באיזו קונסולה לבחור?
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני יודע שהנושא פה נשחק ונחפר, האמת שגם עברתי על רוב הדיונים עליו. לא מצאתי ממש להתלבטות כמו שלי.
בתכלס, יש לי מסך 4K חדש, עם HDR והכל מגניב ויפה. שוקל לקנות קונסולה לכבוד הפיפ"א החדשה שתצא. אז אני מתלבט בין ה PS4 PRO ל-XBOX ONE X. הקטע שהכיוון זה בעיקר לשחק פיפ"א, NBA וכאלה, ככה שפחות איכפת לי מהבלעדיים אלא יותר מהחוויה של המשחק והקונסולה.
קראתי, ראיתי והתלבטתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה סופית ממש. פה גם נכנס ענייני המולטיפלייר, סתם לא סגור אם ליותר חברים יש XBOX או PS
בתכלס, יש לי מסך 4K חדש, עם HDR והכל מגניב ויפה. שוקל לקנות קונסולה לכבוד הפיפ"א החדשה שתצא. אז אני מתלבט בין ה PS4 PRO ל-XBOX ONE X. הקטע שהכיוון זה בעיקר לשחק פיפ"א, NBA וכאלה, ככה שפחות איכפת לי מהבלעדיים אלא יותר מהחוויה של המשחק והקונסולה.
קראתי, ראיתי והתלבטתי ולא הצלחתי להגיע להחלטה סופית ממש. פה גם נכנס ענייני המולטיפלייר, סתם לא סגור אם ליותר חברים יש XBOX או PS
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

- תגובות: 300
- נתן תודות: 4 פעמים
אקסבוקס זה סוס מת (לפחות במכירות אצלי בעבודה) לך על סוני הקונסולה הנמכרת בעולם ותצטרף לעשרות מליוני לקוחות מרוצים בארץ ובעולם עם ובלי קשר לאקסקלוסיביים-
כל ילד יודע שסוני פרו אמנם חלשה על הנייר מאקסבוקס איקס אבל ויזואלית נראה הרבה יותר ולא במקרה יצאה מהדורת 500 מיליון ובוא נאמר שלמיקרוסופט לא תצא מהדורה כזאת בשנים הקרובות- לא אני לא פנבוי ובכלל במקור הייתי שרוף של סגה מול נינטנדו בזמנו למרות ההפסדים ופשיטות הרגל אבל עם הזמן הבנתי את שיטת השיווק של סוני והקידמה הטכנולוגית של הקונסולות שלהן-
אני מוכר בעבודה גם סוני וגם מיקרוסופט והאחרונות מעלות אבק ומורידות מחיר ועדיין אף אחד לא קונה אולי אחד ל...
סוני פרו היתה ועודנה לדעתי טעות שיווקית ויצאה מתוך לחץ (ציינתי כבר שאני לא פנבוי) כי הם יכלו למשוך בכיף 7 או 8 שנים עם הנוכחית ולהשקיע את המשאבים של הפרו בסוני 5 (שתהיה לדעתי מכת מוות למכירות של המתחרים) כי כמו אפל ככה סוני עומדת בצד ומחככת את ידיה לראות מה המתחרים מכינים ואז שולפים את השפן שלהם-
או כמו שסוני ציינה באיזה פוסטר בהשקת psx ב 95-
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF PLAYSTATION
כמובן שזו דעתי ומקווה שלא יאכלו אותי כאן כי אני חושב שדייקתי בדברים המהותיים וכמובן תרכוש מה שנראה לך אבל בגדול על כל יחידה של אקסבוקס אני מוכר 15 סוני ואין כאן מה לשכנע את הלקוח כי כולם שואלים על סוני
בהצלחה!!!
כל ילד יודע שסוני פרו אמנם חלשה על הנייר מאקסבוקס איקס אבל ויזואלית נראה הרבה יותר ולא במקרה יצאה מהדורת 500 מיליון ובוא נאמר שלמיקרוסופט לא תצא מהדורה כזאת בשנים הקרובות- לא אני לא פנבוי ובכלל במקור הייתי שרוף של סגה מול נינטנדו בזמנו למרות ההפסדים ופשיטות הרגל אבל עם הזמן הבנתי את שיטת השיווק של סוני והקידמה הטכנולוגית של הקונסולות שלהן-
אני מוכר בעבודה גם סוני וגם מיקרוסופט והאחרונות מעלות אבק ומורידות מחיר ועדיין אף אחד לא קונה אולי אחד ל...
