בוקר טוב-אבקש לשאול שאלה של מתחיל:
אני מרכיב מערכת htpc שכוללת מארז וכרטיס כמפורט להלן:
http://www.thermaltake.com/product/Chas ... vc7001.asp
והכרטיס:leadtek winfast pvr2000
שאלתי היא האם אחד מהשלטים שולט גם על vista mec
או שחייבים לקנות גם שלט של מייקרוסופט
תודה מראש
ואגב,ידוע לי כי בכרטיס pvr150mec יש שלט מתאים
האם השילוב הנ"ל מהווה תחליף לשלט mec?
השלט שמגיע עם המארז יכול לשלוט על MCE וגם על VMC, הבעייה היא שאתה חייב את הבלאסטר המקורי של מיקרוסופט (הבלאסטר הוא עינית ה IR) ולכן תצטרך להשיג בלאסטר אם תרצה לעבוד עם השלט שמגיע עם המארז.
לא ידוע לי על חנות שמוכרת בארץ את הבלאסטר לבד - תוכל להזמין מ Amazon או Ebay, אני בטוח ששם ניתן למצוא את זה.
לא ידוע לי על חנות שמוכרת בארץ את הבלאסטר לבד - תוכל להזמין מ Amazon או Ebay, אני בטוח ששם ניתן למצוא את זה.
לא מדוייק. ה-IR Blaster הוא לא סתם עינית IR אלא רכיב מתרגם, שמאפשר בסופו של דבר לשלט לשלוט לא רק על המערכת (על ה-MCE למשל), אלא גם על ממיר הכבלים/יס (ע"י כך שהוא קולט את האות המגיע משלט, מתרגם אותו לאות המקביל שהממיר מבין ומשדר אותו מחדש אל הממיר).blavie כתב:השלט שמגיע עם המארז יכול לשלוט על MCE וגם על VMC, הבעייה היא שאתה חייב את הבלאסטר המקורי של מיקרוסופט (הבלאסטר הוא עינית ה IR) ולכן תצטרך להשיג בלאסטר אם תרצה לעבוד עם השלט שמגיע עם המארז.
לא ידוע לי על חנות שמוכרת בארץ את הבלאסטר לבד - תוכל להזמין מ Amazon או Ebay, אני בטוח ששם ניתן למצוא את זה....
שלט ה-IMON שמגיע עם Thermaltake אכן יאפשר לשלוט בצורה כמעט מלאה על ה-Media Center אך לא יאפשר לשלוט על הממיר.
אם השליטה על הממיר חשובה לך, לא הייתי קונה רכיב Blaster בנפרד, אלא קונה שלט תואם MCE, שמגיע עם רכיב IR Blaster ועולה בסביבות 150-170 ש"ח.


