הזמנת טלוויזיה מחו"ל
היי, אני מחפש כרגע להזמין טלוויזיה מחו"ל לארץ.
מחפש משהו בין 43-50 אינץ', SMART עם עדיפות ל-ANDROID, ותומכת 4K.
ראיתי מחירים לא סימפטיים בשילוחים צד ג' מאמזון, אז עברתי לחפש ב-B&H.
השאלה שלי, האם יש פרמטרים ספיציפיים שצריך לחפש בטלוויזיה עבור הארץ? כמו מולטיסיסטם (שאני לא יודע מה זה) או דברים אחרים?
בנוסף, האם תהיה לי בעיה של מכס או כל מיסים אחרים מלבד מה שאני משלם באתר שלהם?
תודה!
מחפש משהו בין 43-50 אינץ', SMART עם עדיפות ל-ANDROID, ותומכת 4K.
ראיתי מחירים לא סימפטיים בשילוחים צד ג' מאמזון, אז עברתי לחפש ב-B&H.
השאלה שלי, האם יש פרמטרים ספיציפיים שצריך לחפש בטלוויזיה עבור הארץ? כמו מולטיסיסטם (שאני לא יודע מה זה) או דברים אחרים?
בנוסף, האם תהיה לי בעיה של מכס או כל מיסים אחרים מלבד מה שאני משלם באתר שלהם?
תודה!
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין מכס על טלוויזיות, אבל תצטרך לשלם מע"מ.
לדעתי לא שווה להתעסק בזה עבור מסכים קטנים\זולים.
לדעתי לא שווה להתעסק בזה עבור מסכים קטנים\זולים.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
גם לא לגדולים מ-"60. מאחר ואין יותר מכס ונשאר רק מע"מ, לרוב לא ממש משתלם לקנות טלוויזיות בחו"ל.
לפני שנה אולי היה כדאי, אבל לא היום.
לפני שנה אולי היה כדאי, אבל לא היום.
@TheCoolest
·
ואם אני רוצה לרכוש את VIZIO P הרגילה או הקוואנטום...? אם אני לא טועה לא ראיתי שמייבאים אותה לארץ והביקורות באתרים המומחים דווקא ממקמים אותן במקום מכובד לעומת השחקניות הגדולות.
אני כבר כמה זמן מתלבט אם כדאי לעשות את הצעד הזה בכל מקרה מחכה לראות כמה תעלה הקוואנטום ב B&H.
·
ואם אני רוצה לרכוש את VIZIO P הרגילה או הקוואנטום...? אם אני לא טועה לא ראיתי שמייבאים אותה לארץ והביקורות באתרים המומחים דווקא ממקמים אותן במקום מכובד לעומת השחקניות הגדולות.
אני כבר כמה זמן מתלבט אם כדאי לעשות את הצעד הזה בכל מקרה מחכה לראות כמה תעלה הקוואנטום ב B&H.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- יצירת קשר:
@lion77
.
חישוב פשוט:
ה-quantum עולה בערך $2200. תוסיף $300 למשלוח.
תוסיף לכל זה 17% מע"מ ותקבל קרוב ל-$3K. הסמארט בויזיו נעול גאוגרפית, ותצטרך לחבר אותה דרך VPN באופן קבוע או להשתמש רק בקאסט. תצטרך שנאי מתאם מתח, שזה עוד כמה מאות שקלים. בסכום הזה כבר תוכל לקנות LG C8 כאן בארץ...
.
חישוב פשוט:
ה-quantum עולה בערך $2200. תוסיף $300 למשלוח.
תוסיף לכל זה 17% מע"מ ותקבל קרוב ל-$3K. הסמארט בויזיו נעול גאוגרפית, ותצטרך לחבר אותה דרך VPN באופן קבוע או להשתמש רק בקאסט. תצטרך שנאי מתאם מתח, שזה עוד כמה מאות שקלים. בסכום הזה כבר תוכל לקנות LG C8 כאן בארץ...
@TheCoolest
·
צודק. עוד לא ראיתי מחיר אבל היה נדמה לי שראיתי 1750 $ לא שזה משנה הרבה בחישוב. תכלס מספיק לי 55", אז אולי אפילו את הרגילה משתלם להביא ? חבל שלא מייבאים את הדגמים שלהם לארץ למרות שלא בטוח שהתמחור בארץ ישתווה לארה"ב.
·
צודק. עוד לא ראיתי מחיר אבל היה נדמה לי שראיתי 1750 $ לא שזה משנה הרבה בחישוב. תכלס מספיק לי 55", אז אולי אפילו את הרגילה משתלם להביא ? חבל שלא מייבאים את הדגמים שלהם לארץ למרות שלא בטוח שהתמחור בארץ ישתווה לארה"ב.