מאיפה מתחילים ? שירשור הסבר לגיימר המתחיל וכו'

PlayStation, Xbox, Nintendo Switch על כל דגמיהם אביזריהם, קנסולות ניידות וקונסולות רטרו
haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 547
נתן תודות: 139 פעמים
קיבל תודות: 19 פעמים

שליחה #1 

שלום לכולם ,
מחפש הפנייה לשירשור , (באתר או באתרים אפשר בעברית או באנגלית אך עדיף בעברית )
לכל מה שקשור להתחלה עם XBOX ONE הסבר מפורט על כל התוכניות(כמו גולד וכו' ) וכו'. אני בא מעולם השרתים (בעיקר מיקרוסופט ) והתחלתי להכנס גם קצת לתחום הגימינג .
יש איזה שהוא שירשור כזה שאתם מכירים ?
תודה רבה

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 268
נתן תודות: 4 פעמים
קיבל תודות: 17 פעמים

שליחה #2 

למה להגביל את עצמך על ההתחלה לקונסולה?
מחשב גיימינג יתן לך יותר הנאה ותמורה לכסף.
בנוסף לזה, כל המשחקים האקסלוסיביים של XBOX רצים על WIN 10.

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #3 

@uribak
·
עניין כספי ...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6304
נתן תודות: 577 פעמים
קיבל תודות: 932 פעמים

שליחה #4 

uribak הוא טרול, שכל מעשיו בפורום הקונסולות הם לנסות לבטל את המעמד של הקונסולות בתחום הגיימינג.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #5 

gal-cohen כתב:uribak הוא טרול, שכל מעשיו בפורום הקונסולות הם לנסות לבטל את המעמד של הקונסולות בתחום הגיימינג.
...
אתה פשוט כמו ילד קטן! ראית שלא עניתי לו, כי הוא כתב חד משמעי עניין של כסף.
אבל אתה חייב לצעוק פה... "טרול".

הוא רק לא יודע שקונסולה+כל הנספחים מסביב, יצא לו כמעט מחיר של מחשב גיימינג.

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #6 

@uribak
·
למה זה יצא יותר ממחשב גימינג (אני באמת לא מבין איך הגעת לחישוב הזה . אשמח להסבר ...

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

haj9 כתב:@uribak
·
למה זה יצא יותר ממחשב גימינג (אני באמת לא מבין איך הגעת לחישוב הזה . אשמח להסבר ...
...
·לדוגמה:
מחיר קונסולה בסיס+משחק+שלט נוסף: 2150₪ נניח.
מחיר מנוי אונליין שנתי 300₪ כפול ממוצע 7 שנים תוחלת החיים של קונסולה ₪2100
תוסיף לזה שמשחק חדש, המחיר הממוצע מעל ₪300 למשחק.
עכשיו אתה מבין למה מחשב יותר משתלם לטווח הארוך.
בעצם, עוד שנה תצתרך לקנות קונסולה חדשה. מפני ש-ps4 מסיימת את תוחלת החיים, ps5 יוצא בעוד שנה.

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #8 

uribak כתב:
...
...
·לדוגמה:
מחיר קונסולה בסיס+משחק+שלט נוסף: 2150₪ נניח.
מחיר מנוי אונליין שנתי 300₪ כפול ממוצע 7 שנים תוחלת החיים של קונסולה ₪2100
תוסיף לזה שמשחק חדש, המחיר הממוצע מעל ₪300 למשחק.
עכשיו אתה מבין למה מחשב יותר משתלם לטווח הארוך.
בעצם, עוד שנה תצתרך לקנות קונסולה חדשה. מפני ש-ps4 מסיימת את תוחלת החיים, ps5 יוצא בעוד שנה.
...
·
1.ובמחשב המשחקים לא עולים? (אם אתה לא מחפש לפרוץ את המשחקים....)
2. קניתי XBOX ONE X , ככל הנראה יצא מחליף חדש 2020 מקסימום 2021 (עוד שנתיים - שלוש) . לקחתי את זה בחשבון . שיהיה לי תקציב אחליף ואמכור את הישן לבחור שמסתפק בדור קודם . לצורך העניין- גם את הכרטיס מסך במחשב אצטרך לרענן כל 3 שנים מקסימום. יכול להיות שאפילו את המעבד . בקיצור בבחינה הזו לא חסכתי כלום במידה ונקנה PC .
3. אין לי מושג איך הגעת למחירים שרשמת . אבל אל תדאג . אני בשום פנים ואופן לא הולך לקנות משחק אחד ב 300 ש"ח

