המתנה להתקנת טלויזיה של אלקטרוניקס פרו לא הגיונית
רכשתי mu8000 מיבואן רשמי ומיד עם הגעת המוביל (2.9.18 ) צלצלתי לשירות הלקוחות של אלקטרוניקס פרו על מנת לתאם התקנה, הנציגה של אלקטרוניקס פרו לא התבלבלה ואמרה שתאריך ההתקנה הקרוב ביותר שיש לה להציע לי הוא 25.9.18 כלומר, 23 ימי המתנה להתקנה.
שהסברתי לה שזה לא נורמאלי בשום צורה שאמתין חודש שלם מאז שקניתי את הטלויזיה עד שאוכל לנצל אותה היא עשתה בירור ואישרה לי לפתוח ולהתקין את הטלויזיה בעצמי.
אין לי בעיה להתקין את הטלויזיה בעצמי אבל אני לא רוצה להגיע למצב שהיא תקולה ויהיה עליי להוכיח שזה לא נזק שאני גרמתי.
מישהו חווה תאריכי המתנה כאלה והצליח לעשות משהו על מנת לקצר את הזמנים?
שהסברתי לה שזה לא נורמאלי בשום צורה שאמתין חודש שלם מאז שקניתי את הטלויזיה עד שאוכל לנצל אותה היא עשתה בירור ואישרה לי לפתוח ולהתקין את הטלויזיה בעצמי.
אין לי בעיה להתקין את הטלויזיה בעצמי אבל אני לא רוצה להגיע למצב שהיא תקולה ויהיה עליי להוכיח שזה לא נזק שאני גרמתי.
מישהו חווה תאריכי המתנה כאלה והצליח לעשות משהו על מנת לקצר את הזמנים?
נערך לאחרונה על ידי shimon166 ב 05/09/2018 22:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
צלם את העצמך בזמן שאתה מרכיב, הכי חשוב לדבר בקול בזמן הרכבה כדי שטכנאים יישמעו אותך איך מרכיב לפי הוראות ותדאג לצלם בזוויות במהלך הרכבה בשביל לבחון שאתה עושה בצורה תקינה.
לפני זה, תצפה ביו טיוב איך מרכיבים לפי דגם שלך.
לפני זה, תצפה ביו טיוב איך מרכיבים לפי דגם שלך.
Re: המתנה להתקנת טלויזיה של אלקטרוניקה פרו לא הגיונית
@shimon166
·
במידה ואתה יודע להתקין
וקיבלת אישור אז למה אתה מפחד?
תשאל שוב את הנציגה בשביל להיות רגוע שבמידה ותהיה תקולה
לא תהיה לך בעיה להחליף?. וקדימה לעבודה . אין לך מה לדאות אחוזים נמוכים קורה שטלוויזיה תקולה
·
במידה ואתה יודע להתקין
וקיבלת אישור אז למה אתה מפחד?
תשאל שוב את הנציגה בשביל להיות רגוע שבמידה ותהיה תקולה
לא תהיה לך בעיה להחליף?. וקדימה לעבודה . אין לך מה לדאות אחוזים נמוכים קורה שטלוויזיה תקולה
גם אני בבעיה דומה , קיבלתי את המכשיר 65nu8000 אתמול 5/9 בשיחה איתם היום תיאמו לי ל 20/9 - שבועיים מהיום , אני מודע לזה שכמעט אין ימי עבודה...
ביקשתי אישור לפתוח את הקופסה ולהפעיל את הטלויזה אולם הם סירבו מאחר וזה מכשיר בגודל 65 ולטענתם הם לא נותנים אישור לגודל כזה .
אני לא מעוניין להמתין , אבל הם לא מאפשרים . האם מישהו קיבל אישור לפתיחת קופסה עצמית של מכשיר 65 אינץ?
תודה
ביקשתי אישור לפתוח את הקופסה ולהפעיל את הטלויזה אולם הם סירבו מאחר וזה מכשיר בגודל 65 ולטענתם הם לא נותנים אישור לגודל כזה .
אני לא מעוניין להמתין , אבל הם לא מאפשרים . האם מישהו קיבל אישור לפתיחת קופסה עצמית של מכשיר 65 אינץ?
