כיבוי של פייברבוקס והדלקה מהירה מאבדת אינטרנט
-
Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
יש משהו מוזר בפייברבוקס לפעמים אני מכבה אותו לשנייה דרך הלחצן מאחורה של on/off ומדליק ישר אחרי אז הנורית של @ מהבהבת ואין אינטרנט זה מהבהב יחד עם עוד נורית של s נראה לי ככה אחד אחרי השני וגם שאני מחכה 5/10 דקות זה מהבהב אבל אם אני מכבה כיבוי ואחרי חצי דקה מדליק זה מסתדר רק בכיבוי מהיר הוא משתגע מבחינת האינטרנט זה קורה גם לכם?
-
Lior98
-
- חבר ותיק

מרסט? לא נראה לי כמו שאמרתי בכיבוי זריז והדלקה זה עושה בעיה אבל כיבוי והמתנה של חצי דקה זה מסתדר אם זה היה באמת מרסט מן הסתם שאחרי זה הייתי אמור להגדיר מחדש הגדרות לא?rbh3 כתב:שאלה מצחיקה, כפתור ה-ON/OFF בצד האחורי של הפייבר מרסט את הפייבר לחלוטין, ברור שלא יהיה אינטרנט.
אולי לא הצלחתי לרדת לסוף דעתך...
-
Lior98
-
- חבר ותיק

·אוקיי לא ממש הבנתי מה הפואנטה פה.. כביכול הבעיה שהצגתי זה כיבוי זריז והדלקה עושה בעיה באינטרנט (גם אחרי 5 דקות הנוריות מהבהבות ואין אינטרנט אבל יש טלויזייה) כיבוי והמתנה של חצי דקה והדלקה זה כבר אחרי 2 דקות עובד גם טלוייזיה גם אינטרנט לא משנה אולי אשדרג ל fiber 4k אקווה שיעבוד יותר מהיר מהפייבר הרגילrbh3 כתב:אצלי כיבוי מהיר מכבה את המכשיר את הוויפי והכל ואז עולה מחדש... העלייה מחדש לפחות כ5 דק וזהו. אין הגדרות מחדש , אין כלום
ריסט לכל דבר...
·Lior98 כתב:·אוקיי לא ממש הבנתי מה הפואנטה פה.. כביכול הבעיה שהצגתי זה כיבוי זריז והדלקה עושה בעיה באינטרנט (גם אחרי 5 דקות הנוריות מהבהבות ואין אינטרנט אבל יש טלויזייה) כיבוי והמתנה של חצי דקה והדלקה זה כבר אחרי 2 דקות עובד גם טלוייזיה גם אינטרנט לא משנה אולי אשדרג ל fiber 4k אקווה שיעבוד יותר מהיר מהפייבר הרגיל.........
אם זו הייתה הכוונה אס הפוסט הראשוני שלך לא ברור בעליל ולא מנוסח נכון.
הפייבר 4k יותר איטי מהפייבר הרגיל.
ממליץ לפנות להוט לתיקון
-
Lior98
-
- חבר ותיק

סליחה אם הניסוח לא היה ברור.rbh3 כתב:·......
אם זו הייתה הכוונה אס הפוסט הראשוני שלך לא ברור בעליל ולא מנוסח נכון.
הפייבר 4k יותר איטי מהפייבר הרגיל.
ממליץ לפנות להוט לתיקון...
·האמת שהפייבר חדש התקינו לי לפני שבוע חשבתי ש fiber 4k יעבוד יותר טוב טוב איך אומרים זה מה יש ועם זה ננצח