אז ככה, אני כותב פה כי אני כבר אובד עצות ואולי מישהו כאן עם ניסיון יכול לעזור לי.
לפניי כ-3 שבועות הגיע בחור מרטפון אליי לבדוק את הטלויזיה. היה לה איזור במסך שהיה יותר בהיר משאר המקומות, כמו עיגול מוזר כזה שפשוט זהר יותר מהרגיל. הוא טען שצריך לקחת את זה אליהם לתיקון ושזה לא יקח יותר מכמה ימי עסקים. כמובן שאף אחד לא דיבר איתנו שבועיים וביום ראשון האחרון החלטתי להתקשר לשם לראות מה קורה. הם יידעו אותי שב-13 לחודש הם שלחו הוראה לאלקטרה, היבואן של הטלויזיות של פיליפס מסתבר, שצריך להחליף את הטלויזיה (שעדיין לא עברה שנה מאז שקנינו אותה בשקם אלקטריק) אבל שהם לא שמעו מהם כלום עדיין ושזה "תלוי באלקטרה עכשיו".
אף אחד לא דיבר איתי מטעמם, אף אחד לא מיידע אותנו מה קורה עם זה, או נותן לנו אפילו שיעור של כמה זמן יקח עד שיטפלו בנו. בינתיים, אנחנו בלי טלויזיה 3 שבועות בבית ואני חושב שזה מתחיל להיות פשוט הזוי שלא ניתן לדבר עם אף אחד ולקבל תשובות.
כאן בפורום מצאתי אימייל של אלקטרה, וששלחתי להם הודעה חזרו אליי בבוקר אחריי ואמרו לי שהם באמת קיבלו טפסים מרטפון ושיחזרו אליי.. כשניסיתי לחזור למייל הזה, או להתקשר, או לקבל תשובה, לא קיבלתי בינתיים.
מישהו התמודד עם דבר דומה בעבר ויכול לעזור, לכוון, לתת עזרה או הכוונה למה אנחנו אמורים לעשות?