סוני פרו היתה ועודנה לדעתי טעות שיווקית ויצאה מתוך לחץ (ציינתי כבר שאני לא פנבוי) כי הם יכלו למשוך בכיף 7 או 8 שנים עם הנוכחית ולהשקיע את המשאבים של הפרו בסוני 5 (שתהיה לדעתי מכת מוות למכירות של המתחרים) כי כמו אפל ככה סוני עומדת בצד ומחככת את ידיה לראות מה המתחרים מכינים ואז שולפים את השפן שלהם-
או כמו שסוני ציינה באיזה פוסטר בהשקת psx ב 95-
NEVER UNDERESTIMATE THE POWER OF PLAYSTATION
כמובן שזו דעתי ומקווה שלא יאכלו אותי כאן כי אני חושב שדייקתי בדברים המהותיים וכמובן תרכוש מה שנראה לך אבל בגדול על כל יחידה של אקסבוקס אני מוכר 15 סוני ואין כאן מה לשכנע את הלקוח כי כולם שואלים על סוני
בהצלחה!!!
אם אתה רוצה את הקונסולה שתומכת יותר טוב בחומרה שרכשת, בעיקר מתעניין במשחקים של EA ולא קריטי לך משחקים של PS - הייתי ממליץ על ה X. על הדרך זה גם יתן לך אפשרות לנגן דיסקי בלו-רי 4K אם זה מעניין אותך. כמו כל מוצר אחר, לא משנה מה אחרים רוכשים - תרכוש את מה שעובד הכי טוב עבורך.
מה שכן, רשמת שאתה לא סגור לגבי מה יש לחברים שלך - וזה פרט מידע מאוד חשוב אם משחקי רשת עם חברים מעניינים אותך. ובהחלט מהווה חלק מהותי בהחלטה מה לרכוש. הייתי מציע לברר בקבוצה שלך לפני רכישה. אם מעניין אותך משחקי רשת באופן עקרוני, בלי קשר לאנשים ספציפים - בשתי הקונסולות כמובן תמצא שחקנים רבים לכל משחק.
מה שכן, רשמת שאתה לא סגור לגבי מה יש לחברים שלך - וזה פרט מידע מאוד חשוב אם משחקי רשת עם חברים מעניינים אותך. ובהחלט מהווה חלק מהותי בהחלטה מה לרכוש. הייתי מציע לברר בקבוצה שלך לפני רכישה. אם מעניין אותך משחקי רשת באופן עקרוני, בלי קשר לאנשים ספציפים - בשתי הקונסולות כמובן תמצא שחקנים רבים לכל משחק.
אני כבר שנים עם מיקרוספט ומרוצה מאוד, בסופו של דבר יש 2 דברים שצריך לבדוק 1 איזה משחקים ייחודיים יש לקונסולה שאתה רוצה, 2 איפה החברים שלך כי בסופו של דבר אתה תשחק מולטי פלייר מולם ולגבי כמות המכירות, גם על כל 15 אנדרויד נמכר אפל אחד (נתון לא בדוק חחח) , אז מה זה אומר...
-
Black_Eagle
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 270
- נתן תודות: 10 פעמים
תודה, כן נראה לי שהכיוון שלי עכשיו הוא בעיקר על הXBOX. נחכה לאיזה באנדל שווה עם הפיפ"א או מבצע נחמד מאמאזון
- yossigab
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 948
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
כאשר משווים ביצועי מכונה מול מכונה, זה זה נכון שXBOX מנצחת באיכות, אבל יש לדייק ולומר שההפרש הוא בנקודות בודדות בלבד ובוודאי לא נוק-אאוט.
ההפרשים בניהם קטנים, ורק השוואה side by side יכולה להראות את ההבדלים. אם תלך תראה PS ולמחרת תראה את אותו המשחק בXBOX לא תרגיש בהבדל.
