עצות בבקשה
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 592
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 30 פעמים
א. חבר. יקר נכון תאזין וחליט. בעצמך
ב. אבל. זה. תלוי. למה .זה מחובר כי. הכל זה שרשת
ג. לאיש המערות הקמפינג והמערות. והטיולים. בוגי אל. תקשיב
שיהיה. בהצלחה. תתחדש
שיהיה. בהצלחה. תתחדש
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
·שאחרי זה לא תגיד שאני זה שתוקף אותך. אכן, עדיף להקשיב לך. לאחד. שלא. יכול. לבטל. הכנסת. נקודה. במקום.רווח. בפלפון. או. שלא. יכול. לכתוב. משפט. בסיסי. בעברית..pacific100 כתב:א. חבר. יקר נכון תאזין וחליט. בעצמך
שיהיה. בהצלחה. תתחדש...
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

לצערי זה מהפלאפון. מצטער על הניקוד.
מקבל את הערה.
מקבל את הערה.
- BUGY
- חבר מכור קשה

·אז כנס לפורום פלפונים, תרשום את הפלפון שלך, שם המקלדת, כמה תמונות מסך ותסגור את הסיפור הזה של ניקוד. ותפסיק להגיב על אנשים, תגיב על מה הם אמרו.pacific100 כתב:לצערי זה מהפלאפון. מצטער על הניקוד.
מקבל את הערה....
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

סליחה תודה. עזוב תמשיך הלאה שבת שלום
אגיב מה שארצה לפי כל עוד אני עומד בתנאי האתר.
ואעזור בנפש חפצה לכל אחד שארצה וכל חבר טועה ומטעה אפנה
ואיש הקמפינג והטיולים המשך בטיול עד שתחכים ותחזור
שבת שלום לך
שבת שלום לך
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

היי תודה על התגובות , אבל במקום לעבור בין חנות לחנות שזה יחסית בעייתי לי (בעיית ניידות )הנחתי שאוכל לקבל רושם ראשוני על מה כדי להסתכל ראשון,
אם מישהו יכול לכוון אותי לרמקולים מדפיים טובים שיחוברו לרסיבר ישן של denon avr 1910 ,יהיו יחסית קרובים לקיר (20 סנטימטר זה המקסימום מרחק בגלל בעיות מיקום) והחדר עצמו מאוד קטן 4X3.
מקסימום 1700 1800 תקציב....
אם מישהו יכול לכוון אותי לרמקולים מדפיים טובים שיחוברו לרסיבר ישן של denon avr 1910 ,יהיו יחסית קרובים לקיר (20 סנטימטר זה המקסימום מרחק בגלל בעיות מיקום) והחדר עצמו מאוד קטן 4X3.
מקסימום 1700 1800 תקציב....
- BUGY
- חבר מכור קשה

·שבת שלום גם לך. אני מקווה שגם אתה תצא לטייל קצת בארץ ישראל וגם אולי קצת בחו"ל, ללמוד נימוסים או אפילו תיישם את מה שאתה כבר מכיר, דרך ארץ וכל זה...כי את חוקי האתר אתה כבר מפר מזמן:pacific100 כתב:סליחה תודה. עזוב תמשיך הלאה שבת שלום
שבת שלום לך...
"האתר אינו מתיר:
תכנים או תגובות מתלהמות, ובמיוחד לא התקפות אישיות כנגד מי מבין גולשי או חברי האתר"
- BUGY
- חבר מכור קשה

