זקוק להמלצה למדפסת רב שימושית עד 700 שח

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 31
נתן תודות: 9 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח.

חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית.

קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה גם להשיג ראשי דיו של חברת CANON בארץ.

בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה).

האם יש לכם המלצה על דגם ספציפי של חברה מסויימת וכמו כן חנויות פיזיות בהן כדי לקנות באיזור הקריות?

כמו כן איפה כדאי לקנות דיו זול? ראיתי שיש חנות I NEED DYO אבל חלק מהביקורות לא הכי טובות, האם יצא לכם לקנות דרכם?

תודה.
נערך לאחרונה על ידי techguy ב 28/08/2018 14:49, נערך 2 פעמים בסך הכל.

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #2 

@techguy
·https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=910728

מדפסת אמינה וזולה עם ראשי דיו במחיר אפסי (וודא רק עם החנות שהיא תומכת בראשי דיו חלופיים. אל תתפתה לרכוש ראש דיו חלופי ביותר מ-15 שח כולל משלוח שמספיק לכמה מאות דפים בכיסוי 5%)

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #3 

techguy כתב:שלום, אני צריך מדפסת רב שימושית (מכונת צילום,פקס) להדפסות וצילומים של בערך 300 דפים בחודש (גם צבעוני וגם שחור לבן). התקציב הוא גמיש, נניח עד 700 ש"ח.

חשוב שתהיה באיכות טובה אך גם שניתן להשיג לה דיו במחיר זול יחסית.

קראתי שהרבה דווקא לא ממליצים על HP אלא על CANON שבהם אין מנגנונים מתוחכמים שעוצרים את מחסניות הדיו לפני שהן באמת נגמרות, כך שאפשר לנצל בהן יותר דיו לכאורה. מצד שני טוענים שקשה גם להשיג ראשי דיו של חברת CANON בארץ.

בכל מקרה, אני תוהה על איזה דגם כדאי ללכת ושל איזו חברה? (עד לאחרונה השתמשתי ב HP Deskjet Ink Advantage 1515 All-in-One Printer שנהרסה קצת פיזית שלה היו 2 ראשי דיו שכל אחד עלה כ-70 ש"ח והספיק ל-200 דפים אם אני לא טועה).

האם יש לכם המלצה על דגם ספציפי של חברה מסויימת וכמו כן חנויות פיזיות בהן כדי לקנות באיזור הקריות?

תודה.
...
·

לא קשה להשיג דיו של קנון בארץ בנוסף ניתן גם מאמזון וגם דיו חלופי כמובן .
לי יש קנון MX925 ואני מאוד מרוצה

Kondo10
סמל אישי של משתמש
אחראי תחום סרטים וטלויזיה
תגובות: 11516
נתן תודות: 1197 פעמים
קיבל תודות: 2426 פעמים

שליחה #4 

עצה שלי, קנה רק לייזר. אחרי שהחלפתי כמה וכמה מדפסות דיו (מכל החברות) שתמיד נתקעו ברגע הקריטי
כי בדיוק הדיו נגמר, או נסתם מחוסר שימוש. לפני שנה החלטתי שאקנה לייזר (חבל על כל הכסף שזרקתי בדרך)
מאז אותו יום אני מדפיס מתי שאני רוצה, בלי שום בעיה. אבל תהיה חייב לוותר על צבעונית,או להעלות תקציב.

ממליץ על הגדם הנ"ל.
https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=885963

לשיקולך.

gilg7
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3757
נתן תודות: 578 פעמים
קיבל תודות: 300 פעמים

שליחה #5 

Kondo10 כתב:עצה שלי, קנה רק לייזר. אחרי שהחלפתי כמה וכמה מדפסות דיו (מכל החברות) שתמיד נתקעו ברגע הקריטי
כי בדיוק הדיו נגמר, או נסתם מחוסר שימוש. לפני שנה החלטתי שאקנה לייזר (חבל על כל הכסף שזרקתי בדרך)
מאז אותו יום אני מדפיס מתי שאני רוצה, בלי שום בעיה. אבל תהיה חייב לוותר על צבעונית,או להעלות תקציב.