ולכן, כמו שנאמר, מכיוון שאתה טוען שמשחקים אקלוסיביים לא מעניינים אותך, הפרמטר החשוב ביותר לדעתי זה מה יש לחברים שלך, ובמידה ויש לך ילדים - מה יש לחברים שלהם... אז קודם כל תברר את זה.
לכל חבריי בעלי הקונסולה יש PS, ולחברים של הילדים שלי, לרובם המכריע יש PS (אולי לאחד יש XB), וכך הם יכולים לשחק אונליין ביחד - והיום, עם כל משחקי הפורטנייט/אוברווטש וכו' - אם אתה לא באונליין עם החברים אז אתה מנותק...
(וגם אם עדיין אין לך חברים עם קונסולה, הרוב המכריע של הישראלים ב-PS. ד"א - אמריקאים די מחולקים חצי חצי)
דבר אחרון, עכשיו אתה טוען שאקסלוסיביים לא מעניינים אותך, אבל ברגע שתהיה לך קונסולה יפתח לך עולם חדש ואז אתה כנראה תרצה משחקים שלא חשבת עליהם כרגע.
ההפרשים בניהם קטנים, ורק השוואה side by side יכולה להראות את ההבדלים. אם תלך תראה PS ולמחרת תראה את אותו המשחק בXBOX לא תרגיש בהבדל.
ולכן, כמו שנאמר, מכיוון שאתה טוען שמשחקים אקלוסיביים לא מעניינים אותך, הפרמטר החשוב ביותר לדעתי זה מה יש לחברים שלך, ובמידה ויש לך ילדים - מה יש לחברים שלהם... אז קודם כל תברר את זה.
לכל חבריי בעלי הקונסולה יש PS, ולחברים של הילדים שלי, לרובם המכריע יש PS (אולי לאחד יש XB), וכך הם יכולים לשחק אונליין ביחד - והיום, עם כל משחקי הפורטנייט/אוברווטש וכו' - אם אתה לא באונליין עם החברים אז אתה מנותק...
(וגם אם עדיין אין לך חברים עם קונסולה, הרוב המכריע של הישראלים ב-PS. ד"א - אמריקאים די מחולקים חצי חצי)
דבר אחרון, עכשיו אתה טוען שאקסלוסיביים לא מעניינים אותך, אבל ברגע שתהיה לך קונסולה יפתח לך עולם חדש ואז אתה כנראה תרצה משחקים שלא חשבת עליהם כרגע.
PSN: YossiGab, GT6 PSN: GTP_YossiGab
אתה כותב את זה כאילו אין יותר משחקים אקסלוסיביים ל-XBOX,yossigab כתב: לכל חבריי בעלי הקונסולה יש PS, ולחברים של הילדים שלי, לרובם המכריע יש PS (אולי לאחד יש XB), וכך הם יכולים לשחק אונליין ביחד - והיום, עם כל משחקי הפורטנייט/אוברווטש וכו' - אם אתה לא באונליין עם החברים אז אתה מנותק...
דבר אחרון, עכשיו אתה טוען שאקסלוסיביים לא מעניינים אותך, אבל ברגע שתהיה לך קונסולה יפתח לך עולם חדש ואז אתה כנראה תרצה משחקים שלא חשבת עליהם כרגע....
נכון שהמשחקים יוצאים גם למחשב, אבל עדיין הם קייימים עבור משתמשי XBOX.
לפחות לא כל המשחקים האקסלוסיביים של ה-XBOX הם copy & paste כמו שסוני למדו לעשות.
לגבי משחקי online, סוני היא החברה שהכי מגבילה את הלקוחות שלה ב-Cross-Play.
פשוט ביזיון!
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

·זה עדיין לא משנה/ישנה את המספרים והעובדות ותיקון קטן: סוני לא למדה אלא לימדה ואז כולם הגיעו אחריהuribak כתב:אתה כותב את זה כאילו אין יותר משחקים אקסלוסיביים ל-XBOX,......
נכון שהמשחקים יוצאים גם למחשב, אבל עדיין הם קייימים עבור משתמשי XBOX.
לפחות לא כל המשחקים האקסלוסיביים של ה-XBOX הם copy & paste כמו שסוני למדו לעשות.
