מה עושה שירות גיימר של בזק בינלאומי?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
nangel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 425
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 16 פעמים

שליחה #1 

האם שירות גיימר אכן משפר את הביצועים בתקשורת עם שרתי משחקים בחו"ל?

ניסיתי למצוא באינטרנט מה עושה השירות ולא הבנתי אם זו עבודה בעיניים או שבאמת יש לזה משמעות.
יש לנו בבית קו בזק עם 40 מגה שזה המקסימום האפשרי באזור.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #2 

nangel כתב:האם שירות גיימר אכן משפר את הביצועים בתקשורת עם שרתי משחקים בחו"ל?

ניסיתי למצוא באינטרנט מה עושה השירות ולא הבנתי אם זו עבודה בעיניים או שבאמת יש לזה משמעות.
יש לנו בבית קו בזק עם 40 מגה שזה המקסימום האפשרי באזור.
...
אני לא מנוי שלהם אז לא יכול להגיד לך האם זה ככה בפועל אבל ברמת הקונספט חבילת גיימר אומרת שכשיש עומס על הקווים לחו"ל אז התקשורת שלך מקבלת עדיפות על לקוחות אחרים (שאין להם את החבילה הזאת) ואז יש לך פחות latency ו-packet loss, שאלה שני דברים שיכולים להיות מאוד קריטיים בגיימינג.

nangel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

@NegativeIQ
· אז אם אני מבין נכון חבילת גיימר לא משפרת את הביצועים אלא מונעת מהם להתדרדר כשיש עומס.
אם כך, האם באמת יש עומסים שהיא מטפלת בהם אם שזה סתם שירות בן כמה שנים שכבר לא רלוונטי לימינו?

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #4 

nangel כתב:@NegativeIQ
· אז אם אני מבין נכון חבילת גיימר לא משפרת את הביצועים אלא מונעת מהם להתדרדר כשיש עומס.
אם כך, האם באמת יש עומסים שהיא מטפלת בהם אם שזה סתם שירות בן כמה שנים שכבר לא רלוונטי לימינו?
...
בהנחה שהספקית לא עושה משהו לא חוקי אז כן, אם הקו לחו"ל פנוי לגמרי אז גם בלי חבילת הגיימרים לא תהיה לך בעיה.
שמע, ההנחה שלי היא אל תוציא כסף סתם - אם אין לך בעיות ביצועים בגיימינג כרגע אז אין שום סיבה שתשלם עוד על חבילת גיימרים. החבילה הזאת רלוונטית אליך רק אם יש לך לאגים וניתוקים.

nangel פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

@NegativeIQ
·תודה

Mad-Dog
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4288
נתן תודות: 87 פעמים
קיבל תודות: 475 פעמים

שליחה #6 

זה כל הקטע : שמצד אחד הם חוזרים וטוענים שאין שום ירידה בזמני עומס ומצד שני מציעים לך לשלם אקסטרה על "תיעדוף" .
מהניסיון שלי : בבזק בינלאומי אין כל צורך כי השירות שלהם ממש טוב 99% מהזמן ללא שום "גיימר PACKAGE" או איך שלא תגדיר את זה שיווקית

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”