בעיית חיבור חיישן תנועה לוורה

בית חכם, עוזרות חכמות, חשמל חכם, מערכות שליטה ובקרה, Amazon Echo, Alexa, Google home, Control4, RTI, מנעולים חכמים ועוד.
שלח תגובה
עזי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 798
שם מלא: עזי
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 75 פעמים

שליחה #1 

אני מנסה כבר מספר ימים לחבר חיישן תנועה של פיבארו לבקר וורה (VeraSecure) ומוצגת לי עליו הודעה קבועה בממשק: "Please wait! Getting secure classes".
הגלאי עובד. אני מקבל קריאות טמפרטורה, קריאות עוצמת אור וזיהוי תנועה אבל לא מצליח לשנות פרמטרים בחיישן.
ניסיתי לאפס אותו ולחבר מחדש, ניסיתי "להעיר" אותו, ולאחר שעות של תיסכול, גם איפסתי את הוורה, אבל אני לא מצליח להיפטר מההודעה.
יש למישהו תובנות איך לפתור זאת?
תודה.

דומיקון
סמל אישי של משתמש
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 886
נתן תודות: 50 פעמים
קיבל תודות: 146 פעמים

שליחה #2 

כמה דברים -
1. נסה שוב להוציא אותו מהמערכת ולכלול אותו שוב כרכיב ZWAVE גנרי. כשאתה עושה את זה - שים אותו במרחק קרוב (30 ס"מ מהבקר) .
2. אם גם אחרי שהוא מתחבר עדיין יש הודעת שגיאה - נסה להפעיל פקודה CONFUGURE DEVICE NOW מתוך התפריט ADVANCED, ואחרי שאתה שולח את הפקודה מהבקר - ללחוץ על הכפתור צימוד של החיישן כדי "להעיר אותו" .

אם לא עוזר - תתקשר לתמיכה של ורה ... שיעבדו איתך על זה בטלפון, הם פותרים את זה ביחד איתך
דומיקון - בית ישראלי חכם יותר
נציגי חברת Vera Control LTD בישראל
הפתרון המלא לבית חכם ישראלי בטכנולוגיית Z-Wave בתדר 916 MHz באישור משרד התקשורת ומכון התקנים
http://www.domicon.co.il/

עזי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

תודה. כבר ניסיתי את הדרכים הללו.
קבעתי לשחק עם חבר הערב טניס שולחן עם החיישן בתור כדור פינג פונג, אולי זה ישכנע אותו לעבוד...
אני אפנה לתמיכה.

עזי פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #4 

אם זה מעניין או יעזור למישהו בעתיד, בתמיכה של וורה הציעו לי לאחר מספר נסיונות ולפני החזרת החיישן לספק לנסות ולצמד את החיישן כאשר הבקר והחיישן נמצאים במיקום פיזי שונה. הייתי בטוח שזה שייך לאותה משפחת העיצות של תמיכת הוט לגבי ניתוק הממיר מהחשמל אבל ניסיתי ו... החיישן התחבר לבקר ללא שום בעייה.
גם לאחר החזרת הבקר למקומו המקורי (על שולחן עבודה) וחיבור החיישן מחוץ לבית, התקשורת ביניהם עובדת ללא שום בעיות.

שלח תגובה

חזור אל “בית חכם ובקרה”