חשבתי לשתף,
אני מתלבט לגבי שירות VPN
NORDVPN מול ExpressVPN מבחינת מבצעים לנורד יש כרגע מבצע מפתה של 2.75$ לחודש - בתוכנית ל3 שנים. שזה יוצא בערך שליש ממה שExpressVPN מבקשים 6.67$ לחודש - תוכנית לשנה.
אז לפני שרצתי לשלם, רציתי לבדוק איזה שירות נותן לי תמורה טובה יותר והאם הפער במחיר מוצדק.
בעוד NORDVPN נותנים באתר שלהם אפשרות ל3 ימי ניסיון חינם לא התחייבות וללא הזנת פרטי אשראי בקישור
https://free.nordvpn.com/
באתר של ExpressVPN אין אפשרות כזו.
ישנה התחייבות להחזר כספי מלא בתוך 30 הימים הראשונים להרשמה אם נרצה לבטל.
אני תמיד מעדיף לנסות משהו לפני שאני מנדב אשראי.
מפה לשם - התקנתי את האפליקציה של ExpressVPN על הANDROID TV ומסתבר שבאפליקציה יש אפשרות ל7 ימי ניסיון - רק צריך להזין מייל.
אם למישהו בא להמליץ על איזה שירות עדיף לצרכי סטרימינג מחו"ל אשמח לשמוע.
7 ימים ניסיון חינם, EXPRESSVPN
אני לפני כמה חודשים ניסיתי לחודש את nordvpn יש להם שרת בארץ בחווה של 014 אם אני זוכר נכוןnafroman כתב:חשבתי לשתף,
אני מתלבט לגבי שירות VPN
NORDVPN מול ExpressVPN מבחינת מבצעים לנורד יש כרגע מבצע מפתה של 2.75$ לחודש - בתוכנית ל3 שנים. שזה יוצא בערך שליש ממה שExpressVPN מבקשים 6.67$ לחודש - תוכנית לשנה.
אז לפני שרצתי לשלם, רציתי לבדוק איזה שירות נותן לי תמורה טובה יותר והאם הפער במחיר מוצדק.
בעוד NORDVPN נותנים באתר שלהם אפשרות ל3 ימי ניסיון חינם לא התחייבות וללא הזנת פרטי אשראי בקישור
https://free.nordvpn.com/
באתר של ExpressVPN אין אפשרות כזו.
ישנה התחייבות להחזר כספי מלא בתוך 30 הימים הראשונים להרשמה אם נרצה לבטל.
אני תמיד מעדיף לנסות משהו לפני שאני מנדב אשראי.
מפה לשם - התקנתי את האפליקציה של ExpressVPN על הANDROID TV ומסתבר שבאפליקציה יש אפשרות ל7 ימי ניסיון - רק צריך להזין מייל.
אם למישהו בא להמליץ על איזה שירות עדיף לצרכי סטרימינג מחו"ל אשמח לשמוע....
הגדרתי את החיבור על pfsense שיש לי,מבחינת ביצועים קבלתי את כל הרוחב פס לפי הסנכון שלי מול בזק 60/3
בלי בעיה,הבעיה שלי איתם זה שהם לא תומכים בפתיחת פורטים משמע טורנטים גיימינג וכ''ו דברתי איתם במייל אמרו שלי שזה פיצ'ר עתידי אז בקשתי החזר כספי וקבלתי תוך יומיים את כל מששלמתי לחודש ימים מראש
לגבי אקספרס לא ניסיתי אותם אבל שמעתי שיש להם אחלה של מהירויות ויש להם גם שרת בארץ
ויש גם את PIA שיש להם גם שרת בארץ והם כן תומכים בפתיחת פורטים.
לדעתי כולם אותו דבר מששונה זה המחיר ואפשרות לפתיחת פורטים.
@MrYair
תודה על התשובה המפורטת.
בסוף אחרי שניסיתי גם את NORDVPN וגם את ExpressVPN החלטתי שלצורך שלי אין הצדקה ממשית לשלם פי 3 על ExpressVPN רק בשביל המהירות.
המהירות לא הייתה ברמה של שמים וארץ יחסית ל- NORDVPN (שרתים בארה"ב ואנגליה זה הצורך שלי)
אז תפסתי את הדיל חזרה ללימודים שהיה של 3 שנים בכ-320 ש"ח..
מקווה לא להתאכזב.
תודה על התשובה המפורטת.
בסוף אחרי שניסיתי גם את NORDVPN וגם את ExpressVPN החלטתי שלצורך שלי אין הצדקה ממשית לשלם פי 3 על ExpressVPN רק בשביל המהירות.
המהירות לא הייתה ברמה של שמים וארץ יחסית ל- NORDVPN (שרתים בארה"ב ואנגליה זה הצורך שלי)
אז תפסתי את הדיל חזרה ללימודים שהיה של 3 שנים בכ-320 ש"ח..
מקווה לא להתאכזב.