דבר אחרון : אני מסכים איתך בבחינת פוטנציאל בPC אתה יכול להגיע לביצועים יותר גבוהים . אבל בשביל זה אתה צריך לשלם הרבה יותר ...(מחשב גיימינג נורמלי ממוצע מינוס לא כולל צריכים של שידרוג עתידיים / תקלות ) עולה בסביבות ה 6000 ש"ח. אם אתה לא מכיר את הסכומים אז אין טעם לויכוח. כי עד כמה שזה מבאס אלה המחירים ...)
בXBOX (וגם בPS ) יש שבב AMD ייעודי. שנותנן לך את התמורה כי גדולה למחיר ...

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

haj9, לפני הכל תתחדש! על ה-XBOX.

אני ממש שמח שלא קנית כמו כל העדר PS4, כי מי שבאמת נכנס לעובי הקורה יודע, שהאקסלוסיביים של סוני הם תבנית שחוזרת על עצמה.
ופה היתרון של XBOX נכנסת לתמונה, כי דווקא שם עם כמות קטנה יותר של אקסלוסיביים יש יותר גיוון במשחקים.
וזאת אני כותב כבעליו לשעבר של PS4. אני מודה כגיימר של PC, נפלתי במלכודת דבש של המשחקים האקסלוסיביים של סוני.
מהר מאוד הבנתי שסוני כחברת סרטים גם, מעדיפה תסריט על פני גיימפליי במשחקים.
בקיצור, אני חושב שעשית בחירה נכונה.

וכעת כמה תיקונים לגבי מחשב גיימינג.

1. תשובה לסעיף 1, המשחקים במחשב זולים יותר משמעותית מאשר בקונסולה. יש גם מבצעים בSTEAM, CD KEY, GREEAN MAN. יוצא מזה שהמחשב יחסוך לך כסף ברכישת משחקים.

2. אולי ה-XBOX יחזיק עד 2021, אבל עד אז מול התחרות עם סוני, לדעתי הדור הבא של XBOX יצא בהרבה לפני.
וזה יהפוך את הקונסולה הנוכחית שלך ללא רלוונטית. מכירה של הקונסולה גם תאבד המון מהערך שלה.
בנוסף לא בטוח שהמשחקים שלך יעבדו על הקונסולה החדשה, לפחות אצל סוני תאימות לאחור לא בראש מעייניה.

2.5 אין צורך לשדרג כרטיסי מסך כל 3 שנים! הכרטיס מתיישן ואפשר לרדת קצת בהגדרות גרפיות להרוויח עוד כמה שנים.
מי שמבין לא משחק בהגדרות ULTRA, כי ההקרבה של FPS לא שווה את ההבדל הזניח בגרפיקה מול הגדרות HIGH.
גם ככה בקונסולה רוב המשחקים רצים על הגדרות גרפיות של MED-HIGH לכל היותר.
לגבי המעבד, זה החלק במחשב שדווקא מחזיק יותר זמן משאר החלקים, לדוגמה לבן שלי יש PC עם מעבד I7 3770.
יחד עם כרטיס 1070 שמריץ את כל המשחקים החדשים ב-HIGH מעל 60 FPS ב-1080P.
המעבד הזה נרכש לפני 7 שנים, ועדיין יכול להחזיק עוד שנתיים לפחות.

3. תבדוק בעצמך בחנות של מיקרוסופט, משחקים חדשים "להיטים" נעים בין 250~375 ש"ח.
4. מחשב גיימינג לא רק לגיימינג, אתה יכול לעבוד ולייצר רווח ממנו, אתה יכול ללמוד על שפות תכנות ויצירת תוכן ויזואלי...
הכל עניין של פרספקטיבה.

תתחדש, ושנה טובה.

haj9 פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד

שליחה #10 

uribak כתב:haj9, לפני הכל תתחדש! על ה-XBOX.

