מחפש טלוויזיה סמארט 4k, תקציב עד 3 אלף.
שלום לכולם. אני באתי לכאן אחרי כמה בדיקות בשוק. לצערי אחרי כל הבדיקות עדיין אין לי שום דבר בראש. המון המליצו לי לוותר על הסיני וללכת על lg. בדקתי דגם מסויים של האלגי שהוא 55uk6700, במחיר בדיוק לפי התקציב שלי, 3 אלף. הקטע הוא, שבשונה מסמארטפונים לדוגמה שבזה יש לי ידע בחומרה, בטלוויזיה הכל יותר מסובך וקשה לי לדעת עד כמה באמת ההבדלים משמעותיים והאם באמת שווה להשקיע 3 על אלגי מאשר 2 על סיני (כמו לדוגמה שהסמארטפון שלי הוא oneplus סיני לעומת מותג כמו אלגי)
בכל מקרה כדי להסביר את עצמי יותר טוב:
אני בן 22, אני מחפש טכנולוגיה אני אוהב גאדגטים ובגלל זה אני מחפש משהו שירטיט אותי 😂.
אני הולך לשים פייברבוקס 4k של הוט ככה שסלקום tv (שהבנתי שמובנה במיוחד לסמארט של אלגי) לא ישמש לי שום תפקיד בטלוויזיה .
אשמח לשמוע גם קצת על חנות האפליקציות (לדוגמה, מה ההבדל בין חנות של אנדרואיד לחנות של אלגי)
אני חושב שהסברתי את עצמי הכי טוב ואשמח לקבל עזרה, וכמובן כל שאלה שאצטרך לענות עליה אענה.
תודה מראש!
בכל מקרה כדי להסביר את עצמי יותר טוב:
אני בן 22, אני מחפש טכנולוגיה אני אוהב גאדגטים ובגלל זה אני מחפש משהו שירטיט אותי 😂.
אני הולך לשים פייברבוקס 4k של הוט ככה שסלקום tv (שהבנתי שמובנה במיוחד לסמארט של אלגי) לא ישמש לי שום תפקיד בטלוויזיה .
אשמח לשמוע גם קצת על חנות האפליקציות (לדוגמה, מה ההבדל בין חנות של אנדרואיד לחנות של אלגי)
אני חושב שהסברתי את עצמי הכי טוב ואשמח לקבל עזרה, וכמובן כל שאלה שאצטרך לענות עליה אענה.
תודה מראש!
@maor23
·
ההבדל בין לקנות סיני למותג גדול כמו בסמארטפונים ההבדל בין OnePlusOne לאייפון שיצא באותה שנה.
בהייסנס תצתרך לצרוב לבד עדכוני קושחה, ובסמסונג ו-lg הכל עובד ישר מהקופסא.
אגב, אם כבר, הייתי ממליץ לך להסתכל על Samsung UE55NU7100 שעולה 2,400.
היא באותו סדר גודל כמו 55uk6700 באיכות, ועולה הרבה פחות.
חנות אפליקציות של טלוויזיות, זה בדיוק כמו בטלפונים כשלסמסונג או וואווי יש חנות משלהם.
כמות ומבחר האפליקציות פשוט קטן יותר (מותאם לאותו יצרן).
·
ההבדל בין לקנות סיני למותג גדול כמו בסמארטפונים ההבדל בין OnePlusOne לאייפון שיצא באותה שנה.
חנות אפליקציות של טלוויזיות, זה בדיוק כמו בטלפונים כשלסמסונג או וואווי יש חנות משלהם.
כמות ומבחר האפליקציות פשוט קטן יותר (מותאם לאותו יצרן).
יש הבדל לא קטן בחומרה בין הסמסונג לאלגי, במיוחד במעבד תמונה. באלגי pqi 1900 לעומת הסמסונג שם 1300.mdk_25 כתב:@maor23
·
כמות ומבחר האפליקציות פשוט קטן יותר (מותאם לאותו יצרן)....
החנות של האלגי גם יותר מגוונת ומלאה מאשר של סמסונג לא?
@maor23
·
Pqi זאת שטות גמורה.
אין לזה שום תקן וכל אחד ממציא לעצמו איזה מספרים שהוא רוצה.
מחר הייסנס יגידו שכל הטלויזיות שלהם הם 10000 pqi, כי ככה הם רוצים, ואף אחד לא יוכל להגיד להם כלום.
זה כמו שתגיד שהטלויזיה שלך טובה מאוד, ואני אגיד ששלי יותר טובה משלך, כי שלך רק "טובה מאוד" ושלי מצויינת!
