המלצה לראוטר זול?
-
Dor1992
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 579
- נתן תודות: 80 פעמים
- קיבל תודות: 5 פעמים
אני מחפש ראוטר זול עדיף מחנות ksp שייתן עבודה טובה. מה שחשוב שהרכיב האלחוטי יהיה חזק יחסית. כרגע יש לי הוט בוקס ומחפש משו שייתן לי מענה על המהירות האלחוטית..
אני מנוי ל100 מגה. ההוט בוקס נותן לי קליטה מצויינת בכל הקומות אבל אם מתרחקים ממנו כמה מטרים באותה קומה ומאחורי דלת אז המהירות יורדת ל30-40 מגה.
חשוב לי לציין שאני מחפש במחיר של עד 110 ש"ח.
אני מנוי ל100 מגה. ההוט בוקס נותן לי קליטה מצויינת בכל הקומות אבל אם מתרחקים ממנו כמה מטרים באותה קומה ומאחורי דלת אז המהירות יורדת ל30-40 מגה.
חשוב לי לציין שאני מחפש במחיר של עד 110 ש"ח.
- NegativeIQ
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4485
- נתן תודות: 12 פעמים
- קיבל תודות: 578 פעמים
תעשה בדיקה לפני שאתה מפרסם את הפוסט. גלישה של 30 שניות באתר של KSP מראה שבכל המלאי שלהם יש סה"כ רק שלושה ראוטרים שלא עולים יותר מ-110₪ וכולם בטכנולוגיה של לפני חצי עשור.Dor1992 כתב:אני מחפש ראוטר זול עדיף מחנות ksp שייתן עבודה טובה. מה שחשוב שהרכיב האלחוטי יהיה חזק יחסית. כרגע יש לי הוט בוקס ומחפש משו שייתן לי מענה על המהירות האלחוטית..
חשוב לי לציין שאני מחפש במחיר של עד 110 ש"ח....
·TOTOLINK A3002RU AC1200Hava972 כתב:אין זול וטוב.
הכל פשרה...
זול וטוב לשימושים של המשתמש הסביר. משתמש בשניים בתור אקסס פוינט כבר כמה חודשים, WiFi חזק מאוד,5G, אין ניתוקים. מאוד מפתיע בגדול.
פותח הדיון - המחיר הוא 110 בערך אבל לא תמצא אותו ב KSP.
ניתן להזמין אותו מאליאקספרס ודומיו.