כמו בכותרת אז שאלתי היא זו:
אני מעוניין לרכוש רמקול סנטר klipsch rc-25 וכיום יש לי זוג קדמיים וולדוס 400 של וורפדייל. השאלה שלי האם תהיה תאימות בין הרמקולים או שעליי להכנס להשקעה ולרכוש גם סט קדמיים של קליפש (לא מעוניין בהוצאה)???
בלי קשר האם מישהו מכיר את הסנטר ויכול לאמר כמה מילים עליו (לטוב ולרע) אני אשמח
אגב המגבר הוא rxv-800 של ימהה
רמקול סנטר בדחיפות!!! האם יתאים עם רמקולים קדמיים שונים???
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
היה לי אותו (יחד עם RF15) והוא בסדר גמור. כפי שמרטין כתב, באמת רצוי שכל הסט (קדמיים וסנטר) יהיו מאותה הסדרה או לפחות מאותו היצרן, אבל אם אתה לא שומע מוסיקה רב-ערוצית (sacd ,DVD-A) ולא רואה סרטי פעולה (מרוצים וכו') כאשר סאונד עובר בין הרמקולים, הנושה הוא פחות קריטי. חשוב מאד - בדוק איך הרמקול הזה נשמע עם הרסיבר שלך. יש לא מעט סטיגמות על קליפשים שהם צמרניים לכאורה ולא נעימים לאוזן- כל זה מאי-התאמה למגבר.
ויטלי
- gtr
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 283
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
רמקול סנטר שונה
כניראה שסט דומה,יבטיח אחידות מסוימת,הן מבחינת הצליל וכן גם במראה.
אף על פי כן מניסיוני,אפשר להגיע לתוצאות מדהימות - לא פחות,משילובים שונים.
הרמקולים הקידמיים שלי-הן למוסיקה ,והן לקולנוע ביתי הם מרטין לוגן אסנט,היתה לי בעיה אמיתית עם סנטר שיהיה מספיק מהיר עבורם,ועם זאת שלא ישתלט יתר על המידה.
השילוב עם רמקול סנטר של אוונס סיג'ניצ'ר 9(שאגב מעולה כשלעצמו} לא השביע את רצוני,
הוא היה 'סגור' מידי לטעמי,וכמובן איטי.
בשבוע האחרון התחדשתי(בעזרתו האדיבה של ישראל מאניגמה אודיו), בסנטר של klipsch rc-7, רמקול סנטר גדול מאוד ובעל נוכחות שמיעתית וויזואלית.
ידעתי שלחברה מוניטין צרחני,וכיוון מסוים לטוויטר חריף מידי לאוזניים מסוימות(שופר),
אך עם זאת ידעתי שהוא מספיק מהיר וההיפך הגמור מ 'סגור',ובסרטים והופעות לי זה חשוב.
התוצאה בעניי אחרי שבוע אינטנסיבי,פשוט מעולה.
אפשר לשלב בין רמקולים,אפילו רצוי,כדי שברגע שתלחץ ברסיבר/מגבר לסטריאו נטו-תישאר עם הרמקולים אותם בחרת מראש למוסיקה,ולא התפשרת על סט כזה או אחר.
במרבית המיקרים לדעתי,רמקול מוסיקלי טוב יתאים לקולנוע ביתי,ולא בטוח שרמקול שניבחר בשל יכולותיו בקולנוע ביתי,יהיה מוסיקלי באותה מידה.
אף על פי כן מניסיוני,אפשר להגיע לתוצאות מדהימות - לא פחות,משילובים שונים.
הרמקולים הקידמיים שלי-הן למוסיקה ,והן לקולנוע ביתי הם מרטין לוגן אסנט,היתה לי בעיה אמיתית עם סנטר שיהיה מספיק מהיר עבורם,ועם זאת שלא ישתלט יתר על המידה.
השילוב עם רמקול סנטר של אוונס סיג'ניצ'ר 9(שאגב מעולה כשלעצמו} לא השביע את רצוני,
הוא היה 'סגור' מידי לטעמי,וכמובן איטי.
בשבוע האחרון התחדשתי(בעזרתו האדיבה של ישראל מאניגמה אודיו), בסנטר של klipsch rc-7, רמקול סנטר גדול מאוד ובעל נוכחות שמיעתית וויזואלית.
ידעתי שלחברה מוניטין צרחני,וכיוון מסוים לטוויטר חריף מידי לאוזניים מסוימות(שופר),
אך עם זאת ידעתי שהוא מספיק מהיר וההיפך הגמור מ 'סגור',ובסרטים והופעות לי זה חשוב.
התוצאה בעניי אחרי שבוע אינטנסיבי,פשוט מעולה.
אפשר לשלב בין רמקולים,אפילו רצוי,כדי שברגע שתלחץ ברסיבר/מגבר לסטריאו נטו-תישאר עם הרמקולים אותם בחרת מראש למוסיקה,ולא התפשרת על סט כזה או אחר.
במרבית המיקרים לדעתי,רמקול מוסיקלי טוב יתאים לקולנוע ביתי,ולא בטוח שרמקול שניבחר בשל יכולותיו בקולנוע ביתי,יהיה מוסיקלי באותה מידה.
הג'ירפה אילמת?