אני ממש שמח שלא קנית כמו כל העדר PS4, כי מי שבאמת נכנס לעובי הקורה יודע, שהאקסלוסיביים של סוני הם תבנית שחוזרת על עצמה.
ופה היתרון של XBOX נכנסת לתמונה, כי דווקא שם עם כמות קטנה יותר של אקסלוסיביים יש יותר גיוון במשחקים.
וזאת אני כותב כבעליו לשעבר של PS4. אני מודה כגיימר של PC, נפלתי במלכודת דבש של המשחקים האקסלוסיביים של סוני.
מהר מאוד הבנתי שסוני כחברת סרטים גם, מעדיפה תסריט על פני גיימפליי במשחקים.
בקיצור, אני חושב שעשית בחירה נכונה.
חומרתית הגעתי למסקנה שה-XBOX ONE X עדיף לי בגלל זה קניתי . בנוסף גם ככה האקלוסיבים השווים יגיעו מתי שהוא ל-XBOX ONE ככה שאני לא דואג ...

וכעת כמה תיקונים לגבי מחשב גיימינג.

1. תשובה לסעיף 1, המשחקים במחשב זולים יותר משמעותית מאשר בקונסולה. יש גם מבצעים בSTEAM, CD KEY, GREEAN MAN. יוצא מזה שהמחשב יחסוך לך כסף ברכישת משחקים.
אל תידאג אני הולך לקנות רק במבצעים לא חסר ...

2. אולי ה-XBOX יחזיק עד 2021, אבל עד אז מול התחרות עם סוני, לדעתי הדור הבא של XBOX יצא בהרבה לפני.
וזה יהפוך את הקונסולה הנוכחית שלך ללא רלוונטית. מכירה של הקונסולה גם תאבד המון מהערך שלה.
בנוסף לא בטוח שהמשחקים שלך יעבדו על הקונסולה החדשה, לפחות אצל סוני תאימות לאחור לא בראש מעייניה.
אצל מיקרוסופט בדורות האחרונים יש תאימות לאחור ... ולדעתי לא יצא לפני 2020 אחד חדש ...

2.5 אין צורך לשדרג כרטיסי מסך כל 3 שנים! הכרטיס מתיישן ואפשר לרדת קצת בהגדרות גרפיות להרוויח עוד כמה שנים.
מי שמבין לא משחק בהגדרות ULTRA, כי ההקרבה של FPS לא שווה את ההבדל הזניח בגרפיקה מול הגדרות HIGH.
גם ככה בקונסולה רוב המשחקים רצים על הגדרות גרפיות של MED-HIGH לכל היותר.
לגבי המעבד, זה החלק במחשב שדווקא מחזיק יותר זמן משאר החלקים, לדוגמה לבן שלי יש PC עם מעבד I7 3770.
יחד עם כרטיס 1070 שמריץ את כל המשחקים החדשים ב-HIGH מעל 60 FPS ב-1080P.
המעבד הזה נרכש לפני 7 שנים, ועדיין יכול להחזיק עוד שנתיים לפחות.
אני לא יכול להשאר את המעבד ל-7 שנים לדברים שאני עוסק בהם . המטרה הייתה להריץ 4K HDR ב-60 FPS ... וה-XBOX עושה את זה מצוין ... אני רוצה לשחק במקסימום איכות שניתן במינימום כסף ... אני רוצה להנות ולא להתפשר.
3. תבדוק בעצמך בחנות של מיקרוסופט, משחקים חדשים "להיטים" נעים בין 250~375 ש"ח.
אני לא מתכוון לקנות דרך מיקרוסופט ...
4. מחשב גיימינג לא רק לגיימינג, אתה יכול לעבוד ולייצר רווח ממנו, אתה יכול ללמוד על שפות תכנות ויצירת תוכן ויזואלי...
יש לי מחשב בשביל זה ... אין לי מחשב אם יכולות גרפיות טובות ובגלל זה העדפתי לקנות משהוא יעודי . בנוסף כל המחשבים בבית הם לפטופים כך שאין אופציה לדרג מעבר ל-RAM וSSD
הכל עניין של פרספקטיבה.