ממליץ על הגדם הנ"ל.

לשיקולך.
...
מצטרף להמלצה. אני כבר מדפיס 8 שנים באותה מדפסת לייזר אחרי שהחלפתי מדפסות דיו כמו גרביים.
טונר חלופי במחיר מצחיק, יותר זול ממחיר הנייר להדפסה ואיכות ההדפסה יותר טובה מדיו.
אה! גם טונר לא מתייבש
eran405
אחראי תחום רשתות
אחראי תחום רשתות
תגובות: 3388
נתן תודות: 380 פעמים
קיבל תודות: 787 פעמים

שליחה #6 

השאלה האם אתה צריך צבע וכמה אתה מדפיס בצבע?
בשביל שחור לבן הלייזר מכסה את העלות הראשונית שלו: גם בגלל שהטונר מחזיק הרבה יותר (הרבה יותר זול במחיר לדף) וגם בגלל אמינות יותר גבוה, מדפסות לייזור פשוט מחזיקות מצוין לאורך שנים.
אם אתה מדפיס הרבה שחור לבן ולפעמים צריך צבע הייתי אפילו שוקל לקנות לייזר בשביל השחור לבן והזרקת דיו זולה בשביל הצבע....

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #7 

Fish72 כתב:@techguy
·https://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=910728

מדפסת אמינה וזולה עם ראשי דיו במחיר אפסי (וודא רק עם החנות שהיא תומכת בראשי דיו חלופיים. אל תתפתה לרכוש ראש דיו חלופי ביותר מ-15 שח כולל משלוח שמספיק לכמה מאות דפים בכיסוי 5%)
...
·תודה על התגובה, אבל קוטלים בתגובות את המדפסת הזאת ברמה שמפחיד אותי לקנות אותה בכלל,
שזה מעניין כי חלק מהאתרים באמת ממליצים עליה אבל חלק קוטלים לגמרי.

כמו כן יש לי מדפסת BROTHER אחרת והבנתי שזו בעיה דומה בכולן - ברגע שנגמר דיו בצבע מסוים אי אפשר להדפיס בשחור אפילו.

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

istarmini כתב:
...
...
·

לא קשה להשיג דיו של קנון בארץ בנוסף ניתן גם מאמזון וגם דיו חלופי כמובן .
לי יש קנון MX925 ואני מאוד מרוצה
...
·תודה, הדגם הזה משנת 2013, עברו 5 שנים, סתם תוהה אם לא עדיף משהו חדש יותר?
כמה שנים יש לך אותה?

Fish72
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3187
נתן תודות: 909 פעמים
קיבל תודות: 236 פעמים

שליחה #9 

@techguy
· מכרתי כמה וכמה מדפסות כאלה והן נהדרות. תוודא רק שאתה לא נתקע בלי מחסנית דיו. לא חושב שיש הזרקת דיו יותר משתלמת מזאת.

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

Kondo10 כתב:עצה שלי, קנה רק לייזר. אחרי שהחלפתי כמה וכמה מדפסות דיו (מכל החברות) שתמיד נתקעו ברגע הקריטי

ממליץ על הגדם הנ"ל.

לשיקולך.
...
תודה,
הבעיה שאני באמת צריך גם להדפיס בצבע ברב המקרים, גם אם מעט צבע על הדף ואני מבין שלייזר זה רק שחור לבן, לכן אני עדיין מחפש מדפסת טובה שתדפיס גם בצבע.
·

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

gilg7 כתב:
...
...
מצטרף להמלצה. אני כבר מדפיס 8 שנים באותה מדפסת לייזר אחרי שהחלפתי מדפסות דיו כמו גרביים.
טונר חלופי במחיר מצחיק, יותר זול ממחיר הנייר להדפסה ואיכות ההדפסה יותר טובה מדיו.
אה! גם טונר לא מתייבש
תודה!
הבעיה שאני באמת צריך גם להדפיס בצבע ברב המקרים, גם אם מעט צבע על הדף ואני מבין שלייזר זה רק שחור לבן, לכן אני עדיין מחפש מדפסת טובה שתדפיס גם בצבע.

