מי בוקס לנטפליקס 4K, כן או לא?
בחיפוש מצאתי דעות חלוקות, מצד אחד אנשים מדווחים על בעיות ומצד שני אנשים מרוצים עד הגג.
האפליקציה בטלוויזיה שלי עבדה מעולה אך לפתע נתנה שגיאה, עדכנתי אותה, חזר לעבוד מעולה כמה חודשים ואז עוד פעם שגיאה. יש לי טלוויזיה של הייסנס והיא לא מתעדכנת באופן תדיר לכן יש לי תחושה שאני תמיד אצטרך להתעסק עם זה.
האם השיומי יכול להיות פתרון טוב וזול שיחסוך ממני התעסקות?
או שבשביל ראש שקט באמת אני צריך שילד?
האפליקציה בטלוויזיה שלי עבדה מעולה אך לפתע נתנה שגיאה, עדכנתי אותה, חזר לעבוד מעולה כמה חודשים ואז עוד פעם שגיאה. יש לי טלוויזיה של הייסנס והיא לא מתעדכנת באופן תדיר לכן יש לי תחושה שאני תמיד אצטרך להתעסק עם זה.
האם השיומי יכול להיות פתרון טוב וזול שיחסוך ממני התעסקות?
או שבשביל ראש שקט באמת אני צריך שילד?
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 517 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
@nirok
Shield ללא ספק יתן לך ראש שקט
אבל אם כל מה שאתה צריך הוא נגן נטפליקס יציב אז תוכל לשקול גם את ה Amazon Fire TV.
Fire TV with 4K Ultra HD and Alexa Voice Remote (Pendant Design) | Streaming Media Player https://www.amazon.com/dp/B01N32NCPM/re ... GBbFQ4ERYR
Shield ללא ספק יתן לך ראש שקט
אבל אם כל מה שאתה צריך הוא נגן נטפליקס יציב אז תוכל לשקול גם את ה Amazon Fire TV.
Fire TV with 4K Ultra HD and Alexa Voice Remote (Pendant Design) | Streaming Media Player https://www.amazon.com/dp/B01N32NCPM/re ... GBbFQ4ERYR
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- danielpo123
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 191
- נתן תודות: 47 פעמים
- קיבל תודות: 7 פעמים
@nirok
·
PS4 PRO תומך בנטפליקס 4K HDR
אז אם חשבת לקנות בכל מקרה, אתה תתפוס שתי ציפורים במכה
·
PS4 PRO תומך בנטפליקס 4K HDR
אז אם חשבת לקנות בכל מקרה, אתה תתפוס שתי ציפורים במכה
תודה על התשובה המהירה לגבי רוקו. מדוע לא נוכל לנגן אמזון וידאו בישראל? זה עובד רק במכשירי אמזון?
אני לא צריך ממשק עברי.
Fire TV בהחלט אפשרות, פשוט חשבתי שעדיף מישהו נייטרלי (לאמזון אין הרבה אינטרס לתמוך במתחרה שלהם...)
אני לא צריך ממשק עברי.
Fire TV בהחלט אפשרות, פשוט חשבתי שעדיף מישהו נייטרלי (לאמזון אין הרבה אינטרס לתמוך במתחרה שלהם...)
אמזון לא תומכים בשירותי הזרמה של גוגל, כל השאר נתמך.
חלק גדול מהתכנים של אמזון חסומים בארץ, אני אישית משתמש בשירות smart dns במקום vpn, זה זול יותר ולא מאט את האינטרנט. כדי להשתמש בזה צריך פשוט גישה להגדרות רשת ידניות, מה שאני משער שאפשרי ברוקו. מה שאין ברוקו זה vpn, אבל אין צורך בזה בכל אופן.
חלק גדול מהתכנים של אמזון חסומים בארץ, אני אישית משתמש בשירות smart dns במקום vpn, זה זול יותר ולא מאט את האינטרנט. כדי להשתמש בזה צריך פשוט גישה להגדרות רשת ידניות, מה שאני משער שאפשרי ברוקו. מה שאין ברוקו זה vpn, אבל אין צורך בזה בכל אופן.