..מבקש לדעת בכמה סדרות בו זמנית את/ה יכול לצפות
-
JamesStone
- חבר ותיק

- תגובות: 1603
- שם מלא: James Stone
- נתן תודות: 520 פעמים
- קיבל תודות: 148 פעמים
השאלה מתייחסת לסדרות כי זה לא מעשי לראות יותר מסרט אחד בו זמנית. רואים אותם אחד אחד.
אבל סדרות אפשר. זה משום שסדרות (בדרך כלל) בנויות כך שכל פרק הוא "אפיזודה עצמאית" ואפשר לצפות בו בלי להרגיש שמשהו חסר לך מהפרק הקודם. בקיצור, כאן מגיע הסקר הקטן שלי.
אני סקרן לדעת בכמה סדרות שונות אתם מסוגלים לצפות (ברצף ובאותה תקופת זמנים, לסירוגין)
אני לא שואל על צפיה ספוראדית, אלא משהו עקבי, פרק אחרי פרק.
ג'יימס
אבל סדרות אפשר. זה משום שסדרות (בדרך כלל) בנויות כך שכל פרק הוא "אפיזודה עצמאית" ואפשר לצפות בו בלי להרגיש שמשהו חסר לך מהפרק הקודם. בקיצור, כאן מגיע הסקר הקטן שלי.
אני סקרן לדעת בכמה סדרות שונות אתם מסוגלים לצפות (ברצף ובאותה תקופת זמנים, לסירוגין)
אני לא שואל על צפיה ספוראדית, אלא משהו עקבי, פרק אחרי פרק.
ג'יימס
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11522
- נתן תודות: 1198 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
בדרך כלל עד שלוש סדרות.
זה נובע מכמה סיבות,ראשית כל יש סדרות שאני אוהב (ז'אנר) והבת זוג פחות,ולהפך
לכן אני משלב בין מה שאני אוהב לבת זוג -כך יוצא (לא פעם) שאני צופה בשתי סדרות לפחות, לסירוגין.
סיבה שנייה, יש סדרות שקשה לי לצפות בהן ברצף ( מעיקות לאורך זמן) לכן אני משלב סדרה נוספת "רעננה"
למשל כעת עם Six Feet Under לשבור את העגמומיות.
יש סדרות מיוחדות/בודדות (Ray Donovan,The Americans למשל) שאני מתמסר לסדרה באופן טוטאלי
מלבד "שחרור לחץ" מידי פעם עם סרט טוב.
* איני נוהג לצפות בפרקים בודדים - אלא רק שהעונה משוחררת במלואה.
זה נובע מכמה סיבות,ראשית כל יש סדרות שאני אוהב (ז'אנר) והבת זוג פחות,ולהפך
לכן אני משלב בין מה שאני אוהב לבת זוג -כך יוצא (לא פעם) שאני צופה בשתי סדרות לפחות, לסירוגין.
סיבה שנייה, יש סדרות שקשה לי לצפות בהן ברצף ( מעיקות לאורך זמן) לכן אני משלב סדרה נוספת "רעננה"
למשל כעת עם Six Feet Under לשבור את העגמומיות.
יש סדרות מיוחדות/בודדות (Ray Donovan,The Americans למשל) שאני מתמסר לסדרה באופן טוטאלי
מלבד "שחרור לחץ" מידי פעם עם סרט טוב.
* איני נוהג לצפות בפרקים בודדים - אלא רק שהעונה משוחררת במלואה.
נערך לאחרונה על ידי Kondo10 ב 01/09/2018 9:20, נערך 2 פעמים בסך הכל.
- l33cher
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1894
- נתן תודות: 25 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
רוב הסדרות שאני רואה\ראיתי מוגדרות "פח" ע"י כל מיני אנשים
בזמנו ה PEEK שלי היה שהייתי רואה במקביל : agents of shield+arrow+the flash+chuck
זה בנוגע לסדרות שרצות כמובן,לפעמים הייתי רואה שוב סדרות שהפסיקו לשדר כי נגמרו (burn notice/leverage\) ועוד כל מיני..
ממש לא בעיה לעקוב,וממילא שום דבר מלמעלה לא מעניין את האישה
אז רואה לבד במחשב (והיא דבוקה לממיר הוט,רואה את מרבית *** הריאליטי שמוצע..)
בזמנו ה PEEK שלי היה שהייתי רואה במקביל : agents of shield+arrow+the flash+chuck
זה בנוגע לסדרות שרצות כמובן,לפעמים הייתי רואה שוב סדרות שהפסיקו לשדר כי נגמרו (burn notice/leverage\) ועוד כל מיני..
ממש לא בעיה לעקוב,וממילא שום דבר מלמעלה לא מעניין את האישה
th1s 1s my d1st0rt3d r34l1ty