better call Saul פרק 4 עונה 4 בנטפליקס ללא שפת המקור אנגלית!!!
ההיתי בשוק היום כאשר גיליתי ששפת בבירת המחדל לפרק הזה היא יפאנית וניתן לבחור גרמנית, איטלקית, ועוד, אבל לא אנגלית. בחיפוש ברשת גיליתי שאני לא לבד:
https://www.reddit.com/r/netflix/commen ... ly_german/
זה כך בכל העולם פרט לארצות הברית. מה שיותר מרגיז שלנטפליקס אין ETA לתיקון הבעיה. הצלחתי לצפות בפרק באנגלית דרך סטרימר חלופי שמוגדר לנטפליקס ארצות הברית עי SMART DNS. שם אין בעיה של שפה...
משהו שם לב לזה?מקווה שעד מחר זה יתוקן... לתמיכה הטכנית אין מענה פרט מלהמליץ ללקוח לצפות במשהו אחר עד שהבעיה תפתר... פשוט חוסר מקצעויות מצד נטפליקס...
בקיצור, אולי אפשר לסמוך על סול,אבל לא על נטפליקס...
https://www.reddit.com/r/netflix/commen ... ly_german/
זה כך בכל העולם פרט לארצות הברית. מה שיותר מרגיז שלנטפליקס אין ETA לתיקון הבעיה. הצלחתי לצפות בפרק באנגלית דרך סטרימר חלופי שמוגדר לנטפליקס ארצות הברית עי SMART DNS. שם אין בעיה של שפה...
משהו שם לב לזה?מקווה שעד מחר זה יתוקן... לתמיכה הטכנית אין מענה פרט מלהמליץ ללקוח לצפות במשהו אחר עד שהבעיה תפתר... פשוט חוסר מקצעויות מצד נטפליקס...
בקיצור, אולי אפשר לסמוך על סול,אבל לא על נטפליקס...
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
בדקתי עכשיו ואתה צודק.
אבל לדעתי אתה לוקח את זה קצת יותר מדי קשה - בסך הכל פרק בסדרת טלויזיה - לא סוף העולם ידידי
אבל לדעתי אתה לוקח את זה קצת יותר מדי קשה - בסך הכל פרק בסדרת טלויזיה - לא סוף העולם ידידי
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
יש לנטפליקס שירות בצט מצוין. תעדכן אותם.
זה תקלה שהם יתקנו מהר
זה תקלה שהם יתקנו מהר
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
·vivi כתב:יש לנטפליקס שירות בצט מצוין. תעדכן אותם.
זה תקלה שהם יתקנו מהר...
אני ועוד עשרות אלפים כבר ניסו להתלונן על הבעיה. נציגי הצ'אט רק אומרים שהם מודעים לכך ושהבעיה בטיפול אבל לא יכולים לתת תשובה מתי תפתר. ממליצים לצפות בכותר אחר בנתיים... זה פשוט הזוי כי בנטפליקס US אין את הבעיה, אז מה כל כך קשה להעתיק אצ המקור מהשרת האמריקאי לשאר השרתים???
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
סבלנות ידידי... בסוף הכל מסתדר 
בשנים האחרונות שיניתי מעט את הרגלי הצפייה שלי: אני צופה רק בסדרה אחת [בעבר הייתי צופה בכמה במקביל], רק שמסתיימת העונה במלואה [הפסקתי עם הסדרות של פרק שבועי] ורק שהסדרה כוללת כתוביות מלאות.
זה פתר לי הרבה תסכולים.
בשנים האחרונות שיניתי מעט את הרגלי הצפייה שלי: אני צופה רק בסדרה אחת [בעבר הייתי צופה בכמה במקביל], רק שמסתיימת העונה במלואה [הפסקתי עם הסדרות של פרק שבועי] ורק שהסדרה כוללת כתוביות מלאות.
זה פתר לי הרבה תסכולים.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11522
- נתן תודות: 1198 פעמים
- קיבל תודות: 2426 פעמים
תהיו בריאים -איך אתם יכולים לראות סדרות כמו שראינו לפני 25 שנה...
פרק פרק. כמה סבלנות.
לשאלך, נטפליקס לא תמיד עומדים בלוח זמנים
בדרך כלל מאחרים בהוצאת הפרקים. סבלנות.
פרק פרק. כמה סבלנות.
לשאלך, נטפליקס לא תמיד עומדים בלוח זמנים
בדרך כלל מאחרים בהוצאת הפרקים. סבלנות.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46357
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5075 פעמים
Kondo10,
לא ראוי לתת ביקורת על הרגלי הצפייה
לא ראוי לתת ביקורת על הרגלי הצפייה
- Kondo10

זה שאין לך חוש הומור זו בעיה שלך.
תודה.
תודה.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

Kondo10,
וזוהי אזהרה ראשונה ואחרונה לגופו של אדם. בפעם הבאה תושעה מהקבוצה.
וזוהי אזהרה ראשונה ואחרונה לגופו של אדם. בפעם הבאה תושעה מהקבוצה.
- Kondo10

ומה שרשמת זה לא לגופו של אדם? בדוק את עצמך.
הכאב לא מרפה, התקווה מתפוגגת, יש אולי אופטימיות, אך הצלקת תישאר לעד.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

גם אני מעדיף צפיה בעונות שהסתיימו מהסיבות שכתבת, אבל אחרי שסיימתי עונה 4 של UnReal, עונה 4 של הגשר,ו 2 עונות של סיפורה של שפחה פתאום אין סדרות טובות בסביבה. נשאר סמוך על סול ולחכות משבוע לשבוע כמו בימים ההם.vivi כתב:סבלנות ידידי... בסוף הכל מסתדר
זה פתר לי הרבה תסכולים....
אז כמו אצל כותב ההודעה אם יעלה פרק בלי כתוביות זה ישגע אותי כי עד שמפנים זמן פעם בשבוע ויושבים לראות פרק עם מצב רוח מתאים, אין סבלנות לחכות עוד שבוע.
מזל שיש גם סרטים ו....ספרי קריאה בעולם