בקשה להמלצה על תליית סנטר Klipsch rc62 ii. האם ניתן לבצע קדיחה קטנה?

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
NadavDavid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, עברתי לא מזמן דירה ועקב אילוצים של מבנה הסלון וכו', נאלצתי לתלות את כל הרמקולים שלי בגובה.
השתמשתי במתלים של Mount-It עבור כל הרמקולים ולמען האמת אני דיי מרוצה מהם בינתיים.
השתדרגתי בשבוע האחרון בסנטר חדש Klipsch rc62 ii והגיע הזמן לתלות אותו במקום הסנטר הישן שהיה לי.
היות ומדובר ברמקול חדש בשווי גבוה יותר ממה שהיה לי עד עכשיו החלטתי להתייעץ לפני שאני קודח או עושה שטויות איתו.

השאלה שלי - האם זה בטוח להבריג ברגים M5x10 בחלק האחורי של הרמקול?
עשיתי את זה בRS35 וב-201V ועל פניו נראה שזה אפשרי ולא פוגע בשום דבר :lol: .
אבל כמו שאמרתי - עם הrc62 אני רוצה להיות זהיר יותר.
אם הדבר אפשרי - אני שוקל להשתמש בשני התקנים של Mount-It לטובת התלייה שלו.

בכל מקרה - אשמח להמלצה על מתלים אחרים שלא מצריכים קדיחה ברמקול ומתאימים למימדים שלו:
גובה 20.3 ס"מ
עומק 31.8 ס"מ
רוחב 59.7 ס"מ
משקל 14 ק"ג

בנוסף, חשוב לי שתהיה האפשרות של הטייה כלפי מטה של לפחות 15 מעלות (לא בטוח מה ההטייה הנוכחית שיש לי).
מצרף תמונה להמחשת האילוצים.

תודה רבה (:

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #2 

זה פשוט נראה כמו סידור לא טוב של המרחב.
קידוח ברמקול זאת פעולה לגיטימיט אבל מאוד אישית. רוב האנשים מרגישים לא טוב אם זה, מסיבות מוזרות, אבל זה משהו אשר נהוג מתחילת התחום.

NadavDavid פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 25
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

@BUGY
·
תודה רבה על המענה,
מודע לסידור הבעייתי פשוט העדפנו "לא לסגור" את המרחב עם ספות באמצע החלל, ה-Trade off היה המיקומים של הרמקולים.

לגבי הקדיחה - יש פעולות / בדיקות מקדימות שכדאי לעשות בנוגע לבחירת מיקום הקדיחה (בהקשר לפגיעה בחלקים הפנימיים של הרמקול) או כשמדובר באורך בורג כזה לא אמורה להיות בעיה?

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #4 

NadavDavid כתב:@BUGY
·
תודה רבה על המענה,
מודע לסידור הבעייתי פשוט העדפנו "לא לסגור" את המרחב עם ספות באמצע החלל, ה-Trade off היה המיקומים של הרמקולים.

לגבי הקדיחה - יש פעולות / בדיקות מקדימות שכדאי לעשות בנוגע לבחירת מיקום הקדיחה (בהקשר לפגיעה בחלקים הפנימיים של הרמקול) או כשמדובר באורך בורג כזה לא אמורה להיות בעיה?
...
·לא צריך לסגור הכל בספות יש דרכים רבות לסדר את הסלון, רק להתרחק מהשיטה הישראלית המוזרה. בכל מקרה, לא אמורים להיות שם חלקים פנימיים. אני היתי פותח את הרמקול מהצד של הוופר או מחפש תמונות שלו פתוח ברשת כדי לראות שזה במקרה לא רמקול שונה בעיצוב ושמו את הקרוס על הדופן האחורית. כך שאתה גם יכול לעלות בגודל הבורג עם צריך.
יש גם מתלים, ישנים יותר, לסנטרים/מערכות שמע, על זרוע אבל לא מכיר כאלה שיתנו לך זווית כזאת שלילית.

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9047
נתן תודות: 1583 פעמים
קיבל תודות: 1353 פעמים

שליחה #5 

יש לי מתלים שיכולים להתאים לך למה שאתה צריך על צידוד והטייה לכל הכיוונים.
שימושו אותי פעם לתלות רמקולים של בוז גדולים על הקיר.

https://www.hometheater.co.il/vp2210324#2210324

תמונות יש בלינק. לדעתי יש לי גם את הברגים המתאימים לחיבור לרמקול כך שלא ייכנסו לתוך התיבה.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”