תודה
זה לא רק באלקטרוניקס פרו. נמצא בבעיה דומה עם ח.י. אחרי שקבעו לי תאריך ושעה, ביטלו. עכשיו הם דוחים אותי לעוד שבועיים, שזה יוצא כמעט חודש מיום הקנייה. חגים או לא חגים, קבעתם אז תעמדו בסיכום. הזיזו אותי לשעות הבוקר באותו היום, כלומר רוצים שאני אתאים את עצמי אליהם. בשביל מה שילמתי 100 ש"ח דמי התקנה? זה יותר כמו 500 אם אני צריך להפסיד גם חצי יום עבודה. לגבי יום אחר, הם לא משאירים אפשרויות פתוחות לתיאום (אני יכול בכל יום...הולך לקראתם), טוענים שיש קו חלוקה לאזור שלי רק בימי ד', אבל זה נשמע לי כמו שטות גמורה. אני גר במרכז של גוש דן, באחת הערים הגדולות, סביר להניח שחלק נכבד מקווי החלוקה שלהם עוברים בכביש שאני רואה מחלון הבית. האבסורד הגדול, שההתקנה לא אמורה לקחת יותר מכמה דקות, כי בעצם כבר יש לי זרוע מורכבת למסך. את המתקן קיר אני אקח, אבל שילמתי בעיקר בשביל התקנה שחשוב לי שתיעשה בצורה מקצועית.
זה לא נכתב כדי להכפיש אף אחד, אבל אני רק קורא ביקורות רעות על אלקטרוניקס פרו (אולי בצדק, אולי לא), ורוצה להגיד שעם כל מה שעשיתם מהשירות של ח.י, ממש לא להיט, ולא כל כך שונה ממה שישפאר וסמליין מציעים (אולי לא במימוש אחריות - לא יודע, אבל לפחות בהתקנות). כן חיכיתי לפעמים יותר משבוע עד שבועיים להתקנה בתקופות עמוסות, זה לא דבר חריג, אבל שיסכמו איתי ואחר כך יבטלו וידחו אותי שבועות? לא קרה לי. חבל שזה עובד ככה.
זה לא נכתב כדי להכפיש אף אחד, אבל אני רק קורא ביקורות רעות על אלקטרוניקס פרו (אולי בצדק, אולי לא), ורוצה להגיד שעם כל מה שעשיתם מהשירות של ח.י, ממש לא להיט, ולא כל כך שונה ממה שישפאר וסמליין מציעים (אולי לא במימוש אחריות - לא יודע, אבל לפחות בהתקנות). כן חיכיתי לפעמים יותר משבוע עד שבועיים להתקנה בתקופות עמוסות, זה לא דבר חריג, אבל שיסכמו איתי ואחר כך יבטלו וידחו אותי שבועות? לא קרה לי. חבל שזה עובד ככה.
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
זו הסיבה שאיני מבין מדוע אנשים כאן מהפורום שמן הסתם מבקשים איכות , לא קונים טלויזיה מחנות מתמחה .
אחרי שגם אני הזמנתי מאינטרנט , והיו לי בעיות בהובלה ביטלתי ורכשתי מחנות מתמחה, על פי המלצת אנשים מהפורום , והחוויה היתה
פשוט מצויינת , הובלה והרכבה באותו מעמד , התקנה מקצועית הכוללת חיבור למערכת הקולנוע הביתית , שני טכנאים ולא אחד, כיול מקצועי
הסבר מקצועי .
באמת ממליץ בחום ללכת על חנות מתמחה, יש חנויות מתמחות טובות בצפון , יש חנויות מתמחות טובות במרכז ( בדרום אני לא מכיר)
אחרי שגם אני הזמנתי מאינטרנט , והיו לי בעיות בהובלה ביטלתי ורכשתי מחנות מתמחה, על פי המלצת אנשים מהפורום , והחוויה היתה
פשוט מצויינת , הובלה והרכבה באותו מעמד , התקנה מקצועית הכוללת חיבור למערכת הקולנוע הביתית , שני טכנאים ולא אחד, כיול מקצועי
הסבר מקצועי .
באמת ממליץ בחום ללכת על חנות מתמחה, יש חנויות מתמחות טובות בצפון , יש חנויות מתמחות טובות במרכז ( בדרום אני לא מכיר)
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!