תתחדש, ושנה טובה.
...
·

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #11 

"המטרה הייתה להריץ 4K HDR ב-60 FPS ... וה-XBOX עושה את זה מצוין ... אני רוצה לשחק במקסימום איכות שניתן במינימום כסף ... אני רוצה להנות ולא להתפשר. "

בסעיף הזה אני לא יכול להסכים עמך.
רוב המשחקים ב-XBOX וגם ב-PRO, רצים 30FPS ב-4K מזוייף, (UP SCALE).
איך אפשר לקרוא לזה חוויית גיימינג בכלל? מה גם שבמשחקי מולטי אתה מוגבל ל-64 שחקנים בשרת מקסימום, בגלל מעבד חלש מאוד בקונסולה.
לדעתי כל 4K הזה הוא בולשיט אחד גדול שסוני וגם מיקרוסופט הפכו את זה לגימיק שיווקי.
כרגע אין תחליף לגיימינג על מוניטור 1440P 144HZ.
רק עצם המחשבה לשחק משחק FPS מהיר על טלויזיה 4K ב-30FPS עם input lag, מחרידה אותי.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 6686
נתן תודות: 86 פעמים
קיבל תודות: 673 פעמים

שליחה #12 

uribak כתב: רק עצם המחשבה לשחק משחק FPS מהיר על טלויזיה 4K ב-30FPS עם input lag, מחרידה אותי.
...
·אז תנסה לשחק על מסך 4K עם HDR ב60 קבוע ...אבל בשביל זה צריך מחשב חזק, כמו שאמרו לך, מאוד חזק ויקר. אולי לא צריך מעבד חזק וחדש אבלכן צריך מחשב טוב, כרטיס מסך חזק. זה לא זול. מי שרוצה תמורה הולך על קונסולה, אין פה בכלל וויקוח, זאת כל המהות של הקונסולות, נוחות ותמורה מעולה. מחשב טוב יותר בכל מובן מכל קונסולה אבל הם פשוט לא באותם המחירים. במקום לתת דוגמאות לא קשורות למחש של הבן שלך, כנס לחנות כמו KSP ותבנה לך מחשב גימינג טוב ותחזור לפה עם החשבון. יש לי הרגשה שאתה לא תחזור...

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #13 

@BUGY

זה טרול עלוב שכל המטרה שלו בפורום קונסולות זה לומר כמה הן נחותות בהשוואה ל PC, כאילו הוא מחדש משהו...

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #14 

gal-cohen כתב:@BUGY

זה טרול עלוב שכל המטרה שלו בפורום קונסולות זה לומר כמה הן נחותות בהשוואה ל PC, כאילו הוא מחדש משהו...
...
·אאא...טעות שלי, רק מבקר פה, לא מכיר את הטרולים המקומיים :wink:

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #15 

gal-cohen כתב:@BUGY

...
·מה קרה קשה לך לנהל דיון, אתה כמו ילד קטן שלקחו לו את המוצץ.
כל מילה שלך זה רק טרול, טרול... יאלה הבנו שנה פאזה.

gal-cohen
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #16 

uribak כתב:
...
...
·מה קרה קשה לך לנהל דיון, אתה כמו ילד קטן שלקחו לו את המוצץ.
כל מילה שלך זה רק טרול, טרול... יאלה הבנו שנה פאזה.
...
כשאתה תשנה פאזה, אני אשנה גם.
עד אז, אני אזכיר לכולם את ההתנהגות העלובה שלך.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #17 

BUGY כתב:
...
...
·אז תנסה לשחק על מסך 4K עם HDR ב60 קבוע ...אבל בשביל זה צריך מחשב חזק, כמו שאמרו לך, מאוד חזק ויקר. אולי לא צריך מעבד חזק וחדש אבלכן צריך מחשב טוב, כרטיס מסך חזק. זה לא זול. מי שרוצה תמורה הולך על קונסולה, אין פה בכלל וויקוח, זאת כל המהות של הקונסולות, נוחות ותמורה מעולה. מחשב טוב יותר בכל מובן מכל קונסולה אבל הם פשוט לא באותם המחירים. במקום לתת דוגמאות לא קשורות למחש של הבן שלך, כנס לחנות כמו KSP ותבנה לך מחשב גימינג טוב ותחזור לפה עם החשבון. יש לי הרגשה שאתה לא תחזור...
...
·הימים של קונסולה, שאתה מחבר לחשמל מכניס דיסק... נעלמו מהעולם.
היום בקונסולות יש צורך לבצע עדכוני קושחה, פאטצ'ם למשחקים, פתיחת מנוי בחנויות מחו'ל שגם גורם לסיבוך.
ואיזה תמורה מעולה בדיוק? קנס כספי לאונליין שכבר אתה משלם לספק האינטרנט שלך.
הגבלות גרפיות למשחקים, מדיניות נגד מודים, הגבלת משחק מעבר לפלטפורמה (sony cross play),
תאימות לאחור של משחקים ישנים מוגבלת, לא קיימת ב-PS4 בכלל.
משחקים יקרים, Free to Play לא קיים כמעט.
תוחלת החיים של הקונסולה התקצרה מ-9 שנים ל-5 בקושי תודות ל-PRO ול-X, זה אומר שהתרחיש יקרה גם בדור הבא.
בקיצור, המודל העסקי של הקונסולה זה לחלוב את הגיימרים הפריירים שמאמינים בדעות קדומות שהמחשב יקר,
מסובך ולא משתלם.

