מה עושה שירות גיימר של בזק בינלאומי?
האם שירות גיימר אכן משפר את הביצועים בתקשורת עם שרתי משחקים בחו"ל?
ניסיתי למצוא באינטרנט מה עושה השירות ולא הבנתי אם זו עבודה בעיניים או שבאמת יש לזה משמעות.
יש לנו בבית קו בזק עם 40 מגה שזה המקסימום האפשרי באזור.
ניסיתי למצוא באינטרנט מה עושה השירות ולא הבנתי אם זו עבודה בעיניים או שבאמת יש לזה משמעות.
יש לנו בבית קו בזק עם 40 מגה שזה המקסימום האפשרי באזור.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
אני לא מנוי שלהם אז לא יכול להגיד לך האם זה ככה בפועל אבל ברמת הקונספט חבילת גיימר אומרת שכשיש עומס על הקווים לחו"ל אז התקשורת שלך מקבלת עדיפות על לקוחות אחרים (שאין להם את החבילה הזאת) ואז יש לך פחות latency ו-packet loss, שאלה שני דברים שיכולים להיות מאוד קריטיים בגיימינג.nangel כתב:האם שירות גיימר אכן משפר את הביצועים בתקשורת עם שרתי משחקים בחו"ל?
יש לנו בבית קו בזק עם 40 מגה שזה המקסימום האפשרי באזור....
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
בהנחה שהספקית לא עושה משהו לא חוקי אז כן, אם הקו לחו"ל פנוי לגמרי אז גם בלי חבילת הגיימרים לא תהיה לך בעיה.nangel כתב:@NegativeIQ
· אז אם אני מבין נכון חבילת גיימר לא משפרת את הביצועים אלא מונעת מהם להתדרדר כשיש עומס.
אם כך, האם באמת יש עומסים שהיא מטפלת בהם אם שזה סתם שירות בן כמה שנים שכבר לא רלוונטי לימינו?...
שמע, ההנחה שלי היא אל תוציא כסף סתם - אם אין לך בעיות ביצועים בגיימינג כרגע אז אין שום סיבה שתשלם עוד על חבילת גיימרים. החבילה הזאת רלוונטית אליך רק אם יש לך לאגים וניתוקים.
זה כל הקטע : שמצד אחד הם חוזרים וטוענים שאין שום ירידה בזמני עומס ומצד שני מציעים לך לשלם אקסטרה על "תיעדוף" .
מהניסיון שלי : בבזק בינלאומי אין כל צורך כי השירות שלהם ממש טוב 99% מהזמן ללא שום "גיימר PACKAGE" או איך שלא תגדיר את זה שיווקית
מהניסיון שלי : בבזק בינלאומי אין כל צורך כי השירות שלהם ממש טוב 99% מהזמן ללא שום "גיימר PACKAGE" או איך שלא תגדיר את זה שיווקית