לגבי משחקי online, סוני היא החברה שהכי מגבילה את הלקוחות שלה ב-Cross-Play.
פשוט ביזיון!...
בתור אחד שיש לו את ה xbox one x ו ps4 רגיל הייתי ממליץ ללכת על הפרו
אלא כמובן כמו שאמרו החברים למעלה איזה מכשיר יש לחברים שלך
אני מצטער היום שרכשתי את ה x ולא חיכיתי לפרו
אני מוצא את עצמי היום מחובר לps4 ולאקסלוסיביים שלהם ומתבאס שלא לא יכול לשחק ב 4k .
גם אני בהתחלה לא עניין אותי אקסלוסיביים אבל שנכנסתי לזה לא יכול להפסיק.
עזבתי את ה pc בשביל הקונסולה.
כרגע משחק בכל סידרת היאקוזה שיצאה ל 4 ולא יכול להפסיק.
יש ברשותי 65 c7
שוקל ברצינות למכור את ה ps4 ולרכוש את הפרו ולא לחכות ל ps5
הפיפא 18 נראה מדהים על ה xbox on x
לא יצא לי לראות עדיין משחקי 4k על הסוני אבל בטוח שיראו גם מדהים
אלא כמובן כמו שאמרו החברים למעלה איזה מכשיר יש לחברים שלך
אני מצטער היום שרכשתי את ה x ולא חיכיתי לפרו
אני מוצא את עצמי היום מחובר לps4 ולאקסלוסיביים שלהם ומתבאס שלא לא יכול לשחק ב 4k .
גם אני בהתחלה לא עניין אותי אקסלוסיביים אבל שנכנסתי לזה לא יכול להפסיק.
עזבתי את ה pc בשביל הקונסולה.
כרגע משחק בכל סידרת היאקוזה שיצאה ל 4 ולא יכול להפסיק.
יש ברשותי 65 c7
שוקל ברצינות למכור את ה ps4 ולרכוש את הפרו ולא לחכות ל ps5
הפיפא 18 נראה מדהים על ה xbox on x
לא יצא לי לראות עדיין משחקי 4k על הסוני אבל בטוח שיראו גם מדהים
- vanhelsing
-
- עוסק בתחום

למי שאין כלל ps4 אז ברור שעדיף לרכוש פרו אך למי שיש ps4 לא שווה כלל לשדרג במיוחד שכבר שנה הבאה בעזה״ש יוצאים מסכים של 8k לשימוש ביתי של סמסונג ואחרות ומיותר לציין ש ps5 יתמוך במשחקים כאלה וזה אוטוטו וכבר יש קוד באינטרנט לסוני 5 ״erebus” וסביר להניח שתערוכת e3 2019 תזרוק רמז דק/עבה ושנה אחרי (2020) זה יחשפו ויכריזו באותה התערוכה על יציאת הקונסולה בחגים (סביבות דצמבר)uribak כתב:·4k לצחוק או לבכות..........
לupscale 150% מריחת פיקסלים אתה קורא 4k
פשוט פתטי....
·PS5 כשיצא. לא יתמוך אפילו ב4K נייטיב, אז אתה כבר רוצה 8K בקונסולה.vanhelsing כתב:למי שאין כלל ps4 אז ברור שעדיף לרכוש פרו אך למי שיש ps4 לא שווה כלל לשדרג במיוחד שכבר שנה הבאה בעזה״ש יוצאים מסכים של 8k לשימוש ביתי של סמסונג ואחרות ומיותר לציין ש ps5 יתמוך במשחקים כאלה וזה אוטוטו וכבר יש קוד באינטרנט לסוני 5 ״erebus” וסביר להניח שתערוכת e3 2019 תזרוק רמז דק/עבה ושנה אחרי (2020) זה יחשפו ויכריזו באותה התערוכה על יציאת הקונסולה בחגים (סביבות דצמבר).........
לדעתי ה-PS5 יהיה קצת יותר חזק מ-XBOX-X וזהו. מדובר על APU.
בשביל 4K אתה צריך לפחות מעל 10 טרה-פלופ. צא מהסרט.
מניסיון שלי על קונסולות בהשוואה למחשבי גיימינג, הקונסולה זקוקה למעבד חזק יותר.