לגבי 4K, רוב הקהילה ב-PC בכלל לא מעניין אותה משחקיות ב-4K, הרוב מעדיפים FPS מעל 60.
זאת הסיבה שמשחקיות ב-1080 וגם 1440P מעודפת.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #18 

uribak כתב:
...
...
·הימים של קונסולה, שאתה מחבר לחשמל מכניס דיסק... נעלמו מהעולם.
היום בקונסולות יש צורך לבצע עדכוני קושחה, פאטצ'ם למשחקים, פתיחת מנוי בחנויות מחו'ל שגם גורם לסיבוך.
ואיזה תמורה מעולה בדיוק? קנס כספי לאונליין שכבר אתה משלם לספק האינטרנט שלך.
הגבלות גרפיות למשחקים, מדיניות נגד מודים, הגבלת משחק מעבר לפלטפורמה (sony cross play),
תאימות לאחור של משחקים ישנים מוגבלת, לא קיימת ב-PS4 בכלל.
משחקים יקרים, Free to Play לא קיים כמעט.
תוחלת החיים של הקונסולה התקצרה מ-9 שנים ל-5 בקושי תודות ל-PRO ול-X, זה אומר שהתרחיש יקרה גם בדור הבא.
בקיצור, המודל העסקי של הקונסולה זה לחלוב את הגיימרים הפריירים שמאמינים בדעות קדומות שהמחשב יקר,
מסובך ולא משתלם.

לגבי 4K, רוב הקהילה ב-PC בכלל לא מעניין אותה משחקיות ב-4K, הרוב מעדיפים FPS מעל 60.
זאת הסיבה שמשחקיות ב-1080 וגם 1440P מעודפת.
...
·כפרה אליך, אני אולי לא מבין בקונסולות אבל אני כן מבין במחשיבם ואתה לא צריך להסביר לי על זה כלום. רוב הקהילה שאתה מדבר עליה אלה ילדי כפות שאין להם כסף, אנחנה פה לא FXP יש פה לאנשים כסף וקצת יותר הבנה. זה שהם לא יכולים להריץ משחקים שהם רוצים ברזולוציה המקסימאלית זה לא מרצון, זה בגלל המעמד הסוצי-אקונומי של בני נוער.
פה יש אנשים עם מסכי 4K HDR גדולים, טלוויזיות אם תרצה, אשר מחוברות למחשבים רציניים ואני אומר לך, לשחק FSP ב60 בפירים על 4K זה חוויה, לא כולם רוצים מקסימות מהירות תגובה כדי להיות ראשונים באיזה משחק רשת מיותר שחוזר על עצמו מאות פעמים בשעה.

אבל שוב, אתה כנראה לא מעודכן לגבי מחירים או שאולי אני מפספס את המחיר האמיתי של הקונסולות, אבל להרכיב מחשב חזק זה לא זול. רק הכרטיס מסך יעלה כמו אחת הקונסולות. אז למה אתה בכלל משווא אותם אחד נגד השני? אף פה לא אומר לך שהקונסולה טובה ממחשב, אלה שהיא נותנן תמורה טובה יותר, נוחות וזמינות.
PC Master Race, הבנו, מסכימים, אבל זה פשוט לא קשור לדיון עם תקציב פחות מ5K שקלים. דרך אגב, אותם הבעיות שיש לקונסולות עם משחקים, יש גם לPC ויש עוד. מה לגבי ווירוסים, התקפות הקרים, עדכונים שצריך לעשות, רגע, לא צריך לעשות שום עדכון כי ווינדוס 10 כבר יעדכן לך לבד בין אם אתה רוצה או לא ויעשה זאת מתי שנוח לו ואז יעשה אתחול בין אם שמר את הפריוקט הפתוח שלך או לא.
ומה לגבי ניגון HDR, נטפליקס? אתה רוצה לומר שגם בזה המחשב טוב יותר? לך תראה את הדרישות של נטפליקס לניגון באיכות מרבית על מחשב. בהצלחה. מזל שיש את MADVR אחרת גם HDR לא היה על הPC.