·כל רמקול נשמע מעולה. רק צריך למצוא את הבן אדם המתאים לו. אבל זה קשה, עדיף שהבן אדם ימצא את הרמקול המתאים לו או לפחות המתאים לו יותר מאחרים. לכן אין לך מנוס מלשמועה אותם כדי להחליט מי יותר טוב. שמיעה היא לא דבר אבסולוטי, זה משתנה מאדם לאדם וגם אותו בן אדם יכול לשמוע שונה בתנאים שונים, כמו עייפות, שיכרון, שמחה וכדומה. יש פה פקטור רגשי וגם פיזיאולוגי לכן אין דרך לומר איזה מהם אתה תוהב הכי הרבה. אפשר רק להגיד לך מי מהם חזק יותר, יורד נמוך יותר, נציל יותר ומי מהם נשמע הכי טוב בלרוב האנשים.Guyagil כתב:@BUGY
·ברור שמעניין אותי איכות סאונד ,מה שהתכוונתי זה שאני מחפש רמקול שיצדיק את רמת המחיר שלו ,יכול להיות רמקולים שישמעו פשוטים יותר מאחרים באותה רמת מחיר ..
תרשה לי להוסיף שאני לא כלכך מבין ברמקולים אני רק מתחיל ,אז אם אפשר הכוונה אני ישמח...
אבל כמו ש-pacific100 אמר, מה שאר המערכת, מה השימוש, מה חלל, פרטים בסיים בבקשה.
- pacific100
- חבר פעיל במיוחד

גיי היקר יש לאמיר ארמה בירושליים. סונס ופאבר toy.
קצת מעל התקציב תנסה בהצלחה.
שבת שלום. תיזהר ממתלמדים ומשועממים.
קצת מעל התקציב תנסה בהצלחה.
שבת שלום. תיזהר ממתלמדים ומשועממים.
@BUGY
·
היי ציינתי באחת התגובות למעלה, אני מחפש פשוט רמקולים סטריאו לשדרוג הסאונד של הטלווזיה ,מוסיקה חשוב לי בס שומע הרבה אלקטרוני והיפ הופ
החדר הוא 4X3 פחות או יותר ,בגלל בעיית מיקום הרמקולים ימוקמו קרוב לקיר . קניתי בעבר Morel solan ובגלל הקרבה לקיר העודף בס ממש הרס את כל הצליל ולא נהנתי מהרמקולים יותר אז נאלצתי למכור אותם... בגלל זה מחפש רמקולים חדשים
הרסיבר שלי הוא denon avr 1910 אבל אני מדגיש מחפש רק מערכת סטריאו ולא יותר מזה.
תקציב בערך עד 1800 שח ,בינתיים קיבלתי הצעות לרמקולים שציינתי בכותרת ,ועוד הצעה חדשה של polk audio s20 .
אני חייב להדגיש שאני לא בררן בנוגע לאיכות הסאונד ,רק מצפה לקבל סאונד יותר טוב לטלוויזיה, פה ושם מוסיקה וכמובן שייתן תמורה טובה לכסף .
·
היי ציינתי באחת התגובות למעלה, אני מחפש פשוט רמקולים סטריאו לשדרוג הסאונד של הטלווזיה ,מוסיקה חשוב לי בס שומע הרבה אלקטרוני והיפ הופ
החדר הוא 4X3 פחות או יותר ,בגלל בעיית מיקום הרמקולים ימוקמו קרוב לקיר . קניתי בעבר Morel solan ובגלל הקרבה לקיר העודף בס ממש הרס את כל הצליל ולא נהנתי מהרמקולים יותר אז נאלצתי למכור אותם... בגלל זה מחפש רמקולים חדשים
הרסיבר שלי הוא denon avr 1910 אבל אני מדגיש מחפש רק מערכת סטריאו ולא יותר מזה.
תקציב בערך עד 1800 שח ,בינתיים קיבלתי הצעות לרמקולים שציינתי בכותרת ,ועוד הצעה חדשה של polk audio s20 .
אני חייב להדגיש שאני לא בררן בנוגע לאיכות הסאונד ,רק מצפה לקבל סאונד יותר טוב לטלוויזיה, פה ושם מוסיקה וכמובן שייתן תמורה טובה לכסף .
- freerider
- חבר ותיק

- תגובות: 1730
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 186 פעמים
Re: חס ושלום איש. יקר
·תודה רבה, שנה טובה גם לך(f)pacific100 כתב:@freerider
שנה טובה לך....
You pay peanuts, you get monkeys