מחפש זרוע לטלויזיה 65' עם סיבוב 90 מעלות
- BUGY
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6686
- נתן תודות: 86 פעמים
- קיבל תודות: 673 פעמים
אתה צריך זרוע באורך של לפחות חצי מהאורך של המסך, במקרה של 65 זה כבר מוגזם. אני מכיר את הזרוע הכי גדולה של ברקן והיא מאפשרת סיבוב של 90 מעלות למסך של 55 אינץ, ממש בקושי. עוד סנטימטר וזה לא היה מסתובב אז 65 זאת בעיה.
מה אתה מחפש לעשות? אפשר לבנות תוספת על הקיר שתתן לך את הכיולת סיבוב הזאת עם זרוע כמו שיש לי.
מה אתה מחפש לעשות? אפשר לבנות תוספת על הקיר שתתן לך את הכיולת סיבוב הזאת עם זרוע כמו שיש לי.
קיים ל 65", זה לא זול, מעל 1500 שח אם אני לא טועה.
זה גם מותג ובנוי בצורה איכותית, לא בולט כלכך מהקיר כשהו סגור, לא משהו סיני ברמה נמוכה
לדעתי זה לא מוצר מדף שתמצא בחנויות, זה מוצר שמשווק ע'י מתקינים.
אם תרצה אוכל לבדוק לך עלות מדוייקת.
זה גם מותג ובנוי בצורה איכותית, לא בולט כלכך מהקיר כשהו סגור, לא משהו סיני ברמה נמוכה
לדעתי זה לא מוצר מדף שתמצא בחנויות, זה מוצר שמשווק ע'י מתקינים.
אם תרצה אוכל לבדוק לך עלות מדוייקת.
צפיה במרפסת
אני רוצה אפשרות לסובב את המסך כדי לצפות מדי פעם במרפסת, בשביל זה צריך 90 מעלות
מצאתי את NB-SP3 שבחלק מהאתרים נראה שהפתיחה מגיעה עד 74 ס"מ שזה אמור להספיק.
אבל לא מצאתי תיעוד רשמי לזה באתר היבואן\יצרן.
אשמח אם תוכל לבדוק לי מחיר.
תודה
מצאתי את NB-SP3 שבחלק מהאתרים נראה שהפתיחה מגיעה עד 74 ס"מ שזה אמור להספיק.
אבל לא מצאתי תיעוד רשמי לזה באתר היבואן\יצרן.
אשמח אם תוכל לבדוק לי מחיר.
תודה
קח בחשבון ש NB-SP3 הינו מתקן לא כלכך יציב, לא שישבר אבל מאוד מתנדנד וגם במשך הזמן גודלת הסטיה (נטיה לצד) של המסך בצורה משמעותית אפילו כבר בשבועות הראשונים.
המתקן של BTECH הבריטית יכול לתת פתיחה מלאה 180 מעלות למסך עד רוחב 165 סמ, מאוד יציב עם 2 זוגות זרועות מפרקיות
מחירו 1790 שח,
יכול לסדר לך בפחות
המתקן של BTECH הבריטית יכול לתת פתיחה מלאה 180 מעלות למסך עד רוחב 165 סמ, מאוד יציב עם 2 זוגות זרועות מפרקיות
מחירו 1790 שח,
יכול לסדר לך בפחות
נערך לאחרונה על ידי Hava972 ב 04/09/2018 18:14, נערך פעם 1 בסך הכל.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@yogevk
https://www.futureautomation.co.uk/Product/Details/DA
קח רק בחשבון שזרוע כזו עולה הרבה יותר מ1,500 שקל + כדאי מאוד שהקיר שעליו אתה הולך לתלות אותת לא יהיה קיר 10 ולא קיר גבס כדי שלא תמצא את הטלוויזיה על הרצפה עם חור אסתטי בקיר.
https://www.futureautomation.co.uk/Product/Details/DA
קח רק בחשבון שזרוע כזו עולה הרבה יותר מ1,500 שקל + כדאי מאוד שהקיר שעליו אתה הולך לתלות אותת לא יהיה קיר 10 ולא קיר גבס כדי שלא תמצא את הטלוויזיה על הרצפה עם חור אסתטי בקיר.