אז אני אומר תנשום עמוק ותנסה להבין שלא הכל שחור ולבן, הרוב אפור במיליון גוונים שונים...

שים לב, אני לא מכיר אותך, לא אומר שאתה טרול, פעם שנייה שאנחנו מדברים אבל אתה עושה רושם של טרול, כי אתה רק אומר את אותו הדבר בלי להבין שיש גם צד שני לסיפור. אני פתוח לדיון, בדיוק בשלבים של לקנות קונסולה, בנוסף למחשב ובאמת היתי רוצה לדעת את כל החסרונות והעלויות. אז חוץ ממנוי של כ50$ בשנה והתשלום על המשחקים, מה עוד צריך לקנות, מה פספסתי?

כל זה נכתב במחשב PC, על מסך 55 אולד 4K HDR עם כרטיס מסך 1080 TI OS הכי חזק שיש, אם זה מה שחשוב לך.

uribak
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #19 

"כפרה אליך, אני אולי לא מבין בקונסולות אבל אני כן מבין במחשיבם ואתה לא צריך להסביר לי על זה כלום. רוב הקהילה שאתה מדבר עליה אלה ילדי כפות שאין להם כסף, אנחנה פה לא FXP יש פה לאנשים כסף וקצת יותר הבנה. זה שהם לא יכולים להריץ משחקים שהם רוצים ברזולוציה המקסימאלית זה לא מרצון, זה בגלל המעמד הסוצי-אקונומי של בני נוער.
פה יש אנשים עם מסכי 4K HDR גדולים, טלוויזיות אם תרצה, אשר מחוברות למחשבים רציניים ואני אומר לך, לשחק FSP ב60 בפירים על 4K זה חוויה,"

ממש לא הבנתי מה ברצונך להביע?
אם אני מבין נכון, אתה מתכוון שמחשב גיימינג זה רק לעשירים?
אז זהו שלא! יש כרטיסי מסך ב-500 ש"ח שמספקים חוויית גיימינג טובה יותר מקונסולות.
אם זאת הייתה הכוונה שלך.

"לא כולם רוצים מקסימות מהירות תגובה כדי להיות ראשונים באיזה משחק רשת מיותר שחוזר על עצמו מאות פעמים בשעה."

בולשיט... אז למה אנשים משדרגים את הקונסולות ל-PRO וגם ל-XBOX1X.
כי כנראה הם כן מעוניינים ביותר ביצועים.

"אבל שוב, אתה כנראה לא מעודכן לגבי מחירים או שאולי אני מפספס את המחיר האמיתי של הקונסולות, אבל להרכיב מחשב חזק זה לא זול. רק הכרטיס מסך יעלה כמו אחת הקונסולות. אז למה אתה בכלל משווא אותם אחד נגד השני? אף פה לא אומר לך שהקונסולה טובה ממחשב, אלה שהיא נותנן תמורה טובה יותר, נוחות וזמינות."

א. המחיר התחלתי של קונסולה תמיד מתנפח לכיוון ה-2000 ש"ח ללא ציוד VR, למי שמעוניין.
אני בטוח שאתה לא תרכוש קונסולה ללא מנוי אונליין, שלט בודד, וללא משחקים בכלל.
ב. בפעם המיליון, מחשב משתלם יותר לטווח הארוך. אין תשלום אונליין חודשי/שנתי, המשחקים יותר זולים משמעותית מקונסולה! יש המון משחקים בחינם, יש דילים של steam שאתה רק יכול לחלום עליהם בקונסולה.
במחשב אפשר גם לייצר הכנסה מהצד.

