עומק השחור ב lcd
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 974
- נתן תודות: 4 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
יש לי lcd מסוג 37wl68e של טושיבה בסלון.כאשר אני מפעיל תאורה מלאה,
השחור הוא עמוק יותר ואיכותי יותר יחסית למצבו בחדר חשוך.
האם זה מצביע על כיול לא מדוייק או שזה תכונה אופיינית של מסך בטכנולוגית lcd ?
השחור הוא עמוק יותר ואיכותי יותר יחסית למצבו בחדר חשוך.
האם זה מצביע על כיול לא מדוייק או שזה תכונה אופיינית של מסך בטכנולוגית lcd ?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
המהנדס,
העין היא אדפטיבית, זו לא השליה, העישון מצטמצם כשיש אור חזק ולכן פחות אור מהאזורים השחורים באמת מגיע לעין עצמה.
LAKI2222,
contrast stretching
העין היא אדפטיבית, זו לא השליה, העישון מצטמצם כשיש אור חזק ולכן פחות אור מהאזורים השחורים באמת מגיע לעין עצמה.
LAKI2222,
contrast stretching
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

סוג התאורה
אני מתכוון לתאורה מלאה בחדר לעומת צפייה בחדר חשוך לחלוטין.אולי זה עוד יתרוןאור כתב:אתה מדבר על תאורה מלאה של החדר או של מנורת המסך?
אם של החדר אז כמובן שהשחור ייראה עמוק יותר משום שהאישונים שלך מכווצים, אם של מנורת המסך אז משהו פה לא הגיוני......
יחסי של lcd לעומת פלזמה.
Re: סוג התאורה
בפלזמה זה בדיוק אותו הדבר...המהנדס כתב:אני מתכוון לתאורה מלאה בחדר לעומת צפייה בחדר חשוך לחלוטין.אולי זה עוד יתרוןאור כתב:אתה מדבר על תאורה מלאה של החדר או של מנורת המסך?
אם של החדר אז כמובן שהשחור ייראה עמוק יותר משום שהאישונים שלך מכווצים, אם של מנורת המסך אז משהו פה לא הגיוני......
יחסי של lcd לעומת פלזמה....
דרך אגב, השחורים העמוקים באים על חשבון פרטים באזורים החשוכים...
-
המהנדס
-
- חבר פעיל במיוחד

בפלזמה אותו דבר
ומה עם החזרות והשתקפויות ממסך פזמה בחדר מואר ?אור כתב:בפלזמה זה בדיוק אותו הדבר...המהנדס כתב:אני מתכוון לתאורה מלאה בחדר לעומת צפייה בחדר חשוך לחלוטין.אולי זה עוד יתרוןאור כתב:אתה מדבר על תאורה מלאה של החדר או של מנורת המסך?
דרך אגב, השחורים העמוקים באים על חשבון פרטים באזורים החשוכים......
Re: בפלזמה אותו דבר
מה איתן? זה מפריע בעיקר בחנויות ואולמות תצוגה וכמעט לחלוטין לא בתנאי הבית הרגילים.המהנדס כתב:ומה עם החזרות והשתקפויות ממסך פזמה בחדר מואר ?אור כתב:בפלזמה זה בדיוק אותו הדבר...המהנדס כתב:אני מתכוון לתאורה מלאה בחדר לעומת צפייה בחדר חשוך לחלוטין.אולי זה עוד יתרוןאור כתב:אתה מדבר על תאורה מלאה של החדר או של מנורת המסך?
דרך אגב, השחורים העמוקים באים על חשבון פרטים באזורים החשוכים.........
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78772
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5372 פעמים
יש כיום מסכי LCD שיש להם רפלקציות (בכוונה!) וגם ההיפך, מסכי פלזמה עם ציפויים שמורידים רפלקציות (לפעמים בהצלחה ובד"כ פחות בהצלחה).
צריך להבין שכל הציפויים האלה בלוף אחד גדול. זה לא שאין רפלקציה, היא פשוט עובר דיפוזיה, ומתפזרת באופן אחיד יותר על המסך.
תאיר אור על מסך LCD (עשיתי את זה כמה פעמים היום בניסיון כושל לנסות ולהאיר על מסך LCD בלי לקבל GLARE) ופשות תקבל איזור מואר במקום רפלקציה ברורה.
שני סוגי המסכים לא יכולים לתפקד היטב כשהם מול מקור אור חזק.
צריך להבין שכל הציפויים האלה בלוף אחד גדול. זה לא שאין רפלקציה, היא פשוט עובר דיפוזיה, ומתפזרת באופן אחיד יותר על המסך.
תאיר אור על מסך LCD (עשיתי את זה כמה פעמים היום בניסיון כושל לנסות ולהאיר על מסך LCD בלי לקבל GLARE) ופשות תקבל איזור מואר במקום רפלקציה ברורה.
שני סוגי המסכים לא יכולים לתפקד היטב כשהם מול מקור אור חזק.