חוסם הפרסומות מתחיל להפסיד ליד2
שלום לכם. יד2 הוא האתר עם הכי הרבה פרסומות שנתקלתי בו אי פעם. אי אפשר לדרוך בו מבלי לרכוש יאכטה בטעות. מתעלם לגמרי מהaddblock הרגיל. לפני מספר חודשים ולאחר סבל מתמשך מצאתי שרשור פה בפורום ובו הומלץ על חוסם הפרסומות ublock origin ואכן הוא ניקה את יד2 יסודית, עד שלאחרונה יד 2 לא עולה כל עוד החוסם עובד.
האם אתם מכירים חוסם פרסומות נוסף? או אולי החוסם הקיים עדיין בסדר רק צריך לעדכן משהו בהגדרותיו?
תודה לעוזרים
האם אתם מכירים חוסם פרסומות נוסף? או אולי החוסם הקיים עדיין בסדר רק צריך לעדכן משהו בהגדרותיו?
תודה לעוזרים
@avimorde
·
אצלי נראה עובד ואין פרסומות. פיירפוקס אחרון (61.0.2) + ublock origin. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב אליו זה תוודא שבהגדרות תחת Filters list, תחת Regions, languages מסומן לך ISR: EasyList Hebrew.
·
אצלי נראה עובד ואין פרסומות. פיירפוקס אחרון (61.0.2) + ublock origin. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב אליו זה תוודא שבהגדרות תחת Filters list, תחת Regions, languages מסומן לך ISR: EasyList Hebrew.
@avimorde
·
נראה לי שזה משהו אצלך. בדקתי ואצלי גם ב-chrome (גירסה 68) + ublock origin זה עובד ואין פרסומות. בהתחלה גם לא היה לי מסומן Easylist Hebrew אבל גם כשסימנתי אותו, עשיתי update וניסיתי שוב זה עדיין עובד.
דבר ראשון הייתי מנסה למחוק את כל ה-cookies של yad2 מה-chrome ולבדוק האם זה עוזר.
·
נראה לי שזה משהו אצלך. בדקתי ואצלי גם ב-chrome (גירסה 68) + ublock origin זה עובד ואין פרסומות. בהתחלה גם לא היה לי מסומן Easylist Hebrew אבל גם כשסימנתי אותו, עשיתי update וניסיתי שוב זה עדיין עובד.
דבר ראשון הייתי מנסה למחוק את כל ה-cookies של yad2 מה-chrome ולבדוק האם זה עוזר.
תודה ניסיתי למחוק אבל זה עדיין לא נפתר.. מעניין מה הסיבה.eran405 כתב:@avimorde
·
דבר ראשון הייתי מנסה למחוק את כל ה-cookies של yad2 מה-chrome ולבדוק האם זה עוזר....
בינתיים אמשיך לבטל את החוסם באתר הזה, לא קל.