"PC Master Race, הבנו, מסכימים, אבל זה פשוט לא קשור לדיון עם תקציב פחות מ5K שקלים."

לא הבנתי...?

"דרך אגב, אותם הבעיות שיש לקונסולות עם משחקים, יש גם לPC ויש עוד. מה לגבי ווירוסים, התקפות הקרים, עדכונים שצריך לעשות, רגע, לא צריך לעשות שום עדכון כי ווינדוס 10 כבר יעדכן לך לבד בין אם אתה רוצה או לא ויעשה זאת מתי שנוח לו ואז יעשה אתחול בין אם שמר את הפריוקט הפתוח שלך או לא.
"

רק מהקריאה שכל מה שכתבת פה, מראה כמה אין לך ניסיון על מחשב.
וירוסים התקפות האקרים, כנראה שאתה צופה ביותר מידי סרטי "משימה בלתי אפשרית"
מפחיד! להדליק את המחשב בכלל.
WIN 10 מאפשרת לך לקבוע בלוח שנה מתי נוח לך לעדכן, או בעדכון אטומטי שמאפשר לך לדחות למועד מאוחר יותר.
מערכת העדכון בחיים לא תפריע לך באמצע משימה חשובה, תחשוב שמשתמשים במחשבים גם לרפואה לא רק למשחקים.
היית רוצה שבאמצע ניתוח המערכת תבצע עדכון, נו באמת...

"ומה לגבי ניגון HDR, נטפליקס? אתה רוצה לומר שגם בזה המחשב טוב יותר? לך תראה את הדרישות של נטפליקס לניגון באיכות מרבית על מחשב. בהצלחה. מזל שיש את MADVR אחרת גם HDR לא היה על הPC."

חחח... אתה משווה קונסולה למחשב דווקא בצד הכי חזק של המחשב! ניגון מדיה.
קודם כל המחשב מסוגל להציג פלט של 8K, סתם רק שתדע.
דבר שני, NETFLIX בקונסולה מוגבלת בכמות התוכן, רק במחשב אתה יכול לעקוף את החסימה הזאת בעזרת תכנה בשם:
SMARTFLIX שוב, חלום רטוב של כל משתמש קונסולה.
במחשב יש נגנים כמו 5K, POTPLAYER, לא רק VLC, שיש להם תמיכה ב-CUDA, אינטל QS ועוד... בקיצור הסרט רץ חלק כמו חמאה.
ומה הקטע של HDR, כרטיסי מסך תמכו ב-HDR כבר מסדרת 900 של אנוידיה.

"אז אני אומר תנשום עמוק ותנסה להבין שלא הכל שחור ולבן, הרוב אפור במיליון גוונים שונים..."

אני לא מכוון עליך אקדח לרכה, תקנה מה שבא לך, זה ממש לא מעניין אותי, חשוב לי להבהיר את הדיסאינפורמציה שיש פה על PC גיימינג.

"שים לב, אני לא מכיר אותך, לא אומר שאתה טרול, פעם שנייה שאנחנו מדברים אבל אתה עושה רושם של טרול, כי אתה רק אומר את אותו הדבר בלי להבין שיש גם צד שני לסיפור. אני פתוח לדיון, בדיוק בשלבים של לקנות קונסולה, בנוסף למחשב ובאמת היתי רוצה לדעת את כל החסרונות והעלויות. אז חוץ ממנוי של כ50$ בשנה והתשלום על המשחקים, מה עוד צריך לקנות, מה פספסתי?"

אם אני עושה עליך רושם של טרול אז למה אתה מגיב בכלל...? תקנה קונסולה וזהו.
אני לא חנות מחשבים שמנסה לשכנע אותך.

"כל זה נכתב במחשב PC, על מסך 55 אולד 4K HDR עם כרטיס מסך 1080 TI OS הכי חזק שיש, אם זה מה שחשוב לך."
·
אממ... 1080ti הכי חזק, אתה בטוח...? זה קצת מחבל באמינות שלך.
אשמח לראות את המפרט מחשב שלך.

BUGY
סמל אישי של משתמש
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה

שליחה #20 

וואו, טרול עם תעודת. טוב, ניסית, חשבתי יש פה מישהו שרוצה דיון. טעות שלי. יום טוב.

שלח תגובה

חזור אל “קונסולות”