הדבר היחידי שזה שימושי בו, זה כדי לדעת איזו טלויזיה של אותו יצרן איכותית יותר (למרות שאת זה ניתן גם להסיק ממספר הדגם).
גם אצל אותו יצרן, לפעמים ההבדל בין pqi 2900 ל-2600 יותר גדול מאשר בין 2600 ל-1500.
·
Pqi זאת שטות גמורה.
אין לזה שום תקן וכל אחד ממציא לעצמו איזה מספרים שהוא רוצה.
מחר הייסנס יגידו שכל הטלויזיות שלהם הם 10000 pqi, כי ככה הם רוצים, ואף אחד לא יוכל להגיד להם כלום.
זה כמו שתגיד שהטלויזיה שלך טובה מאוד, ואני אגיד ששלי יותר טובה משלך, כי שלך רק "טובה מאוד" ושלי מצויינת!
הדבר היחידי שזה שימושי בו, זה כדי לדעת איזו טלויזיה של אותו יצרן איכותית יותר (למרות שאת זה ניתן גם להסיק ממספר הדגם).
גם אצל אותו יצרן, לפעמים ההבדל בין pqi 2900 ל-2600 יותר גדול מאשר בין 2600 ל-1500.
@maor23
·
ב-2 הדגמים הספציפיים שדיברנו עליהם (6700 ו-nu7100), אין הבדל משמעותי בביצועים (יהיו דברים שאלג'י תהיה יותר טובה בהם, ודברים אחרים שסמסונג עדיפה בהם).
אבל הסמסונג ב-600 שקל (20%) יותר זולה - לכן אני חושב שהיא עדיפה בשבילך.
·
ב-2 הדגמים הספציפיים שדיברנו עליהם (6700 ו-nu7100), אין הבדל משמעותי בביצועים (יהיו דברים שאלג'י תהיה יותר טובה בהם, ודברים אחרים שסמסונג עדיפה בהם).
אבל הסמסונג ב-600 שקל (20%) יותר זולה - לכן אני חושב שהיא עדיפה בשבילך.
@maor23
·
יש כמה דגמים עם הבדל מינורי בביצועים והבדל משמעותי במחיר. (למשל nu7400 שאין לו כמעט הבדל ואמור לעלות אולי 50 שקל יותר, נמכר ב-3,200 כרגע)
הדגם הבא שטוב משמעותית עולה 3,500 (ה-mu9000).
השאלה אם זה משהו שמתאים לך?
זה כאילו אני מנסה לחסוך לך כסף, ואתה מנסה לבזבז יותר 😁
·
יש כמה דגמים עם הבדל מינורי בביצועים והבדל משמעותי במחיר. (למשל nu7400 שאין לו כמעט הבדל ואמור לעלות אולי 50 שקל יותר, נמכר ב-3,200 כרגע)
הדגם הבא שטוב משמעותית עולה 3,500 (ה-mu9000).
השאלה אם זה משהו שמתאים לך?
זה כאילו אני מנסה לחסוך לך כסף, ואתה מנסה לבזבז יותר 😁
@mdk_25
·3.5 זה כבר יותר מדי.. אני בהתחלה רציתי עד אלפיים ועליתי עד 3, לא רוצה לעלות עוד כי אתה יודע בסוף זה יהיה גלגל שאין לו סוף.
את הדגם של ה3.5 אין סיכוי להשיג במשלוח מאתר שקיים בזאפ בזול יותר אולי?
ונניח אולי לא 55 אינץ' אלא 50,או אפילו 60 או 49 שהדגם שלו יותר טוב משמעותית ועולה עד 3, יש משהו?
·3.5 זה כבר יותר מדי.. אני בהתחלה רציתי עד אלפיים ועליתי עד 3, לא רוצה לעלות עוד כי אתה יודע בסוף זה יהיה גלגל שאין לו סוף.
את הדגם של ה3.5 אין סיכוי להשיג במשלוח מאתר שקיים בזאפ בזול יותר אולי?
ונניח אולי לא 55 אינץ' אלא 50,או אפילו 60 או 49 שהדגם שלו יותר טוב משמעותית ועולה עד 3, יש משהו?
·maor23 כתב:@mdk_25
את הדגם של ה3.5 אין סיכוי להשיג במשלוח מאתר שקיים בזאפ בזול יותר אולי?...
תראה, הטלויזיה שלי עלתה רשמית בזאפ 7900, ואני קניתי בחנות ב-6300. מצד שני, יכול להיות במחירים כאלה נמוכים היכולת לרדת מצטמצמת. תנסה להתקשר לכמה חנויות ולראות איזה מחיר הם יכולים לתת לך...