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #12 

eran405 כתב:השאלה האם אתה צריך צבע וכמה אתה מדפיס בצבע?
בשביל שחור לבן הלייזר מכסה את העלות הראשונית שלו: גם בגלל שהטונר מחזיק הרבה יותר (הרבה יותר זול במחיר לדף) וגם בגלל אמינות יותר גבוה, מדפסות לייזור פשוט מחזיקות מצוין לאורך שנים.
אם אתה מדפיס הרבה שחור לבן ולפעמים צריך צבע הייתי אפילו שוקל לקנות לייזר בשביל השחור לבן והזרקת דיו זולה בשביל הצבע....
...
·תודה!

techguy פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #13 

תודה על התגובות חברים.
כמו כן איפה כדאי לקנות דיו זול? ראיתי שיש חנות I NEED DYO אבל חלק מהביקורות לא הכי טובות, האם יצא לכם לקנות דרכם?

istarmini
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון ה-15K
חבר במועדון ה-15K
תגובות: 17925
נתן תודות: 1146 פעמים
קיבל תודות: 2490 פעמים

שליחה #14 

techguy כתב:
...
...
·תודה, הדגם הזה משנת 2013, עברו 5 שנים, סתם תוהה אם לא עדיף משהו חדש יותר?
כמה שנים יש לך אותה?
...
אצלי כשנה רכשתי ב KSP או באייבורי ,כבר לא זוכר ,באילת.
באמת אחלה מדפסת, ממשק של התוכנה במחשב מעולה ונוח לשימוש .

קראתי המון ביקורות לפני הרכישה וממה שהבנתי מדובר באחלה מדפסת ולכן רכשתי ועד כה, טפו טפו, הכל דבש.

NegativeIQ
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4485
נתן תודות: 12 פעמים
קיבל תודות: 578 פעמים

שליחה #15 

אני משתמש ב-Brother MFC-J870DW. הביקורות עליה לא משהו אבל אצלי היא עושה אתה העבודה (אני לא מדפיס בטונות). לא שמתי-לב לבעיה בסריקה שאנשים מדברים עליה.
ראשי הדיו לא ענקיים אבל המדפסת מקבלת ראשים חלופיים, שזה כנראה הדבר הראשון שצריך לבדוק במדפסת. עדיף לקנות מדפסת שעולה כפול מאשר מדפסת שמקבלת רק ראשי דיו מקוריים.

er557
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 384
נתן תודות: 24 פעמים
קיבל תודות: 39 פעמים

שליחה #16 

techguy כתב:
...
...
·תודה!
...
מה פתאום לייזר זה רק שחור לבן,
יש לייזר משולבת צבעונית למהדרין, תקציב כאלף שקלים, לא תחליף טונר שנים, ולא תסבול מהתייבשות הראשים כמו בהזרקת דיו.

https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c ... ce&noidx=1

Kondo10
סמל אישי של משתמש
תגובות: 11516
נתן תודות: 1197 פעמים
קיבל תודות: 2426 פעמים

שליחה #17 

לייזר זה בוודאי לא רק שחור לבן, אבל זה מה שנכנס לתקציב שלו.

natibatito
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 7
נתן תודות: 0

שליחה #18 

ברדר בלבד. הכי מוצלחות

shaylev80
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 727
נתן תודות: 62 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #19 

techguy
.
האם בחרת במשהו?
אשמח לשמוע על התובנות שלך גם אני באותו המצב....
קישור

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”