בסוף החלטתי שארכז הכל כאן ואעדכן מדי פעם, סתם כי אני אוהב לשתף.
השאר אזניות סיניות או כאלו שכבר לא עם הדרייבר המקורי שלהן, ובנוסף יש לי את (כאן היה גם הדיון)SIVGA SV007
אשכולות מודינג קודמים ששלחתי:
1- מוד חיבור 1 - Audio Technica ATH-M50
2- מוד חיבור 2 - iCON HP-430
3- מוד חיבור 3 - BeyerDynamic DT880 250ohm
4- מודינג לריפוד הקשת של Sennheiser HD6XX
5- כבל BALANCED שהכנתי לפני השדרוג
6- אזניות עבודת יד DIY חובבני מעץ
7- כבלים ושרוולים, הגרסה ההתחלתית
8- אשכול נחמד של דילים מומלצים ודיון צד קטן בפורום אזניות, לפריקת האדרנלין
לאחרונה עשיתי סתם כמה כבלים ניתקים, אם בעבר אלו היו כבלים מאסיביים לחיבור ה XLR אז הפעם אלו כבלים דקים שכעיקרון היו מיועדים לאזניות כפתור או תוך אוזן
אבל הוזמן... אז מרכיבים, האורך הוא 1.6M חיבור XLR לאזניות HD6XX וחיבור MINI XLR 4PIN שתואם להגדרות שקבעתי עבור אזניות ה LEFT SIDED שכוללות אזניות סיניות+ ATH-M50 ו DT880
ויש לי עוד פיסה אחת לכבל עתידי
את הכבל של ל HD6XX אני יותר אוהב, יותר איכותי לדעתי מהכבל העבה שיצרתי פעם.
חיבורים גנריים, כבלים מצופי כסף, 8 * בעובי 0.1mm החיבור הוא 1:3 (כבל אחד ל + ו 3 ל - בכל צד L ו R --> למה?, כי ככה החלטתי
בנוסף התחלתי להשחיל שרוכים מבד למידות עד 6mm שקניתי במגוון קטן, כי רציתי לנסות ובגדול לא אהבתי כמאט את כל המגוון שמוצא למכירה
*אני חייב לציין, שזו האלגנטיות שצריך להראות כל כבל!
באמת הייתי רוצה שכל הכבלים שלי יראו ככה. לא בא לי להשקיע על כבלים כאלו יקרים בשביל סטריאו
את הכבלים שעשיתי לסטריאו הפעם, תכננתי גם בכוח לקחת אותם בזוגות עבור ה XLR ואחרי שיעשתי את אלו הבנתי עד כמה שזה לא אלגנטי, מסורבל ולא בהכרח איכותי
על כבל גנרי הפעם סטריאו אבל אחד שמן במיוחד! ועם חיבורים גנריים הורכבו כבלים לרוב האזניות.
כל ה LEFT SIDES שציינתי מקודם (DT880 ATH-M50 ועוד סיניים עם MINI XLR 4PIN), כבל ל HD6XX וכבל ל HD579 (בעצם הכנתי לו ממזמן עוד אחד, מהחיבור של ATH-M50 שהוצאתי מהכבל שלו ומפיסת כבל שהייתה לי)
האורך נראה לי 1.8M
הכבלים כל כך שמנים שהייתי צריך לקדוח בחיבורים כדי להכניס את הכבל לתוכם (ל HD579 לא הצלחתי להשחיל את החלק המתכתי, עשיתי במקום את הצורה עם דבק חם ושמתי שרוול מתכווץ על המקום)
[imgbig]https://ae01.alicdn.com/kf/HTB12n33ggaT ... gfpXaf.jpg[/imgbig]
הכבל מפה https://www.ebay.com/itm/Usa-Design-Sof ... 2749.l2649
*הכבלים האלו הם יותר לחיבורי RCA ולכן לא שגרתי שעושים מהם כבל אזניות
בנוסף הזמנתי מהמוכר היחידי שמצאתי ובמחיר הכי זול, כבל מצופה נחושת שכבר מורכב עליו חיבור XLR ואפשר להסב בו את ה HD579 לחיבור BALANCED והמוכר הסכים לשנות את החיבור של סוני לחיבור XLR 4 PIN ולהוסיף עוד 0.5M
*הכבל יותר עבה מהכבלים שרכתי בטעות שציינתי בהתחלה (שעשיתי ל HD6XX ול LEFT SIDES)
ככה שיצא כבל של 2M עם חיבור XLR 4 PIN, כבר שמתי עליו שרוך, אז ככה הוא נראה: (ושאר הכבלים חוץ מאחד שעשיתי ממש שמן ל HD6XX בחיבור XLR ששכתי לצלם הפעם, מופיע במודינגים הקודמים).
דווקה באלו שאשלח עכשיו לא הסתדר לי העניין עם השרוך, הזה, הוא למעשה פחות נוח ממה שחבשבתי במיוחד בקיפול באזור החיבור והצוור, בעצם הורדתי אותו מהאזורים האלו אבל לא רואים בתמונה.
ולא מזמן רכשתי 3 (+1 ששברתי) אזניות שפעם חילקו במטוסים ועכשיו סתם זרוקות כמלאי ישן אצל מישהו בגרמניה, אז הזמנתי.
SENNHEISER HD16 עם דרייבר 27mm עם 300ohm התנגדות, החלטי במקום לנסות להרכיב חיבור נתיק, כי אין מקום על האזניות... והזמנתי כבר חיבורים ל 2.5mm ו 3.5mm חוץ מה mini xlr 4pin שאני שם אותו בכל מקום אפשרי.
חתכתי את החיבור בקצה הכבל של האזנייה ועשיתי חיבור על תקן BALANCED של 3.5mm 4pin
לא מצאתי תמונת המחשה החיבורים לפי הסדר 1ו 2 ו 3 ו4 ---> L+ ו R+ ו L- ו R-

עם 2 מתאמים שנלקחו מכבל אזניות ישן שהמעבירים את חיבור ה 3.5mm 4pin ל XLR 4PIN
ואחר שמעביר ל 3.5mm 3PIN
ושרוול/שרוך שמצאתי איפשהו זרוק אצלי בצבע שאני פחות אוהב.
האלו מימין, לא עשיתי עליהן מודינג כי צריך לשמור על אחד מקורי לכל מקרה (: (בעצם... לא צריך).