ממיר מיני פייבר של הוט - מוציא אותי מדעתי
היי,
יש לי כמה ממירי מיני פייבר המקושרים לפייבר 4K.יש אחד סורר שאני בשום אופן לא מצליח לצפות דרכו בטלויזיה.
מה לא עשיתי ? עדכנתי גרסה ובדקתי שהתדר , אזור , אפנון והכל תקין.
הממיר עצמו מציג את כל הנורות דולקות ועושה רושם שהכל תקין. .אינטרנט עובד דרכו פיקס גם חוטי וגם אלחוטי.
אבל בפועל הערוץ היחיד שעובד הוא - 11 ושאר הערוצים יש רק פס מידע ולא רואים כלום
הדבר היחיד שמצאתי בעייתי זה המשפט בהגדרות - מרחב לא תקין כאשר בשאר הממירים הוא תקין
מי יודע לעזור ???
תודה
יש לי כמה ממירי מיני פייבר המקושרים לפייבר 4K.יש אחד סורר שאני בשום אופן לא מצליח לצפות דרכו בטלויזיה.
מה לא עשיתי ? עדכנתי גרסה ובדקתי שהתדר , אזור , אפנון והכל תקין.
הממיר עצמו מציג את כל הנורות דולקות ועושה רושם שהכל תקין. .אינטרנט עובד דרכו פיקס גם חוטי וגם אלחוטי.
אבל בפועל הערוץ היחיד שעובד הוא - 11 ושאר הערוצים יש רק פס מידע ולא רואים כלום
הדבר היחיד שמצאתי בעייתי זה המשפט בהגדרות - מרחב לא תקין כאשר בשאר הממירים הוא תקין
מי יודע לעזור ???
תודה
- XtremeSound
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 22
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 4 פעמים
אתה צריך להתקשר לתמיכה
ולבקש שיגדירו מחדש את הממיר הספציפי.
יכול להיות שמוגדר לך עליו "בוקה" לא נכון או שאתה משוייך למוקד שידורים שאינו חופף לאזור מגוריך.
יכול להיות שמוגדר לך עליו "בוקה" לא נכון או שאתה משוייך למוקד שידורים שאינו חופף לאזור מגוריך.
Re: אתה צריך להתקשר לתמיכה
·רק דרך הטלפון ?XtremeSound כתב:ולבקש שיגדירו מחדש את הממיר הספציפי.
יכול להיות שמוגדר לך עליו "בוקה" לא נכון או שאתה משוייך למוקד שידורים שאינו חופף לאזור מגוריך....
האזור שמוגדר דווקא נראה נכון.
ואיך זה שרק הממיר הזה משוייך לאזור אחר?
·שוחחתי איתם היום וזה ממש לא 2 דקותGershon99 כתב:מה הטעם לשאול אותנו? אנחנו לא יכולים לדעת מה הבעיה אלא רק הוט. במיוחד ששאר הממירים עובדים ואחד לא.
תרים טלפון לתמיכה טכנית והם יפתרו לך את הבעיה תוך 2 דקות....
ישלחו טכנאי
- korenmanutd
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 2
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
אני בדיוק באותה הסירה כמוך. אותו סיפור, יש לי 2 ממירי מיני ופייבר 4k וקיימת אצלי אותה התקלה. תמיכה טכנית ניסו את כל הפתרונות סבתא שלהם (לכבות ולהדליק מחדש, לחזק את כבל הcoax וכו'), אחרי בערך 20 דקות התייאשו והחליטו להזמין טכנאי.
בלי שום קשר לתקלה הזאת, יש לי תקלה שהחלה לקרות לאחר התקנת הפייבר 4k, ורציתי לדעת אולי אצלך זה גם ככה? כל בערך 5 דקות יש לנו ניתוק באינטרנט בשני ממירי המיני והוואיפי למשך כ-10 שניות, ואז חוזר לעבוד. ומה שהזוי זה שבמכשירים שמחוברים ישירות לפייבר 4k אין שום ניתוקים והכל רץ חלק.
בלי שום קשר לתקלה הזאת, יש לי תקלה שהחלה לקרות לאחר התקנת הפייבר 4k, ורציתי לדעת אולי אצלך זה גם ככה? כל בערך 5 דקות יש לנו ניתוק באינטרנט בשני ממירי המיני והוואיפי למשך כ-10 שניות, ואז חוזר לעבוד. ומה שהזוי זה שבמכשירים שמחוברים ישירות לפייבר 4k אין שום ניתוקים והכל רץ חלק.