אזהרה - לא להתקין DD-WRT על TP-Link Archer C9
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
כבר שני משתמשים שונים דיווחו על בריק אחרי התקנה נסיון התקנה של DD-WRT על נתב מסוג Archer C9. הסיפור שלהם נשמע זהה כמעט לחלוטין כך שכנראה זה לא סתם צירוף מקרים.
מי שיש לו את הנתב המדובר מומלץ מאוד שלא להסתכן.
האמור מתייחס ל-C9 בלבד, נתבים אחרים של TP-Link אמורים לעבוד בסדר. הרבה מתקינים על ה-C7 והוא נראה תקין.
מי שיש לו את הנתב המדובר מומלץ מאוד שלא להסתכן.
האמור מתייחס ל-C9 בלבד, נתבים אחרים של TP-Link אמורים לעבוד בסדר. הרבה מתקינים על ה-C7 והוא נראה תקין.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לא ברור, אין לי את הנתב הזה, אני כותב את זה רק אחרי שראיתי כמה משתמשים שונים מדווחים על בריק, כולם לאחרונה אז כנראה הגרסה האחרונה של DD-WRT בעייתית או לחילופין גרסת החומרה האחרונה (5 אם אני לא טועה) לא תומכת. אני לא יודע איזה מהם אבל מי שלא רוצה לקחת סיכון לבריק עדיף שלא ינסה.Gico כתב:האם זה מתייחס לגרסת DD-WRT מסויימת?
כי הנתב הזה ותיק יחסית ובחיפוש ברשת אני רואה התקנות של DD-WRT עליו....
- sys_admin
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4307
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 903 פעמים
·NegativeIQ כתב:לא ברור, אין לי את הנתב הזה, אני כותב את זה רק אחרי שראיתי כמה משתמשים שונים מדווחים על בריק, כולם לאחרונה אז כנראה הגרסה האחרונה של DD-WRT בעייתית או לחילופין גרסת החומרה האחרונה (5 אם אני לא טועה) לא תומכת. אני לא יודע איזה מהם אבל מי שלא רוצה לקחת סיכון לבריק עדיף שלא ינסה..........
שני המשתמשים לא כתבו כלל על גרסה 5 ואפילו לא את הישנות יותר כמו 4 או 3, אלה הם דיברו על גרסת חומרה ישנה ביותר שהיא V2, שהייתה נפוצה לפני כמה שנים טובות ולא היה אתה שום בעיה ב DDWRT. כמובן צריך לקחת בחשבון שהתקנת כל תוכנות צד שלישי על כל נתב שהוא מצריך ידע בסיסי, אחרת אפשר להגיע למצב כמו אצל שני המשתמשים האלה.
https://www.hometheater.co.il/vp2854299#2854299
https://www.hometheater.co.il/vt309441.html
יש הבדל גדול בין בעיית חוסר ידע של המשתמשים שאולי גרמה לכך,
לבעייה של גרסת DDWRT כלשהי עם הנתב הזה או עם גרסת חומרה מסויימת שלו.
שני משתמשים מישראל שמדווחים על כך זה מספיק כדי שיהיה צריך להיזהר,
אך לא מספיק כדי לזהות באיזה מהמקרים שציינתי מדובר. צריך לבדוק בפורומים בחו"ל.
אך לא מספיק כדי לזהות באיזה מהמקרים שציינתי מדובר. צריך לבדוק בפורומים בחו"ל.
-
NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

לא צריך להיות גאון גדול כדי להתקין DD-WRT על ראוטר שאמור להיתמך, זה אמור להיות קליק בעדכון קושחה ולא נראה לי שיש כל-כך איך לטעות, מה גם שאם זאת היתה טעות משתמש אז זה היה אמור לא להתקין את הקושחה בכלל ולא לקבל בריק.Gico כתב:יש הבדל גדול בין בעיית חוסר ידע של המשתמשים שאולי גרמה לכך,
אך לא מספיק כדי לזהות באיזה מהמקרים שציינתי מדובר. צריך לבדוק בפורומים בחו"ל....
נכון שבשלב הזה אין אפשרות לדעת מה ומתי ונכון שנכון לבדוק פורומים בינלאומיים כדי להבין אם זה קורה רק בארץ או שמשהו בכל הדגם / הקושחה נדפק, אבל כמו שאמרת, הדיווחים מספיקים כדי לתת את ההתראה שכל מי שמתקין שם את עצמו בסבירות גבוהה לבריק - זה מספיק כדי שרוב האנשים יחשבו פעם נוספת אם הם מוכנים לקחת את הסיכון.