה להנות מקפה טוב עם כמה שפחות עבודה . תקציב קשיח של 5 גג אבל עדיף פחות(למכונה + מטחנה). שותים בבית 1-2 הפוכים ביום וכשיש אורחים נניח פעם בשבוע עוד 6 אספרסו\הפוך.

חשבתי על nuovasimonelli Oscar 2 + Compak K-3 Touch . בארץ המכונה נמכרת ב 3.3K והמטחנה ב 1.7K

אני מבין שעדיין יש עקומת למידה של בחירת קפה, טחינה, הקצפה + עבודת ניקוי וזה בסדר.

כמה שאלות – האם אכן במכונת E61 יש הרבה יותר עבודה ? ב די הרבה חפירות שעשיתי ראיתי שיש אנשים שנמאס להם מתפעול E61 וחזרו לקפסולות\נס קפה.

אני מתלבט בין הזמנת המכונה מ elektros.it או בארץ. יש באלקטרוס אופציה לתוספת של OPV והבנתי שזה יתרון (?) מבחינת מחיר זה אולי יוזיל את העסקה ב 200-300 ש"ח (לעומת קניה בארץ) אבל מצד שני האחריות לא תהיה ע"י ספק מקומי .

https://www.elektros.it/it/en/elektros/ ... AR_II.html

אשמח להערות\הארות והצעות . תודה.

detailer
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1217
נתן תודות: 29 פעמים
קיבל תודות: 97 פעמים

שליחה #2 

אם ההפרש הוא רק 300 ש"ח לא שווה לקנות מחו"ל לדעתי.
אני קניתי רוקט אפרטמנטו מחו"ל, אבל אז ההפרש היה הרבה יותר גדול.

tzvielbd
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 333
נתן תודות: 34 פעמים
קיבל תודות: 49 פעמים

שליחה #3 

מידת ההתעסקות שתהיה לך עם מכונת e61 ועם האוסקר תהיינה דיי דומות, ואם כבר, בe61 יש יותר סלחנות, אז אולי אפילו פחות.
למה שלא לחפש מכונה יד 2? האוסקר נהדרת, אבל לדעתי לא שווה לקנות אותה חדשה שאפשר להשיג בסכום הזה מכונה טובה יותר ביד 2

שלח תגובה

חזור אל “מכונות קפה ידניות ומטחנות”