מחפש טלוויזיה 50" בתקציב עד 2000

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
OhadP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

אהלן :)

סטודנט עני שמחפש טלוויזיה טובה לסלון עד סביבות ה2000 ש"ח(אולי קצת פחות) בסביבות ה50".

יש עכשיו את כל המבצעים לחג שאני לא רוצה לפספס, וכמעט נפלתי בפח של שופרסל עם כל הטלוויזיות שמוצעות שם ועם החוסר ידע שלי.

אני מניח שאני מחפש שתהיה חכמה(נטפליקס יוטיוב וכו) ו4K UHD אבל לא באמת יודע מה טוב שמה בשוק וממה אנשים מרוצים למרות החיפוש באינטרנט שיצאתי רק יותר מבולבל.
חשוב לי גם שהיא תקרא כתוביות בעברית מדיסקונקי וכוננים חיצוניים בלי הצורך המסורבל לעשות המרות Vobsub במחשב וכו או לחבר כתוביות.

ראיתי את הHisense 50N3000UW 4K שיש עליה חוות דעת טובות...מה דעתכם? יש אופציות אחרות אולי קצת יותר זולות וטובות?

תודה וחגים שמחים לכולם :)

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #2 

@OhadP
·
ממש לא הייתי הולך על ההייסנס במקומך, זה הדגם הכי בסיסי שלהם, ואתה יכול לקבל טלויזיות הרבה יותר איכותיות באותו מחיר.
אם כבר, תסתכל על Samsung UE49NU7100 או Samsung UE50MU7003.
ה-7100 אמנם טיפה יותר קטנה (49 אינצ׳ לאומת 50 אינצ׳ של ה-7003), וטיפה יותר יקרה (כ-150 שקל יותר), אבל זה דגם 2018, ולפי ההתרשמות שלי בחנות: נותנת ביצועים עדיפים בהרבה מה-7003 (שהיא דגם 2017) שרשמתי לעיל.
ובכל מקרה שתיהן עדיפות בהרבה על Hisense 50N3000UW.

כתוביות בעברית זה עניין שולי, היות ושום טלויזיה (ואפילו סטרימיר ייעודי) לא יתנו לך תמיכה בכל הפורמטים של הכתוביות. מה גם שהפורמטים ממשיכים להתעדכן, וגירסאות הסמארט בטלויזיות - נשארות מה שהן היו כשהטלויזיה יצאה לשוק.
אז זה בגדר nice-to-have אבל לא הייתי מבסס את קניית הטלויזיה שלי על זה...

OhadP פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 17
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@mdk_25
·

תודה רבה על התגובה המהירה :) האם יש המלצות על טלוויות קצת יותר זולות ברמה טובה שאתה יודע עליהן? בסביבות ה1500?

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #4 

@OhadP
·
סורי, אבל ההמלצות שהבאתי לך כבר עולות במקצת על התקציב שלך (2000 שקל), ואין טלויזיות מודרניות (4k, hdr, smart) יותר זולות.
גם אם נסתכל על טלויזיות 43 אינצ׳ (שלרוב יש להן פחות יכולות, גם לאותו שם דגם), עדיין זה אותו מחיר - אז אם יש לך מקום, לך כבר על 50 אינצ׳, תקבל יותר איכות באותו מחיר.

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”