OLED C7
שלום לכולם
האם מישהו יודע אם ל OLED 65 INCH יש יציאת HDMI OUT ?
יש לי מקרן 4K שמחובר יחד עם ה OLED דרך מפצל 4K לממיר של YES .
אני רוצה לבדוק אפשרות להציג תכנים של ה SMART TV ב 4K כמו YOUTUBE או NETFLIX לולהציג אותם במקרן.
אבי
האם מישהו יודע אם ל OLED 65 INCH יש יציאת HDMI OUT ?
יש לי מקרן 4K שמחובר יחד עם ה OLED דרך מפצל 4K לממיר של YES .
אני רוצה לבדוק אפשרות להציג תכנים של ה SMART TV ב 4K כמו YOUTUBE או NETFLIX לולהציג אותם במקרן.
אבי
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
אין. לא מכיר טלוויזיות שיש להן.
- moshesp
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 212
- נתן תודות: 38 פעמים
- קיבל תודות: 6 פעמים
·AVI1961 כתב:אז אני מבין שלצורך הצגת תכני אינטרנט אני חייב מחשב עם יציאת HDMI...
לא בהכרח.
בעיקרון הרי במערכת קולנוע יש "מקור" (source ) כגון - סטרימר , ממיר , נגנים שונים
ויש "יעדים" ( טלויזיה - לאודיו וידאו , רמקולים - לאודיו וכו )
ה"טלויזיה החכמה , בעצם כביכול , לקחה קופסת טלויזיה ( כגון שיומי) , והטמיעה אותה בתוך הטלויזיה, כך שלמעשה
יש לך "מקור" בתוך היעד . אולם בניגוד לקופסת טלויזיה / סטרימר חיצוני , היא משרתת רק את הטלויזיה .
לפיכך, פתרון אחד לצרכים שלך זה לקנות ב- 80 דולר או פחות , tv box כגון שיומי או mecool w8s pro l
ב gearbest למשל , לחבר אותו לרשת ( קוי או אלחוטי ( רצוי קווי) , וממנו לצאת ב HDMI למקרן. לא צרך מחשב
בשביל זה , לא נייד ולא נייח . הרי אתה רוצה בסך הכל להקרין יוטיוב או נטפליקס.
יותר מכך , אתה יכול לנגד כל סוג של סרט למקרן דרך קופסת הטלויזיה כי יש לה גם USB וגם מחוברת לרשת ואתה יכול לשים סרטים ברשת הביתית
אפשרות נוספת , זה לעבוד עם רסיבר לקולנוע ביתי - להעביר אליו את כל המקורות , ואם הרסיבר יש לו 2 יציאות HDMI שלחלקם יש , אתה מסודר - עם אחד אתה יוצא לטלויזיה ועם אחד למקרן
"האם יש לך שונאים ? מצויין ... זאת אומרת שעמדת על שלך "
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
( ווינסטון צ'רצ'יל )
בי-אי. אם-אי.
מ –הנ –דס !!
זהו !!!!!!!!!
@moshesp
·
יש לי רסיבר אירותי של פיוניר עם 4 כניסות HDMI ו 2 יציאות HDMI וכך זה עבד קודם לפני שעברתי לעולם ה 4K
מרגע שהבנתי שבעולם ה 4K אני חייב לעבוד עם קומפוננטים שתומכים ב שיטה באיכות המקסימלית הרסיבר יצא מהתמונה
כי הוא לא תומך ב 4K
אז אני חייב למצוא אלטרנטיבות להצגת 4K על המקרן לא דרך הרסיבר
·
יש לי רסיבר אירותי של פיוניר עם 4 כניסות HDMI ו 2 יציאות HDMI וכך זה עבד קודם לפני שעברתי לעולם ה 4K
מרגע שהבנתי שבעולם ה 4K אני חייב לעבוד עם קומפוננטים שתומכים ב שיטה באיכות המקסימלית הרסיבר יצא מהתמונה
כי הוא לא תומך ב 4K
אז אני חייב למצוא אלטרנטיבות להצגת 4K על המקרן לא דרך הרסיבר