הבוקר, 80% מההודעות החדשות זה AMAZON DEALS. מבאס.
ודאי שאין להפחית בכמות הדילים.
החבר'ה שמפרסמים תורמים מאוד לקהילה ומוסיפים תעבורה ותוכן לאתר(שזה חשוב לכל אתר בשביל לשרוד)
החבר'ה שמפרסמים תורמים מאוד לקהילה ומוסיפים תעבורה ותוכן לאתר(שזה חשוב לכל אתר בשביל לשרוד)
- jacko-il
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8352
- נתן תודות: 760 פעמים
- קיבל תודות: 1173 פעמים
@mayeast
·
שותף (חלקית) לדעתך מפני שגם אותי הדילים לא מעניינים.
אבל יש פתרון פשוט - פשוט תוריד את ה- "V" בהגדרות בחשבון שלך כך ש "הודעות חדשות בפורומים" לא תכלול את כל תתי הפורום של הדילים. זהו, סגרת את העניין ולא תראה יותר את הדילים אלא אם תכנס מבחירה לפורום הדילים.
שא ברכה
·
אבל יש פתרון פשוט - פשוט תוריד את ה- "V" בהגדרות בחשבון שלך כך ש "הודעות חדשות בפורומים" לא תכלול את כל תתי הפורום של הדילים. זהו, סגרת את העניין ולא תראה יותר את הדילים אלא אם תכנס מבחירה לפורום הדילים.
שא ברכה
אין צורך לצטט כדי להגיב. בשביל זה יש "הגב".
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
שותף לדעה של כותב הפוסט, פורום דילים הפך לשכפול של SlickDeals ואתרים דומים לו, המטרה היתה שדילים נבחרים יגיעו לשם ולא דיל על 15 ש"ח פחות על שואב עלים....
שלא נדבר שחצי מהדילים מועתקים מאתרים אחרים, או אתרים אחרים מעתיקים מפה. בכל מקרה זה מעיק וזה לא היתה המטרה של הפורום פה. נראה כי המטרה המרכזית נהפכה לייצר הכנסות מאפילייאטPayneBack3 כתב:שותף לדעה של כותב הפוסט, פורום דילים הפך לשכפול של SlickDeals ואתרים דומים לו, המטרה היתה שדילים נבחרים יגיעו לשם ולא דיל על 15 ש"ח פחות על שואב עלים.......
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·jacko-il כתב:@mayeast
·
שא ברכה...
הנה פתרון פשוט ואלגנטי, מי שלא מעניין אותו לקבל התראות בדחיפה על דילים, שפשוט יבטל טת האופציה לקבל עליהם התראות תחת "מה קורה" ובא לציון גואל.
המשך יום מקסים.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

@Huber
·
אני מאוד מעריך את התרומה שלך פה, אבל הבעייתיות היא שהדילים האיכותיים נבלעים בגלל הכמות, אנשים כן רוצים לקבל התראות אבל לא על כל דבר.
·
אני מאוד מעריך את התרומה שלך פה, אבל הבעייתיות היא שהדילים האיכותיים נבלעים בגלל הכמות, אנשים כן רוצים לקבל התראות אבל לא על כל דבר.
- nirzon
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1352
- נתן תודות: 83 פעמים
- קיבל תודות: 192 פעמים
·jacko-il כתב:@mayeast
·
שא ברכה...
תודה רבה, לא ידעתי שיש את האופציה הזו. שני קליקים ובא לציון גואל.
צריך להכנס ל"שינוי פרופיל", לגלול למטה, ושם זה מופיע.
- Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73337
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
·PayneBack3 כתב:@Huber
·
אני מאוד מעריך את התרומה שלך פה, אבל הבעייתיות היא שהדילים האיכותיים נבלעים בגלל הכמות, אנשים כן רוצים לקבל התראות אבל לא על כל דבר....
בוא תשים את הכסף שלך אפא שהמילים שלך כמו שאומרים. בימים האחרונים - איזה מהדילים שפירסמתי הוא "לא איכותי" כהגדרתך?
ד"א, לא בשביל להעליב, אבל שמתי לב שאלו שיש להם הכי הרבה "בעיות" עם הפורום הזה הם דווקא אלו שהכי פחות פעילים והכי פחות תורמים בפורום. קורולציה מעניינית, מניח שזה קורה עקב העובדה שהם לא מודעים לכמות הזמן והמאמץ שמשקיעים אלו שכן תורמים - ניחוש מושכל.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבה אבל אני לא מתכוון להיכנס לויכוחים מיותרים, הבעתי את דעתי כמו אחרים, שיהיה אחלה יום.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78902
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
נניח והיינו מפחיתים את כמות פרסום הדילים, איך היה אפשר לבחור מה כן לפרסם ומה לא?
אפשר לפתוח פורום תת דילים מאמזון...
דילים מעל 25% (אולי מעל 30%) ומעלה הנחה. רק היום. שימו לב. מדובר בדיל חבל"ז.
דילים דרדל'ה.
או פשוט דילים שהם פחות נגיד מ 30% הנחה שלא יגיעו לפה...
ככה כל מי שמעוניין בדילים במשמעות הרחבה של המילה יוכל לסמן לקבל את זה להודעות האחרונות בפורום.
ולא יראה בהודעות 90% "דילים" ו 2 פוסטים מפורומים אחרים...
דילים דרדל'ה.
ככה כל מי שמעוניין בדילים במשמעות הרחבה של המילה יוכל לסמן לקבל את זה להודעות האחרונות בפורום.
ולא יראה בהודעות 90% "דילים" ו 2 פוסטים מפורומים אחרים...
- איינשטיין
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 8560
- נתן תודות: 176 פעמים
- קיבל תודות: 394 פעמים
+1b2k כתב:אפשר לפתוח פורום תת דילים מאמזון...
דילים דרדל'ה.
ולא יראה בהודעות 90% "דילים" ו 2 פוסטים מפורומים אחרים......
רעיון מעולה לדעתי
חיים פעם אחת, נצלו כל רגע להנות מהם!
- molvy
- חבר מכור קשה

- תגובות: 7041
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1461 פעמים
תאמת זה כלל לא מפריע לי
לפעמים יש דברים שמעניינים אותי ואני קורא יותר לעומק
כך שמבט מהיר על רשימת ההודעות די מבהיר לי מה אני רוצה לראות ומה לא
כף שלטעמי הדיון לא רלוונטי ולא נראה לי שזה משהו שצריך להגביל או לפלטר מטעם ההנהלה,
מי שלא רוצה לראות יש שיטה כפי שהראו למעלה
לפעמים יש דברים שמעניינים אותי ואני קורא יותר לעומק
כך שמבט מהיר על רשימת ההודעות די מבהיר לי מה אני רוצה לראות ומה לא
כף שלטעמי הדיון לא רלוונטי ולא נראה לי שזה משהו שצריך להגביל או לפלטר מטעם ההנהלה,
מי שלא רוצה לראות יש שיטה כפי שהראו למעלה