חברת תקשורת שמספקת מתאם שיחות לטלפון קווי ללא צורך בראוטר
-
ValorHeart
- חבר ותיק

- תגובות: 1372
- נתן תודות: 45 פעמים
- קיבל תודות: 81 פעמים
שלום, אז חשקה נפשי בטלפון קווי בלבד, יש לי סיבים אופטיים של פרטנר עם נתב פרטי שאיני הולך להחליף בזבל הסיני שכולם נותנים.
התקשרתי לפרטנר, בזב"ל, 012, כולן מחייבות שימוש בראוטר לצורך שירותי טלפון קווים, פעם הייתה אפשרות לשים רק מתאם שיחות טלפון שמתחבר לראוטר ונותן קו, מישהוא יודע אם קיים עדיין ?
התקשרתי לפרטנר, בזב"ל, 012, כולן מחייבות שימוש בראוטר לצורך שירותי טלפון קווים, פעם הייתה אפשרות לשים רק מתאם שיחות טלפון שמתחבר לראוטר ונותן קו, מישהוא יודע אם קיים עדיין ?
@ValorHeart
·
נגיד שבזב"ל באמת עדיין נותנים מתאם שיחות בנפרד מהראוטר, איך בדיוק זה עוזר לך עם פרטנר פייבר? הרי אתה לא יכול לבחור את בזב"ל כספק....
בתיאוריה יכול להיות שאפשר לקחת את הראוטר של פרטנר (הכולל קו טלפון) ולחבר אותו מאחורי הראוטר הפרטי שלך. הרי עם הגדרות מתאימות (בעיקר לבטל את החייגן) יהיה לו חיבור אינטרנט גם מאחורי הראוטר הפרטי ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד. כמובן יש סיכוי שדרוש גם לפתוח פורטים מסויימים, לכן הייתי מתחיל מלהגדיר את הראוטר של פרטנר כ-DMZ (רק בשביל הבדיקה) ואם זה עובד (אבל לא עובד בלי DMZ) אז זה רק עניין של למצוא באיזה פורט(ים) הם משתמשים.
ראה גם:
https://www.hometheater.co.il/vp2776176#2776176
והשירשור שקישרתי שם:
https://www.hometheater.co.il/vt208499.html
·
נגיד שבזב"ל באמת עדיין נותנים מתאם שיחות בנפרד מהראוטר, איך בדיוק זה עוזר לך עם פרטנר פייבר? הרי אתה לא יכול לבחור את בזב"ל כספק....
בתיאוריה יכול להיות שאפשר לקחת את הראוטר של פרטנר (הכולל קו טלפון) ולחבר אותו מאחורי הראוטר הפרטי שלך. הרי עם הגדרות מתאימות (בעיקר לבטל את החייגן) יהיה לו חיבור אינטרנט גם מאחורי הראוטר הפרטי ואני לא רואה שום סיבה שזה לא יעבוד. כמובן יש סיכוי שדרוש גם לפתוח פורטים מסויימים, לכן הייתי מתחיל מלהגדיר את הראוטר של פרטנר כ-DMZ (רק בשביל הבדיקה) ואם זה עובד (אבל לא עובד בלי DMZ) אז זה רק עניין של למצוא באיזה פורט(ים) הם משתמשים.
ראה גם:
https://www.hometheater.co.il/vp2776176#2776176
והשירשור שקישרתי שם:
https://www.hometheater.co.il/vt208499.html
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
איליו החברות יהיו לקיים את החוק הם מאפשרות לחבר ציוד קצה פרטי ללא שום בעיה אפשר לרשום אך החברות רוצות שהלקוחות יהיו תלוים בהןHava972 כתב:אתה לא יכול
המתאם שיחות צריך להיות מקושר ב mac שלו לנותן השירות עם המספר המנוייד שלך
אין היום נותן שירות שיכול לקשר אותך לרשת הטלפוניה שלו בלי הציוד שלו, שרשום ברשת שלו....
-
ValorHeart
- חבר ותיק

בעבר 012 היו נותנים מתאם של AudioCodes שהיית בתאוריה לחבר גם בארה"ב מכל מקום והוא היה נותן לך קו טלפון
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
זה לא שונה ממכשיר סלולר שאתה יכול לעבור איתו לחברה אחת ועדין אתה יכול להיות לקוח של חברה החדשהHava972 כתב:אתה עדיין צריך להיות מנוי אצלהם בקו.
קיים גם היום...
-
ValorHeart
- חבר ותיק

בקיצור, התחברתי לקו טלפון של בזק :\
תודה על המידע
תודה על המידע
לדעתי בעיקר בישביל הפקס מערכת אזעקה או חס וחלילה לחצן מצוקה.Shasoosh כתב:אפשר לשאול למה אתה צריך טלפון קווי? (סתם מתוך סקרנות)
איזה יתרונות יש לקווי היום?...
מעבר לזה אני לא רואה סיבה להחזיק קו של בזק או כל חברה אחרת.
-
ValorHeart
- חבר ותיק

פקס, ושיחות בבית כי אין קליטה סלולרית יציבה בביתי ואני מנסה להימנע מקרינה בשיחות ארוכות ומעדיף לשלם על כך בכסף ולא בבריאות (ונכון, לא הוכח שקרינה בלתי מייננת מזיקה לבריאות)
האם מצאת פיתרון?!02/09/2018 20:39ValorHeart כתב: שלום, אז חשקה נפשי בטלפון קווי בלבד, יש לי סיבים אופטיים של פרטנר עם נתב פרטי שאיני הולך להחליף בזבל הסיני שכולם נותנים.
התקשרתי לפרטנר, בזב"ל, 012, כולן מחייבות שימוש בראוטר לצורך שירותי טלפון קווים, פעם הייתה אפשרות לשים רק מתאם שיחות טלפון שמתחבר לראוטר ונותן קו, מישהוא יודע אם קיים עדיין ?...
יש לי בדיוק אותה בעיה, ובזק נורא יקרים....
תקרא את 3 ההודעות כאן:...
viewtopic.php?p=3125715#p3125715
כלומר אתה יכול לחבר את הראוטר של פרטנר מאחורי ראוטר פרטי או ללכת על פתרון טלפוניה בלתי תלוי.
-
ValorHeart
- חבר ותיק

השארתי קו טלפון של בזק14/11/2020 10:16davideak כתב:האם מצאת פיתרון?!02/09/2018 20:39ValorHeart כתב: שלום, אז חשקה נפשי בטלפון קווי בלבד, יש לי סיבים אופטיים של פרטנר עם נתב פרטי שאיני הולך להחליף בזבל הסיני שכולם נותנים.
התקשרתי לפרטנר, בזב"ל, 012, כולן מחייבות שימוש בראוטר לצורך שירותי טלפון קווים, פעם הייתה אפשרות לשים רק מתאם שיחות טלפון שמתחבר לראוטר ונותן קו, מישהוא יודע אם קיים עדיין ?...
יש לי בדיוק אותה בעיה, ובזק נורא יקרים.......