המלצה על מצלמת כיפה
קניתי nvr של hikvision מודל DS-7708NI
מעוניין במצלמת כיפה שאמקם מחוץ לדירה בתוך הלובי הקומתי (האם זה עדיין נחשב outdoor מבחינת האפיון של המצלמה? לא יורד שם גשם...)
יכולות מרכזיות מבוקשות - poe, רזולוציה גבוהה, אודיו (רצוי דו-כיווני)
אשמח להמלצה.
תודה רבה.
מעוניין במצלמת כיפה שאמקם מחוץ לדירה בתוך הלובי הקומתי (האם זה עדיין נחשב outdoor מבחינת האפיון של המצלמה? לא יורד שם גשם...)
יכולות מרכזיות מבוקשות - poe, רזולוציה גבוהה, אודיו (רצוי דו-כיווני)
אשמח להמלצה.
תודה רבה.
DS-2CD2542FWD-IS
יש לה מיקרופון מובנה ויציאת אודיו
אם לא מתאים לך אז בגדול חפש דגמים שמסתיימים ב IS, זה אומר מיקרופון מובנה, וכמו כן כל מצלמות הכיפה והצינור מיועדות גם לoutdor
אני לא מכיר מצלמה כיפה של היקויזן עם רמקול מקומי ראיתי רק בדגמי ה"קוביה" כמו DS-2CD2442FWD
אם לא מתאים לך אז בגדול חפש דגמים שמסתיימים ב IS, זה אומר מיקרופון מובנה, וכמו כן כל מצלמות הכיפה והצינור מיועדות גם לoutdor
אני לא מכיר מצלמה כיפה של היקויזן עם רמקול מקומי ראיתי רק בדגמי ה"קוביה" כמו DS-2CD2442FWD
·תודה על התגובה המהירה.Hava972 כתב:DS-2CD2542FWD-IS
אני לא מכיר מצלמה כיפה של היקויזן עם רמקול מקומי ראיתי רק בדגמי ה"קוביה" כמו DS-2CD2442FWD...
אשמח להתייחסות
1. יש תת דגמים עם w - מה זה אומר?
2. ראיתי שיש לה גם תמיכה ב-wireless וזה בטח מייקר אותה. יש דגם ללא?
3. היכן מומלץ לרכוש?
אין דגמי IS בלי W או WIFI, אולי יש ברמת ה 2MP, אבל ביקשת משהו איכותי, גם המכשיר שלך תומך ב 6MP אז זה ממש חבל להשתמש ב2MP
ה IS זה מה שמייקר ולא משמעותית, יש הרבה דגמי I שיש להם IO לאודיו, כלומר אתה צריך לחבר מיקרופון חיצוני מלבד היציאת אודיו שאותה צריך לחבר לרמקול מוגבר כזה או אחר.
ה IS זה מה שמייקר ולא משמעותית, יש הרבה דגמי I שיש להם IO לאודיו, כלומר אתה צריך לחבר מיקרופון חיצוני מלבד היציאת אודיו שאותה צריך לחבר לרמקול מוגבר כזה או אחר.
·הבנתי ותודה.Hava972 כתב:אין דגמי IS בלי W או WIFI, אולי יש ברמת ה 2MP, אבל ביקשת משהו איכותי, גם המכשיר שלך תומך ב 6MP אז זה ממש חבל להשתמש ב2MP
ה IS זה מה שמייקר ולא משמעותית, יש הרבה דגמי I שיש להם IO לאודיו, כלומר אתה צריך לחבר מיקרופון חיצוני מלבד היציאת אודיו שאותה צריך לחבר לרמקול מוגבר כזה או אחר....
איפה מומלץ לרכוש? בארץ? אמזון? עלי? איביי?
מאה אחוז.Hava972 כתב:אני משווק אז אני לא יכול לכוון אותך איפה לקנות.
אז איפה שאתה רואה לנכון מבחינת מחיר\שרות\זמינות...
מהו סדר הגודל של עלות המצלמה בארץ?
אגב, ראיתי שכתוב שהפסיקו לייצר את הדגם הזה ועכשיו DS-2CD2555FWD- מחליף אותו.
האם כך? האם השדרוג רלבנטי או שכדאי לחפש את הדגם הישן?
·ראה מה כתוב פה -Hava972 כתב:לא שמעתי שהפסיקו לייצר, זה ה mini dome הכי נפוץ, מחירו לצרכן כ 1000~ שח
2555 לא מחליפה אותה, היא 5mp, היא סדרה אחרת (יש סדרות לפי MP)
אין את ה 2555 במחירון יבואן כך שאם היא נמכרת בארץ זה מיבוא מקביל או חיקוי...
https://www.use-ip.co.uk/hikvision-ds-2cd2542fwd-i.html
המוצר הוא ב end of life