במקום לאפשר לכל הספקים חסרי התשתיות להיות במיזם ממשיך משרד התקשורת לפעול לרעת הצרכנים הפרטיים
במקום לפתור את הכשל ברפורמה משרד התקשורת דואג ל 2 חברות התקשורת הגדולות
-
uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
סלקום ופרטנר משלבות ידיים: במו"מ על שותפות במיזם הסיבים האופטיים
במקום לאפשר לכל הספקים חסרי התשתיות להיות במיזם ממשיך משרד התקשורת לפעול לרעת הצרכנים הפרטיים
- TheComputer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני דווקא חושב שמשרד התקשורת לא ממש שם דגש על לעזור לפרטנר, אלא לסלקום.
סלקום מנסה לחפות על פריסת הסיבים לבתים באי המצאות רישיונות מתאימים לכך בכך שהיא קונה את המיזם ומצרפת את פרטנר.
אגב, אני חושב שהניתוח של גד פרץ לא נכון, בעיקר בגלל שזה נראה כאילו הוא מנחש לפי משאלות לבו... אתייחס לחלק האחרון:
כמו כן, הוא כתב את זה:
המגמה הכללית לא טובה, וכל הפריסת סיבים כיום זאת חלטורה ממדרגה ראשונה. זה צריך להיות מנוהל בקפידה ובתכנון קפדני מאוד, מה שלא נעשה כיום ויגרור בעיות לעתיד.
סלקום מנסה לחפות על פריסת הסיבים לבתים באי המצאות רישיונות מתאימים לכך בכך שהיא קונה את המיזם ומצרפת את פרטנר.
אגב, אני חושב שהניתוח של גד פרץ לא נכון, בעיקר בגלל שזה נראה כאילו הוא מנחש לפי משאלות לבו... אתייחס לחלק האחרון:
מאיפה גד פרץ יודע מה המשרד רוצה? בכל מקרה, לא בטוח בכלל שהוט תרצה להכנס למיזם של הסיבים אופטיים.סביר להניח כי במידה והוט תבקש להצטרף למיזם IBC היא תיתקל בקשיים מצד משרד התקשורת שרוצה לראות שלוש תשתיות עצמאיות שיתחרו ביניהן ולא שתיים, אבל קשה לדעת בשלב הזה להיכן יתפתחו הדברים....
כמו כן, הוא כתב את זה:
עם כל הכבוד לסלקום ופרטנר, הפריסה שלהם מזערית ביחס לפריסת הנחושת (וגם הסיבים) של בזק. בזק פרסה תשתיות בכל המדינה (לפחות של נחושת), בעוד שלפרטנר וסלקום אין תשתיות בפריפריה כמעט בכלל, וגם בערים הגדולות הפריסה חלקית מאוד. זה לא הולך לאיים על בזק בזמן הקרוב, כי אין מסה של נגישות לסיבים וגם לא יהיה בזמן הקרוב כנראה.כך החברות יכפילו את פוטנציאל הפריסה שלהן וייצרו מסה של נגישות שתאפשר להן להתחרות בבזק על חיבור לקוחות לאינטרנט מהיר ובנוסף, להפעיל עליה לחץ להוריד את מחירי שימוש בתשתיות שלה....
המגמה הכללית לא טובה, וכל הפריסת סיבים כיום זאת חלטורה ממדרגה ראשונה. זה צריך להיות מנוהל בקפידה ובתכנון קפדני מאוד, מה שלא נעשה כיום ויגרור בעיות לעתיד.
-
uh99
- חבר מביא חבר

לצערנו הרב משרד התקשורת הוא מושפע ולא משפיע והוא לא מעודכן אחרי ההתפתחות של הטכנולוגיה(W)TheComputer כתב:אני דווקא חושב שמשרד התקשורת לא ממש שם דגש על לעזור לפרטנר, אלא לסלקום.
עם כל הכבוד לסלקום ופרטנר, הפריסה שלהם מזערית ביחס לפריסת הנחושת (וגם הסיבים) של בזק. בזק פרסה תשתיות בכל המדינה (לפחות של נחושת), בעוד שלפרטנר וסלקום אין תשתיות בפריפריה כמעט בכלל, וגם בערים הגדולות הפריסה חלקית מאוד. זה לא הולך לאיים על בזק בזמן הקרוב, כי אין מסה של נגישות לסיבים וגם לא יהיה בזמן הקרוב כנראה.......
המגמה הכללית לא טובה, וכל הפריסת סיבים כיום זאת חלטורה ממדרגה ראשונה. זה צריך להיות מנוהל בקפידה ובתכנון קפדני מאוד, מה שלא נעשה כיום ויגרור בעיות לעתיד....
- TheComputer
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 43
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
מה גם שלא ברור למה גד פרץ אפילו טורח לפרסם את הדבר הזה, לאור העובדה שכבר הם מתדיינים כבר מזה זמן רב בלי תוצאות:uh99 כתב:לצערנו הרב משרד התקשורת הוא מושפע ולא משפיע והוא לא מעודכן אחרי ההתפתחות של הטכנולוגיה(W).........
http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7% ... D7%9D.html
גם בידיעה הזאת שפורסמה, נכתב שיש ביניהם מו"מ בדיוק בנושא הזה. אם אתה שואל אותי - לא יצא מזה משהו לדעתי, כמו שאז לא היה הסכמות וחתימות, גם כעת ובעתיד לא יהיה כנראה.
-
uh99
- חבר מביא חבר

אקווה שלא יצא כלום מידיעה הזו כלוםTheComputer כתב:מה גם שלא ברור למה גד פרץ אפילו טורח לפרסם את הדבר הזה, לאור העובדה שכבר הם מתדיינים כבר מזה זמן רב בלי תוצאות:......
http://www.telecomnews.co.il/%D7%94%D7% ... D7%9D.html
גם בידיעה הזאת שפורסמה, נכתב שיש ביניהם מו"מ בדיוק בנושא הזה. אם אתה שואל אותי - לא יצא מזה משהו לדעתי, כמו שאז לא היה הסכמות וחתימות, גם כעת ובעתיד לא יהיה כנראה....